La Dovlecelu' Vesel (11)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Eu vreau sa scrie Bia si o carte de retete vegetariene pentru copii ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Si eu vreau, dar mi-a zis ea mie ca nu se pricepe si ca o asteapta pe o prietena de-a ei, Raluca, parca.
![](icon_smile_big.gif)
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui monica_dicut In primu rand, nu o credeti pe Maria, zau, numai calda si suava nu sunt ![]() ![]() |
fugi de-aici...u fooled me, anyway. ce am uitat sa zic este ca Zgatix e chiar Zgatix, dar simpatic si dulce. si avea niste blugi meseriasi si are neste ochi dom\le...n u mai sunt albastri, da's faini maxim.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
![](punk.gif)
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Eu nu am dispårut.Sunt aici.Am fost decat la baie. ![]() ![]() Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ia zi, mai faci masaj?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui raluk16 Si mai cred ca cele care ati disparut fara sa anuntati acum sarbatoriti bucuria revolutiei cu sotii din dotare ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Eu cu siguranta El sforaie la picioarele mele si eu fac revolutii la picioarele lui
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Monica
![](mamica.gif)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
![](rugaciune.gif)
biaz29 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
fugi de-aici...u fooled me, anyway. ce am uitat sa zic este ca Zgatix e chiar Zgatix, dar simpatic si dulce. si avea niste blugi meseriasi si are neste ochi dom\le...n u mai sunt albastri, da's faini maxim. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Eu confirm oficial in ceea ce o privete pe Monica. Ne-am intalnit o singura data dar mi-a mers la inima.
_
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
![]() ![]() ![]() Ia zi, mai faci masaj? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
pai tu nu stii ca e doar din sp 34? of, of raluko, toate tre sa ti le amintim noi????
![](icon_smile_big.gif)
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
![](punk.gif)
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
citat din mesajul lui biaz29
Si eu vreau, dar mi-a zis ea mie ca nu se pricepe si ca o asteapta pe o prietena de-a ei, Raluca, parca. ![]() _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Te astept cu cartea asta, sunt sigura ca din experienta dubla de mama (era sa zic "experienta de mama dubla"
![](radtare.gif)
Pana atunci raman la Shazzie si Elena Pridie
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
biaz29 spune:
Maria, sper din tot sufletul sa fie bine cu operatia si sa treaca repede. As vrea sa ajut si eu macar cu o informatie, dar nu prea sunt prietena cu spitalele din Bucuresti.
Ai pe cineva sa stea cu tine cat timp va fi puiutul in sala?
_
raluk16 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
fugi de-aici...u fooled me, anyway. ce am uitat sa zic este ca Zgatix e chiar Zgatix, dar simpatic si dulce. si avea niste blugi meseriasi si are neste ochi dom\le...n u mai sunt albastri, da's faini maxim. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
nu mai sunt albastri??? ahaaa acum se va afla ca photoshopul facea tot... parca vad ca Moni nici nu are delfin
![](icon_smile_big.gif)
biaz29 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
![]() ![]() ![]() Te astept cu cartea asta, sunt sigura ca din experienta dubla de mama (era sa zic "experienta de mama dubla" ![]() Pana atunci raman la Shazzie si Elena Pridie ![]() ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Hihi, si eu am Elena Pridie.
_