Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

neata la toata lumea,
roxx26, perna de gravi am luat eu din kaufland cu 40 lei. E super buna, ma gandesc ca e o investitie excelenta, nici la munte nu am plecat fara ea. Usureaza somnul, eu ma intorc in somn cu ea...n-as mai lasa-o din brate. Si nu spun ca in rest e bataie pe ea, care s-o mai tavaleasca

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata burtici

Irina pt k ai grija de noi

Angie drum bun si bafta la eco. astept telu tau sa vdm cum facem

am avut o noapte... nu stiu de la ce, m-am stricat la stomac. si am avut niste dureri groaznice abia acu de dim am reusit sa ies si la baie si sa imi mai revin.
sper ca voi sunteti bine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata burtici. Multumesc Iri pt cafelutza!
Bebelu - poate te-ai stricat la burta de la nervii de ieri. Eu asa patesc. sa-ti treaca.
Shines - ai grija de voi. <multa sanatate iti doresc
M-ati facut interesata de perna aia de gravi. Ma cam chinui cu somnul acum.

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Foxy chiar nu stiu de la ce.
am mancat si niste mc ieri, k aveam pofta dar am mai mancat pana acu si nu am avut nimic. si a papat si al meu si nu a avut nimic..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Buna dimineata burtici!
Eu am o stare foarte naspa, sunt ingrozita de medicul de familie, abia maine ma duc la el, si parca stiu sigur ca nu o sa-mi dea nimic.

Am scris o intrebare pe topicul de legislatie pe DC, si mi-au raspuns foarte prompt (avand in vedere ca scrisesem la ora 4 azi dimi )
ca daca nu merge cu medicul de familie, sa merg la psihiatru, pt ca nu e un moft - am un job extrem de stresant.
pe mine sincer ma facea sa plang si cand eram "normala" daramite cu buburuza in burtica...

in fine. chiar ma bucur ca exista forumurile astea, as fi fost complet in pom, mai ales ca la noi la HR nu e informatia foarte updatata...
voiau sa ma lase sa-mi iau concediu fara plata, si noroc cu voi care mi-ati spus primele ca nu e indicat. mi-a fost confirmat si de raspunsul pe topicul celalalt, pierzi dreptul la CIC, pentru ca nu mai ai continuitate in cele 12 luni de lucru...

oricum, eu inca gogesc acasa, ma simt neputincioasa si un pic vinovata de iesirea de la serviciu. adica mi-ar fi rusine sa mai dau ochii cu aia pe acolo...
dar la medicul de familie tot trebuie sa ajung

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 22 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Eh, las' bebelu ca trece. Ia-o usor azi, cu mancare mai...dietetica si cu calm.
Eu am avut niste furii acum vreo 2 saptamani ..... de credeam ca fac infarct! Si m-am si stricat la burta de la asta. dar a trecut...pana la urma
Sa aveti o zi buna dragelor.

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

Buna dimineata burtici!
Eu am o stare foarte naspa, sunt ingrozita de medicul de familie, abia maine ma duc la el, si parca stiu sigur ca nu o sa-mi dea nimic.

Am scris o intrebare pe topicul de legislatie pe DC, si mi-au raspuns foarte prompt (avand in vedere ca scrisesem la ora 4 azi dimi )
ca daca nu merge cu medicul de familie, sa merg la psihiatru, pt ca nu e un moft - am un job extrem de stresant.
pe mine sincer ma facea sa plang si cand eram "normala" daramite cu buburuza in burtica.

in fine. chiar ma bucur ca exista forumurile astea, as fi fost complet in pom, mai ales ca la noi la HR nu e informatia foarte updatata...
voiau sa ma lase sa-mi iau concediu fara plata, si noroc cu voi care mi-ati spus primele ca nu e indicat. mi-a fost confirmat si de raspunsul pe topicul celalalt, pierzi dreptul la CIC, pentru ca nu mai ai continuitate in cele 12 luni de lucru...

oricum, eu inca gogesc acasa, ma simt neputincioasa si un pic vinovata de iesirea de la serviciu. adica mi-ar fi rusine sa mai dau ochii cu aia pe acolo...
dar la medicul de familie tot trebuie sa ajung

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 22 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Neata buburuze!

Ziki eu cred ca o sa-ti rezolvi. Daca nu reusesti cu medicul de familie sau cu ginecolog (poti sa intrebi care e pro concediu la gravide - sunt si de treaba unii) poti incerca la medicina muncii. Ei vin la tine la serviciu si constata impreuna cu o alta persoana de la tine de la firma - nu stiu ce departament - conditiile de munca, fac
un raport si apoi se decide daca se recomanda concediu de risc maternal. Potisa mai cauti si pe net sa veizi mai exact despre ce e vorba.

Angi bafta la eco.

Bebelu bine ca ti-ai revenit. E tare greu cu mancarea si cu stomacul. Orice as manca parca tot ma constip - si chiar inerc sa fiu atenta avand probleme si de dinainte.

Irinuka merci de tratatie.

Carmen si eu caut perna de gravi. Daca as gasi sub 50 de lei nu as mai sta pe ganduri dar 150-200 mi se pare f mult.

adriana 26+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, Irina, multam de mic dejun

Roxx si eu am facut PAP in sarcina; e idela sa-l ai facut ianinte, dar daca ai mai mult de 1 an d ela ultimul test, il faci in sarcina; e ff important sa se stie "calitatea" celulelor din col, ca na..stiu ca o nastere naturala agraveaza unele chestii pe acolo.
Roxx, lauda cineva perna pe aici! Sugestie: sa fie cu bilute, altfel se face plata; si eventual sa-i poti schimba/spala fatza.

Shines cred ca esti deja invinetita de fetele de pe forum, dar da, ai meritat-o; ia sa te aud eu acum cume sti tu linistita. Te roopg! Ce nu ti-a spus Doloress in povestile ei, a fost ca patrickutul a fost unul dintre norocosi, fara alte probleme decat ca era prematur. Asa ca ..te astept cu raportul de mamica cuminte!

Mai feteleor, eu zau c anu va inteleg cu durerile de dinti... eu nu vraeu sa aud de "corent"; numai in Romania exista asa ceva, mergeti la dentist, sunt anestezii super permise in sarcina, durerile vind e la carii sau alte probleme ale danturii, nu le neglijati, va rog! Ca in sarcina ph-ul se modifica si se agraveaz aunele probleme ale dintilor.

Ziki tin pumnii sa iasa totul, sa se termine cu stresul!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Irina multumim de tratatie!
Simo stai cumintica acasa si ai grija de tine si de bb!
Danagabriela, da si eu patesc ca si tine cu degetele umflate si amortite, da am uitat sa intreb dr dc e normal.
Carmen la capitolul arsuri eu ma mir ca inca nu a luat foc asternutu Am niste arsuri de imi vine sa mor de usturime/durere ca deja nici nu mai stiu exact ce e. Si de cand mi s-a spus ca bicarbonatu nu e voie in sarcina... e vai de mine, dar trece si asta...mai un pic
Mayane multa sanatate sotului!
burticile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lori..sunt cumintica promit
sunt acasa la caldura, dupa un somnic bun ma simt mai bine..dar nu mai ies din casa decat maine dupa concediu la dr..si atat.

Sanziana..nu inteleg mama draga de ce nu schimbi dr ?? cum sa nu vrea, daca tu simti ca nu mai poti..raspunde el pe urma ? multa bafta

Simo 29 cu Eduard Matei

Mergi la inceput