Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Simo, mai bine te plictisesti cocotata in pat decat sa ii faci rau lui bebe.Lasa ca in curand ne vom plictisi toate impreuna, o sa intram majoritatea in prenatal si nu o sa avem ce face.Sper sa te simti bine in curand.Multi

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am reaparut si eu in peisaj, dupa ce am bagat un pui de somn.
Simo daca fetele nu te bat am sa te bat eu pe tine. Mai lasa munca, nu o sa-ti faca nimeni statuie, mai ales ca tu ai avut probleme cu contractiile mai toata sarcina pana acum. Stai cuminte in pat (dupa cum au zis si fetele) si suna medicul daca nu te simti bine.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumesc fetelor!
Carmen chiar e buna oferta cu cadita + termometru de pe mititel. Nu stiu cat mai sunt taxele postale, dar cred ca merita.
Noi am calculat separat: cadita normala + forma ergonomica + termometru, era cam acelasi lucru cu cea care le are pe toate incluse.

Irina ~ 29+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

madalina..ai pm
shines...ai gija de bebitza
Irinukaaachiar ma intrebam pe unde estibine ai revenit
maine dispar eu putin ca fug pana la buc la echo si raman la mama pana joiabia astept sa-mi vad puiul

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Multumesc fetelor!
Carmen chiar e buna oferta cu cadita + termometru de pe mititel. Nu stiu cat mai sunt taxele postale, dar cred ca merita.
Noi am calculat separat: cadita normala + forma ergonomica + termometru, era cam acelasi lucru cu cea care le are pe toate incluse.

Am vazut mai multe lucruri care mi-ar placea sa le cumpar pt bebe si mi se par chiar la preturi convenabile.Si daca faci comanda de mai mult de 500 ron nu platesti taxe de curier.Mi-era teama sa comand carutul fara sa il vad,dar vad ca la unele scrie si cate kg are,si iti arata si poze cum se strange.O sa ma consult si cu sotzu' si vreau sa dau si pe la targ la sf lui noiembrie,poate sunt oferte si pe acolo.

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Multumesc mult Angie

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

am revenit si noi am fost la biserica ,asa m-am linistit....domne dar ploua si e un frig la noi

pupppppp toate buburuzele

Mergi la inceput

Maine trebuie sa gatesc ca nu mai avem nimic de mancare.Nu mai stiu ce sa gatesc...idei va rog ?

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

am revenit si noi am fost la biserica ,asa m-am linistit....domne dar ploua si e un frig la noi

pupppppp toate buburuzele

Foarte bine ca ai fost la biserica ! Mereu zic ca ma duc si eu,macar duminica, uit mereu . Dar am rugaciunea pentru bebe ,aprind calndela si ma rog pentru sanatatea lui si a mea.Oricum cica toate gravidele trebuie sa se impartaseasca si spovedeasca inainte sa nasca.Am facut o sfestanie de casa noua acum vreo 2 sapt si mi-a zis preotul sa trec pe la biserica sa le fac.O sa ma duc , il iau si pe sotzul sa facem jumatate de logodna(nu avem decat cununia civila facuta ).Nunta o facem cu botezul odata

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Salutari fetele! Sunt si eu pe aici, va citescs!
Si eu vreau idei de papa, ca nu mai stiu ce sa gatesc!
Simo stai linistita, odihneste-te, si sigur va fi bine!!

Eu am o mare problema: noaptea ma trezesc cu degetele de la maini amortite, umflate, ma dor, treb sa fac exercitii , cum faceam cand eram mici la scoala. Mai pateste cineva asa ceva?? O fi de la problemele mele de coagulare??

FVL heterozigot, 25 de saptamani

Mergi la inceput