Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

In 5 min incepe "plasa de stele" pe antena 1. Iau niste seminte si ma bag, poate o sa fie vreo farsa buna.
Vorbim mai tarziu.

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Multumesc mult fetelor pentru aprecierile la adresa ochilor mei. Tare mi-as dori sa ii mosteneasca si bebe.
Mi-a placut mult sa va vad pozele. Sunteti foarte dragute si aveti niste super burtici!!!

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Mayane vrem poze cu lucrurile cumparate !

carmen
26 + cu Andrei

Nu poooot... Nu le-am scos din cutie.
Si nu prea imi arde de ele acum, sunt singurica acasa... al meu e internat... astept vesti de la el...
Nici nu-mi mai amintesc cand am dormit ultima data singura....

20+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mayane, ce a patit sotul? Iarta-ma daca cumva ai mai scris, dar chiar nu am retinut...Oricum, ii dorim multa sanatate, sa se faca bine si sa vina repejor acasa la bebe si la mami!

_
BB e deja pe drum
Roxana 27+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Aaa, mi-am adus aminte...stiam eu ca vreau sa va mai intreb ceva. Si-a luat cineva perna de gravi? ma tot gandesc daca merita investitia sau nu, daca voi dormi mai bine, mai comod, nu stiu. Sugestii, ceva?

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mayane, sa inteleg ca ai facut intre timp si al doilea botosel? baga si la noi modelul de pulovaras, dar asa detaliat, ca pt incepatori!

_
BB e deja pe drum
Roxana 27+ cu
bebe creste

Bineinteles... m-am prezentat si cu pozele botoselului nr 2 la raport... Mai am jumatate de maneca si gulerul, si gata si pulovarasul... Asta voi si face, asteptand vesti de la al meu...

Cred ca il opereaza seara asta... A zis sa nu ma duc acum la el, ca s-ar putea sa nu-l pot vedea... Abdomen acut... Sper ca doar apendicita.

20+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Mayane imi pare rau sa aud ca sotul tau e bolnavior, sper sa se faca bine repede si sa vina acasa la burtica !
Roxana, nu am perna de gravida, am vrut sa imi iau din carrefour, era 70 ron, dar am inteles ca astea ieftine asa nu prea sunt bune.O colega de la munca a primit una din america, cica e super buna, poti dormi intr-o parte fara sa te deranjeze burtica.Si dupa aceea o poti folosi si la alaptat.Mai sunt pe la chicco si alte firme mai scumpe,dar parca nu imi vine sa dau 2-3 mil pe o perna.

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu am perna din aia si sunt suepr multumita de ea.
ma cam bat cu sotioru care sa doarma cu ea.
pe asta o am

Mayane multa sanatate sotului

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mayane multa sanatate sotului.

Roxx eu am facut papanicolau la inceputul sarcinii.(oricum la privat au alt sistem de recoltare cu periute).

Eu sunt plicti si ma joc pe calc.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

bebelu, si eu tot d-asta vroiam sa comand, am tot cautat pe net si mi s-a parut cea mai avantajoasa la pret. dar luna asta e exclus... Si asa cred ca ramanem fara bani pana la salariu ( si abia l-am luat). Asta pt ca sotul si-a terminat azi o lucrare la dentist, pe care tocmai a platit-o integral , maine merg la analize de sange , peste 2 sapt am morfo de trim 3 plus recoltat culturi si secretie (alti bani, alta distractie). In plus, vrem sa inchidem un spatiu in fata usii de la intrare, sub scara, sa punem niste rigips ceva si o usa, sa facem un loc unde sa depozitam caruciorul ca la noi in casa nu mai e spatiu deloc, iar desteptul de mester ne tot amana de ceva timp si acu s-a gasit sa vina si asta sambata..materiale plus mana de lucru, nici nu vreau sa ma gandesc, cred ca luna asta intram in faliment total. Dar asta e, tre sa vina ca nu se stie cand il mai prindem. Uff, na ca mi-am varsat si eu naduful financiar!
Pfiu....ma duc sa-i citesc prichindutzei povesti!
Noapte buna!

_
BB e deja pe drum
Roxana 28+ cu
bebe creste

Mergi la inceput