Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

carmen este ff bine si indicat sa ne spovedim si sa ne impartasim toata sarcina. nu numai inainte de nastere.
dc poti, mergi la fiecare 40 zile. sau cum iti indica duhovnicul.
iar in legatura cu logodna...nu se prea face..
ori faci toata cununia religioasa, ori deloc.
pt k teoretic, logodna este o promisiune k veti ramane impreuna. dar pana nu se face si restu slujbei, nu prea aveti voie sa aveti relatii intime.
acu fiecare face cum crede.
dar dc tot vreti sa faceti cununia religioasa la botez, faceti totu atunci si gata.
ma rog..asta e sfatu meu si de fapt cum trebuie facut..acu voi faceti cum credeti.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, fetele!
Sunt si eu pe aici, dupa o zi lunga si nasoala de munca. Abia astept sa se termine. mai am pana pe 15 nov...apoi imi iau ultimele 10 zile de concediu de odihna si apoi prenatalul. Asa o mai lungesc un pic ca sa nu ma loveasca prea devreme la buzunar....

Maine ma duc la analizele de sange din sapt 28 (desi sunt deja in 29...) si cu ocazia asta o sa vizitam si maternitatea, sa cascam si noi gura la bebeii din acvariu si sa incheiem un precontract sau ceva de genul asta!

Asa...si acus sa vad ce ati mai scris pe aici. revin...

_
BB e deja pe drum
Roxana 27+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Am pus si eu cateva pozici pe Picassa. Nu am cu burtica la vedere decat una, dar promit sa mai fac.

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

missmjam fost ca eu sunt catolica ,si martea este slujba ptr sfantul anton care este protectorul copiilor si al gravidelor(asta din cate stiu eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si eu am simtit nevoia sa merg destul de des la biserica. Merg cel putin o data la 2 sapt, si daca nu prind slujba, stau macar un pic si ma rog, apoi pun niste lumanari. Vineri ma duc sa ma spovedesc si sa vad daca doreste preotul sa ma impartaseasca. De Paste nu m-a impartasit pentru ca nu ma mai spovedisem de mult (2 ani jumatate). Si eu zic in fiecare zi rugaciunea pentru pruncul nenascut si citesc cate un acatist (ori al Sf. Nectarie ori al Sf. Stelian). Am incredere ca ma vor ajuta. Cel putin psihic ma simt foarte bine cand fac asta.

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Gata am recuperat si ce ati scris. Aveam si eu o "grija" azi.
Danina si eu iau Elevit si Ferretab. Mi-a mai dat si calciu+d3, dar nu l-am luat ca am auzit ca poate da contractii, si de-alea am eu destule.

Angie si la voi. Deci maine ai intalnire si cu bb si cu fetele.

Mada foarte dragute pozele. Ce ochi "patrunzatori" ai , ti se vede sufletul prin ei. la Sheba.

Irina ~ 29+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

danina, eu in sapt 28 (si apoi 36) am de facut hemoleucograma, glicemia, sumar urina, urocultura, cultura col si secretie. La astea in sapt 36 se adauga si coagulograma. Despre venitul de sarbatori, eu am discutat cu dr mea, am stresat-o inca din mai ca am avut asta in cap de la inceput, ea mi-a garantat ca vine. Dar pana la urma sunt constienta ca se poate intampla orice, insa nu sunt stresata din punctul asta de vedere. Chiar incerc (si incep sa reusesc...) sa ma relaxez si sa le iau pe toate cu calm si bucurie. ca, pana la urma, despre asta e vorba, despre o bucurie in viata noastra, nu despre o sursa de stres!

Aditza, ti-a recomandat dr papanicolau in sarcina? N-am mai auzit...Poate e vorba de cultura din col....

madalina, mie dr mi-a spus ca pot lua algocalmin fiola in caz de febra, asa ca ma gandesc ca ar trebui sa fie ok si pt masele! Si mai zicea cineva de anestezie, eu stiu ca in trim 2 se poate face daca e neaparat cazul.

Shines, nu mi-a placut deloc ce am auzit de la tine! Sper sa fie doar o raceala si sa treaca repejor, stai acasica si te asteptam cu vesti mai bune!

Mayane, sa inteleg ca ai facut intre timp si al doilea botosel? baga si la noi modelul de pulovaras, dar asa detaliat, ca pt incepatori!

gabriela si mie mi se mai intampla sa ma trezesc cu degetele amortite si / sau umflate, asta in conditiile in care nu mi s-au umflat deloc pana cum mainile sau picioarele. Ma gandesc ca si de la tot felul de pozitii ciudate in care dorm, de ex uneori dorm toata noaptea pe o singura parte si normal ca mana care e sub mine are saraca de suferit...dar isi revin repede, nu raman cu mainile umflate deloc.

Chiar, fetelor, ati avut pana acum pb cu maini sau picioare umflate? Cam de cand ar trebui sa ne asteptam si la minunile astea?

_
BB e deja pe drum
Roxana 27+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ne.am intors si noi acasica ..am fost plecati putin

roxx numai retin acum daca la inceput am facut si papanicolau sau nu .... si imi este o lene sa scot tot dosarul ... o fi cultura de col si secretia , cred ca asa este

simo stai in patut

bebelu sa treaca nervii

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

chiar mai bebelu, ti=ai revenit? si pana la urma ne spui si noua ce ai patit?

_
BB e deja pe drum
Roxana 27+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ralu mersi pt sfat, cand o sa merg sa ma spovedesc si sa ma impartasesc o sa intreb preotul sa vedem ce parere are dansul.

Madalina ce ochi ai

Roxana, eu din cate am auzit picioarele si mainile incep sa se umfle dupa 7 luni, adica mai avem un pic

Voi cum stati cu arsurile ? Pe mine ma cam arde pe gat in fiecare zi

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput