La Dovlecelu' Vesel (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neataaaaaa!!

Am dormit concentrat, pe reprize, dar bine de tot !

Miha faptul ca m-am descarcat "undeva" de toate ma face sa ma simt un pic mai usoara si parca e mai bine. Ma incarc pozitiv. PArca mi-ati luat putin de pe umeri. Fiecare in parte.

Cecilia daca ai sti cat te apreciez ca reusesti totusi sa le imbini pe toate
Ia zi, cum mai esti cu sanatatea.

Mi-a placut la nebunie ce ai zis despre Bia: e omul care sfinteste locul!!!

Si o www.youtube.com/watch?v=rJs-6LWX79Y" target="_blank">dedicatie ispeshali for mi si pentru toti care simt ca mine

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!

Maria te ,mamicule drag.

Aseara mi s-a supraincalzit laptopu (sa nu credeti ca altceva) si l-am lasat sa se odihneasca.

Am si io o intrebare care imi tot da batai de cap lately...de ce nu merge Razvan? .Acu' vreo luna a inceput sa paseasca timid,pe afara.Am tot exersat cu el,facea pasi numai cand avea chef si numai afara.
Nu vine decat daca il chemi spre o anumita tinta (masina,noi,ceva de papa ).In casa nu vrea nicidecum sa mearga...se pune in patru labe si rezolva problema.
Nu inteleg de ce afara merge si in casa nu si de ce nu merge si el cateva minute,ca doar stie cum sta treaba.Face 15-20 de pasi si gata,nu mai vrea,orice i-ai zice.

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hai sa-ti zic io, marea cunoscatoare (aia care are copil nemergaret dupa ce-a mers bine de tot vreo 10 zile).
Ai incercat sa-i pui in casa papuceii cu care l-ai plimbat pe afara??
Ai incercat sa il pui sa mearga in spatiu larg? Poate i-o fi teama de mobilier.
Ai incercat sa-l tii de un pix/ceva de genul asta? I se pare copilului ca are punct de sprijin.
Poti sa il mai tii si de gluga sau eventual la inceput sa-l sprijini de la subbrat ca apoi incetul cu incetul sa nu-l mai tii deloc dar el sa nu constientizeze.

O sa inceapa el sa prinda curaj si sa vezi atunci alergaturi

Edit: Daca Radu n-ar fi mers deloc eu nu mi-as fi facut probleme, dar pentru ca el mergea binisor si dintr-o data se balangane, am zis sa nu fie vreo problema cu urechea interna responsabila de echilibru.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza, va dau io multa si intravenoasa. EU am dormit de la 2 la 5 jumate cand am vrut sa ma intorc pe stanga si m-a palit un junghi d enu pot sa respir. Am tipat si am trezit toata casa. SI toata casa asta n-a mai fost chip sa adoarma la loc pana acum.
AM facut plimbari prinh casa cu junghiu si copilu ca tocmai azi a avut el chef sa ne plimbam de manuta si sa ma pupe, sa ma mangaie, sa ma traga de par/nas/dinti/bage mana in ochi/sa trebuiasca sa ma aplec si sa fac genoflexiuni
Efectiv simt ca mor, ma doare si cand respir, adica in mod special cand respir, asa ca incerc sa o fac cat mai putin. E o durere din aia de imi dau lacrimile fara vointa mea (asa ca am si ochii umflati de plans)

Da io va pup

Si pe Alex o pup ca acum tre sa intre sa ma pupe inapoi

Lili, vai ce am mai iubit Vama veche si sunt total de acord cu tine Sporuri sa ai.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Lilian,le iau pe rand
-da,l-am incaltat cu aceeiasi papuci dar tot se pune in patru labe.
-am incercat si in spatiu larg,nimic.uneori nu vrea sa plece nicidecum de pe loc.
-imi amintesc ca avea odata ceva in mana ,era pe afara si facea pasi vioi
-nu pot sa-l tin de gluga,ca nu vrea el.Io tre' sa-l tin de manute si incet incet sa mi le dezlipesc si sa-l las singur. De multe ori cand nu mi le mai simte,se opreste brusc si se lasa jos

Io tind sa cred ca i-ar fi frica...dar atunci nu inteleg de ce face pasi afara .

Monica,te pup si io ,sa te faci bine cat mai repede.

Edit.am vrut sa corectez niste cuvinte si am dat quote mesajului meu
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pentru ca afara uita, sau vrea sa alerge si el dupa copilasi, sau il atrage leaganu/toboganul/boschetu/frunza si vrea sa ajunga cat mai repede la ele

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Neata!!

Liliac såru-mana de melodie ca nu stiam cum se spune la starea care o am eu azi.Si am de bagat 4 nopti la muncå.

Mary eu zic s anu te stresezi.Nu am påtit-o cu Bruce, deocamdata.El de cand a inceput så påseasca a tinut-o asa..dar el e si tare fericit cand merge, tipå de bucurie.De fapt så stii ca el a facut ceva pasi pe la un an si apoi pauza dar eu nu m-am gandit ca ala o fi adevaratul mers si apoi a mai trecut vreo luna doua pana si-a dat drumul bine.Cånd o så se simte sigur sigur ep el ai så vezi ca o så mearga oriunde si oricum.

Vik.Te cred mami ca esti epuizatå, sper ca totul a iesit asa cum ai vrut tu.

Monica mami dar cum te-a apucata asa rau si te tine asa mult??Nu se poate rezolva cu un masaj asa mai apasat?

Liliac si fetele care inca au nopti cu somn intrerupt va spun cu mana pe inima ca se vor rari.EU am obs asa ca a sårit chiar de la 5-6 treziri la niciuna.Se mai trezeste asa cand viseaza urat sau chiar il dor tare dintii dar urla putin si reusesc så il adorm inapoi si nu se mai repetå.

Acum nu pot så generalizez dar sunt sigura ca se va vedea in curand si la dovleceii vostri o imbunatatire.

Alex ca tot intrebai de programul de papica.In primul rand la mine nu prea s-a intamplat så se trezeasca la 9 decat pe la 8-9 luni. Acum nici atat de cand cu gradi ca si-a facut un program ceas, ce så mai!

Dar in weekend cand mai doarme pana pe la 8 maxim ii dau lapticul atunci si la 9-9.30 micul dejun (cereale sau gris cu lapte sau iaurt cu biscuiti)

la 12-13 pranzul

la 15 fructe

la 18 masa de seara

la 20 maxim lapticul

la 21 sforaie

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Haideti så va spun una bunå.

Joia trecuta am fost la biserica si l-am imparatasit pe Bruce.Si acolo la biserica pana am mers så ne dea impartasania am stat in spate pe acolo pe jos, el tragand de bluza mea intr-un mare stil.Si o tanti de acolo imi spune ca este o camaruta unde il pot alapta.Dar tragea intr-un stil si chiar voia så imi scoata podoabele afara nu altceva, exact ca un copilas alaptat si care vrea pe moment tzizti.Nu degeaba doamna aceea a presupus ca copilului ii e foame.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neata, fete dragi!

Iuhuuuu ma simt ca pe vremuri, sa intru la atatea fete dragi!

Iulika super tare Bruculinu cu tzitzi

Lili nu te stresa cu mersul. Eu am avut acuma mare candva dop de ceara acolo pe centrul echilibrului si ameteam cand ma ridicam, si picam jos, vedeam negru. Deci sa-ti faci griji doar daca il vezi ametit cand se ridica brusc, nu cand e deja in picioare si il lasi tu de mana. Cand a facut Alex primii pasi, facea foarte timid vreo 2, apoi 2 zile nu a mai facut deloc. Si ii spuneam mamei mele de Raducu, cum a facut el ture prin apartament din prima zi. Dar isi revin ei incet. Acuma Alex face ture de numa. Cum a fost azi-noapte? Spor la servici, sa treaca timpul repede!

Meli zici ca nu a cazut in casa. E posibil sa-i placa foarte mult sa bushileasca, si afara nu poate asa bine ca e teren accidentat, si atunci se sacrifica si merge in picioare . Daca e asa, poate ca va dura putin pana incepe sa-i placa si sa mearga in picioare.

Revin in alte mesaje ca am tot dat quote in alte taburi la ce am vrut sa raspund

Dar oare unde a disparut de tot gazda noastra?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Biaz, Raluk eu zic sa scoateti cartea aia de bucate impreuna.

Raluk, stii ce nu pricep eu, dupa cine sa ne luam ca doar aia care au spus ca laptele matern dupa 6 luni e toxic erau tot niste cercetatori?

Somn usor si din partea mea.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

O, Diamar, asta nu e ca treaba cu carnea, de exemplu, ca sunt cercetari ca e buna si cercetari ca e rea. Nuuuu, nu exista astfel de studii, Doamne fereste. Sunt babisme. Sper ca nu m-am exprimat ca ar exista asa ceva.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput