Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LAINA- chiar asa? De ce nu o scoti din casa? macar pe la ora 12 cand se incalzeste mai bine, chiar daca pentru o jumatate de ora. Nu cred ca-i trec mai repede mucisorii in casa si in plus va calcati pe bataturi una pe cealalta.

Eu am fost putin la serviciu dimineata si apoi am stat 1 ora cu Maria si o prietena de-a ei afara. Acum am amandoua fetele la mine, sunt in pat de 1 ora si nu dau semne ca s-ar culca dar eu am rabdare. Solutia ar fi sa o aduc pe una aici in sufragerie dar cum am de lucru la calculator sigur ar profita si nu s-ar culca.

Meniu- azi m-am trezit la ora 5 , o data cu sotul asa ca pana sa plec la lucru am facut : supa de pui cu galuste de gris (preferata fetelor), tocanita de ciuperci si varza calita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Diana- felicitari pentru casuta si de acum sa o populati cu copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Diana, sa stapaniti sanatosi casuta!

Tzuna varza calita? Ai varza murata? Eu aveam in plan sa fac ieri, varza cu carnati, dar am facut pizza la cererea donsoarelor. Dar mi-i o pofta de varza calita.....

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Diana felicitari!! deci bem ... sa curga sampaniaaaa!!!

eu varza nu fac cu varza murata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Marta mare grija cu rechinul, are mercur=foarte toxic, mai ales la copii si gravide. Gasesti pe net informatii mai multe.

Mady, Dumnezeu sa va dea putere multa!!!

Laina, scoate copila afara, da-i o bluza in plus, sa tina cald, si la aer cu ea! MAcar 30 min, mai schimba si ea aerul, mai vede oameni.
pentru bolnavioara.

Siropuri si alte alea, eu nu le-am dat alor mei. Amalia nici nu deschide gura cand vede lingura la gura. Cel mult le dau ibuprofen daca sare febra de 38-38.5. E drept ca aici nici nu sunt medicamente de raceli pentru copiii sub 4 ani. Ceva naturiste, dar alea sunt frectie la picior de lemn.

Sa va mai zic, ca Andrei mi-a facut la 4 luni bronsiolita urata, de a ajuns sa respire ca asmaticii; nu a luat nici un medicament. A trecut in 2 saptamani.L-am tinut sub observatie, si daca dadea semne ca nu poate respira, abia atunci il interna sa-l aiba doctorii aproape si sa-l puna pe steroizi si nu mai stiu ce. Cand l-am intrebat daca sa-i pun uleiuri volatile mi-a zis raspicat nu, alea pot afecta si mai rau plamanii, asa ca am tras 2 saptamani de nesomn si tuse.

Ma cheama datoria, sanatate multa tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Of, GAbi...Dumnezeu sa-l pazeasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

uf Gabi,

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

zumzaiti

Mergi la inceput