La Dovlecelu' Vesel (11)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
Prezent ![]() Uka esti mult prea tare,deci titlul de aseara a fost bes-ti-al ![]() Ce atmosfera frumoasa pe aici,de multa vreme n-au mai intrat atatea fete dragi in acelasi timp ![]() Mi s-a strans inima pt Maria,nici nu vreau sa-mi imaginez ce-i in sufletul ei.Sunt cu gandul la voi draga mea,daca ai nevoie de ceva sau daca simti nevoia sa vorbesti scrie-mi si te sun ![]() Bia,Ralu va rog sa va grabiti cu cartea aia ca sunt in pana de idei.Joshulin e semi-vegetarian ![]() ![]() Lilian draga,te tzuc si te imbratisez ![]() ![]() Te pupa fata cu mare drag ![]() Monica draga draga,ma bucur tare ca ai scris,m-ai uns la suflet sa stii ![]() ![]() ![]() Anomis,pup si te astept pe FB la vizionat de poze ![]() Abia astept sa-l vad si pe Dinutz ![]() Iulik,tin pumnii cu fibromul ala,felicitari pentru cele 20 de sapt!!! ![]() Ralu sper ca n-ai pus la suflet nimic din ce s-a scris ieri.Nu merita ![]() ![]() ![]() Mihaela cu Joshua scump si drag ![]() |
Mihaela te pup si te imbratisez tare tare de tot! Si iti multumesc mult, din suflet!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Sunt sigura ca nimeni nu are pretentia sa avem aceleasi idei, dar cu niste fete bune si inteligente ca voi se poate povesti, niciodata nu ne-am luat la cearta pentru ceva, chiar daca am avut opinii diferite.
Bia, ce zici, scoatem o carte? Uite, pentru lacto-ovo-vegetarieni nu este si avem cerere
![](icon_smile_big.gif)
Si Miha, ti-am mai zis-o, ai mare dreptate cu timpul acordat puilor. E clar ca daca noi ne propunem sa spalam haine, vase, sa facem curat, sa stam pe net, si ei saracutii maraie, ne vom enerva mult mai rau decat daca nu ne propunem nimic, decat sa le acordam noi timp. Si eu am observat ca atunci cand ii dau tot timpul meu, poate chiar sta 1 minut linistit sa observe ceva dintr-un sertar, asa ca atunci repede profit si mai aranjez ceva.
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Buna dimineata fete dragi! ![]() Raluk ![]() ![]() Eu imi cer scuze dar Isabela, job-ul, casa, congresele m-au facut sa imi pierd din energia de a mai scrie ceva....acum sper ca lucrurile sa revina pe fagasul normal. Maria...baiatul nasilor a avut aceeasi problmea dar pe la 2 ani s-a rezolvat fara interventie chirurgicala..Sa dea Dumnezeu sa luati decizia buna si Aidan sa fie ok. Bia ![]() Liliana eu mai arunc timid un ochi pe la tine pe forum... ![]() Va ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cecilia welcome back!
![](grup.gif)
Multa sanatate!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mai spune-ne de frumoasa ta, ce face? Acum cu ploile cum iesiti in parc? Sau mergeti la ceva loc de joaca?
santorini spune:
Hello fete dragi!
Va iubesc tare mult, va multumesc tare mult pentru urari si va ofer o felie de tort, niste prajiturele, multa colica si whisky, vin si suculete!. Ieri am avut o zi plina cu sper sa ma iertati ca nu am putut sa intru sa va servesc cu una alta. Mai intai dimineata m-am rasfatat si eu cu o manichiura si un pensat (ca a stat socrela cu Andrei) apoi am mers la kineto si dupa in parc unde ne-am distrat super pt ca ne-am dat intr-o gramada de leagane cu prietenele nostre Uka si Carinuta. Iar seara s-a terminat cu o iesire in oras cu niste prieteni, unde am sarbatorit pana pe la ora unu. A fost tare frumos. Iar Andrei mi-a daruit cel mai frumos cadou pt ca s-a ridicat pt prima data in picioruse singur!
Raluk, Mary, Iulika, Uka, Iulia, Lili, Aricel, Simona (super dedicatia), Techilla, Fragutza, Crystina, Manga, Cristina_Ana, Monikus, Laura, Alex, Nela, Kawa
Imi pare tare rau de ce discutii s-au tot iscat, dar ati fost super tari aseara si cred ca ar fi o solutia buna propunerea Monicai cu mutarea la scutece.
Inca o data pupici!
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Neatza, va dau io ![]() AM facut plimbari prinh casa cu junghiu si copilu ca tocmai azi a avut el chef sa ne plimbam de manuta ![]() ![]() ![]() Efectiv simt ca mor, ma doare si cand respir, adica in mod special cand respir, asa ca incerc sa o fac cat mai putin. E o durere din aia de imi dau lacrimile fara vointa mea (asa ca am si ochii umflati de plans) Da io va pup Si pe Alex o pup ca acum tre sa intre sa ma pupe inapoi ![]() Lili, vai ce am mai iubit Vama veche ![]() ![]() Monica ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Moni da ceva unguente nu ai? (diclofenac, bunicule ada finalgonul, sau ala cica naturist "puterea ursului" sau cum i-o zice?) Sau ia un anti-inflamator, un nurofen, sigur te-a prins ceva curent si s-a inflamat ceva nerv.
Si desigur, www.healingmagic.net/massage3.jpeg" target="_blank">un masaj pe malul marii sau www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01013/snake-massage-460_1013156c.jpg" target="_blank">unul cu serpi sau www.prague-information.eu/dsgn/old_img/Service/hot%20stone%20massage.jpg" target="_blank">unul cu pietre sau unul facut de un tip cool
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Neata!! Liliac såru-mana de melodie ca nu stiam cum se spune la starea care o am eu azi. ![]() ![]() ![]() Mary eu zic s anu te stresezi.Nu am påtit-o cu Bruce, deocamdata.El de cand a inceput så påseasca a tinut-o asa..dar el e si tare fericit cand merge, tipå de bucurie.De fapt så stii ca el a facut ceva pasi pe la un an si apoi pauza dar eu nu m-am gandit ca ala o fi adevaratul mers si apoi a mai trecut vreo luna doua pana si-a dat drumul bine.Cånd o så se simte sigur sigur ep el ai så vezi ca o så mearga oriunde si oricum. ![]() Vik ![]() ![]() Monica mami dar cum te-a apucata asa rau si te tine asa mult?? ![]() ![]() Liliac si fetele care inca au nopti cu somn intrerupt va spun cu mana pe inima ca se vor rari.EU am obs asa ca a sårit chiar de la 5-6 treziri la niciuna.Se mai trezeste asa cand viseaza urat sau chiar il dor tare dintii dar urla putin si reusesc så il adorm inapoi si nu se mai repetå. Acum nu pot så generalizez dar sunt sigura ca se va vedea in curand si la dovleceii vostri o imbunatatire. Alex ca tot intrebai de programul de papica.In primul rand la mine nu prea s-a intamplat så se trezeasca la 9 decat pe la 8-9 luni. ![]() Dar in weekend cand mai doarme pana pe la 8 maxim ii dau lapticul atunci si la 9-9.30 micul dejun (cereale sau gris cu lapte sau iaurt cu biscuiti) la 12-13 pranzul la 15 fructe la 18 masa de seara la 20 maxim lapticul la 21 sforaie ![]() Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si ![]() ![]() ![]() |
Esti o duuuulllceeeee, parca te aud cat de bland vorbesti fiecareia
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Si da, aseara ma usturau de la fum, ca ma bagam chiar in Moni, nu stiu daca de dor ce mi-a fost de ea, sau ca sa trag si eu unul pasiv, ca Simona
![](icon_smile_big.gif)
suede spune:
Sis ce vremuri...multumim de dedicatiune,foarte ,,deosebita"
.
Si ce petreceri faceam pe la Vama Veche....acum daca am imbatranit...
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
raluk16 spune:
Santo, multumim tare mult de tortul si prajiturile, oferite chiar de la locul faptei . Ma bucur tare mult de cadoul de la Andrei!!! Minunat!
Te pup si ma bucur tare ca ai avut o zi asa superba!
suede spune:
Monica naspa treaba!Vorba Ralucai,incearca cu ceva unguente si antiinflamatoare...hai ca o sa treaca!
Zgatix a adormit?
Si al meu azi s-a trezit mai devreme,direct in fund si a inceput sa clantane...noi eram chiori de somn .
Acum sa vad cand il bag la somn!
Zic astia ca de maine se indreapta vremea,poate ne vedem pe afara!
Noi am iesit si aseara un pic cu tati,dar nu eram decat noi si o fetita cu parintii in parc.Ma intreb daca o sa mai fie cineva la iarna???!!!
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Moni da ceva unguente nu ai? (diclofenac, bunicule ada finalgonul, sau ala cica naturist "puterea ursului" sau cum i-o zice?) Sau ia un anti-inflamator, un nurofen, sigur te-a prins ceva curent si s-a inflamat ceva nerv. Si desigur, www.healingmagic.net/massage3.jpeg" target="_blank">un masaj pe malul marii sau www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01013/snake-massage-460_1013156c.jpg" target="_blank">unul cu serpi sau www.prague-information.eu/dsgn/old_img/Service/hot%20stone%20massage.jpg" target="_blank">unul cu pietre sau unul facut de un tip cool Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Sau pus un kosmodisk daca ai sau ai de unde sa-l imprumuti.
Mai, dar aia cu tipul coooooool care face masajul...m-a dat gata
![](radtare.gif)
Ralukule, esti prea tare! ZAU!!!!
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Ah, si mi-a luat-o tot Raluk inainte cu ideea pentru urmatoarea carte scrisa de Bia.
Eu voiam sa-mi fortez putin norocul si sa-i sugerez sa scrie ceva despre modurile de abordare a apucaturilor plozilor. Sa ma apuc sa strang material didactic (si am din plin!!!) si ea sa dezvolte asa frumos, stiintific.
Iti dai seama ca ar fi un fel de Spock in varianta psiho????
Hai, o las mai intai sa scrie cu meniurile ovo-lacto ca si de asta avem nevoie.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri