La Dovlecelu' Vesel (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Te pupa Tudorita, Maria!Multa sanatate lui Piski!
M-a traznit acum ca suntem in 20. 20 oct 09 avea sa fie cea mai cumplita zi din viata mea,ziua in care mi s-a spus ca inimioara puiutului meu "e obosita ca a unui mosneag de 80 de ani",ziua in care aveam sa plang pana la epuizare,cum n-o mai facusem niciodata. Dar Dumnezeu e mare si am trecut cu bine peste toate iar acum feciorul meu razacios vine si-mi intinde boticul la pupat.
Noapte buna!

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Noapte buna fetele si de la mine! e timpul så imi duc burtica la nani.

Va pup mult!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Noapte buna si de la mine. Va imbratisez cu drag si va multumesc pentru ca mi-ati daruit o seara asa frumoasa.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

A venit si al meu...si n-are loc de mine..
Good night pumpkins werever you are!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Va spune si fata gooda noche. Io ma bag sa vad ultimu episod din House apoi nani sper (azi m-am porcit si am baut pepsi si n-am somn)

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am aparut si eu la spartul targului.
Desi imi pica ochii in gura, vreau sa-i zic si eu doo vorbe Iulikai:
Mami scumpa, la prima mea sarcina mi-a aparut si mie un fibrom din asta, brusc si peste noapte. Prin saptamana 20 cand l-am descoperit era de vreo 6 cm. Am studiat atunci mai profund problema si am aflat ca in unele sarcini mai apar uratenii din astea, din cauza hormonilor in exces. Dar ca dupa sapt 24, cam asa, se cam opresc din crescut. Fibromul meu era asa de mare ca il simteam la pipait. Mi-a dat ceva probleme in sarcina, si mai exact multe contractii. Dar stiu ca nu e obligatoriu. Mi s-a zis ca nu e nici o problema sa nasc normal. Dupa nastere, cam la 3 luni, fibromul disparuse ca prin minune.
Asa ca nu te speria (am vazut ca nu ai facut-o, bravo!) si fii optimista ca sigur o sa fie bine!
Santorini, La multi ani si din partea mea!
Maria, il pup pe frumuselul tau cu parul de aur si ma rog sa se termine totul cu bine!
Monica, imi era tare dor de tine, nici nu stii cat ma bucur ca te-ai decis sa scrii din nou!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Biaz, Raluk eu zic sa scoateti cartea aia de bucate impreuna.

Raluk, stii ce nu pricep eu, dupa cine sa ne luam ca doar aia care au spus ca laptele matern dupa 6 luni e toxic erau tot niste cercetatori?

Somn usor si din partea mea.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Mai dar lipsesc niste revolutionare! Hepi, Dana, Mihaela, Sabina, Nela! La apel, fetelor!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Prezent

Uka esti mult prea tare,deci titlul de aseara a fost bes-ti-al

Ce atmosfera frumoasa pe aici,de multa vreme n-au mai intrat atatea fete dragi in acelasi timp
Mi s-a strans inima pt Maria,nici nu vreau sa-mi imaginez ce-i in sufletul ei.Sunt cu gandul la voi draga mea,daca ai nevoie de ceva sau daca simti nevoia sa vorbesti scrie-mi si te sun

Bia,Ralu va rog sa va grabiti cu cartea aia ca sunt in pana de idei.Joshulin e semi-vegetarian(ca si maica-sa de altfel) mananca vegetale&lactate si bonus ceva peste. Asa ca io ard de nerabdare sa stiti

Lilian draga,te tzuc si te imbratisez Nu am timp sa dezvolt acum ca imediat se trezeste Mr J,deja il aud ca se foieste.Dar iti zic cu mersul-si la noi a fost la fel,a facut o pauza de 2 saptamani,dupa care a alergat,direct.Te pup si multa putere,incearca sa lasi totul(nu ma refer la servici aici,ci la orice activitate marunta de zi cu zi care ti-ar putea lua chiar si o farama de energie)deoparte pt o perioada si sa-ti faci rezerve de energie pe care sa i le consacri doar lui.La noi a avut succes asta,el reactiona in parte si pt ca eu eram ff obosita si nu reuseam sa-i acord atentia de care avea nevoie.Sunt unii dovlecei care au nevoie de 'mai multa apa' , ai nostri se incadreaza perfect.Stiu ca la voi e foarte complicat pt ca si Andra vrea cel putin la fel de multa atentie si banuiesc ca iti e teribil de greu sa te imparti:(( Dar pe cat posibil muleaza-te dupa el,incearca sa-ti golesti mintea de orice plan sau 'metoda' si acorda-i doar atentie si timp.Plenty of time.Se va imblanzi,vei vedea
Te pupa fata cu mare drag

Monica draga draga,ma bucur tare ca ai scris,m-ai uns la suflet sa stii

Anomis,pup si te astept pe FB la vizionat de poze
Abia astept sa-l vad si pe Dinutz

Iulik,tin pumnii cu fibromul ala,felicitari pentru cele 20 de sapt!!!

Ralu sper ca n-ai pus la suflet nimic din ce s-a scris ieri.Nu merita Eu sunt una din persoanele care te asculta cu mare interes,chiar daca nu avem exact acelasi stil de viata.Dar imi plac la nebunie postarile tale si tu stii ca nu-s singura,asa ca nici macar o secunda sa nu te gandesti ca nu sunt binevenite.Ca mai exista si pareri contra,asta e inerent,oriunde.Insa sa fii convinsa ca faci un lucru bun si ca ai un mod de viata pe care eu una il invidiez.De la A la Z,aici includ si modul de crestere al copilului si tot.Te pup tare si te imbratisez la fel de tare!

Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Da,am scris cu picioarele,scuzati repetitiile ca la clasa I

S-a trezit Joshulin,va doresc o zi minunata

A,Alex treci incoace

Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

calda va asteapta!

Raluk merci de link-ul catre "the Secret"...eu constat ca functioneaza! Nu am mai intrat pe forum sa scriu de ceva timp, am recuperat in schimb in dimineata asta si vad ca da...legea atractiei exista. A intrat Monica sa faca ordine si sa puna punct unor lucruri dureroare din punctul meu de vedere! Asa ca astept si eu cu interes o normalizare a ceea ce se intimpla pe forum pentru ca sunteti gura mea de oxigen si pentru ca va apreciez mult (pe toate !).

Eu imi cer scuze dar Isabela, job-ul, casa, congresele m-au facut sa imi pierd din energia de a mai scrie ceva....acum sper ca lucrurile sa revina pe fagasul normal.

Maria...baiatul nasilor a avut aceeasi problmea dar pe la 2 ani s-a rezolvat fara interventie chirurgicala..Sa dea Dumnezeu sa luati decizia buna si Aidan sa fie ok.

Bia ca de obicei esti omul care sfinteste locul.
Liliana eu mai arunc timid un ochi pe la tine pe forum... si putere sa rezisti.

Va , va doresc o zi buna si revin!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput