Nov-dec2010 -FELICITARI IDALIS! HAI SYMOOOO!(134)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

danaint.....EKG este elkectrocardiograma.....iti pune niste plasturi pe piept...si la maini.....apasa pe un buton si scoate o hartiuta in care se vad bataile inimii tale!!!dureaza 30 de sec!

se face in mod normal inainte de anestezie!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

acum ma uit si eu pe amazon.....asa de praf sunt din cauza vremii.....imi este somn dar defapt nu imi este.....imi este parca foame.....nu imi gasesc barbatul prin curte sa il culeg sa mancam!.....imi fac acum o "wish list" pe amazon si deseara i-o prezint la Mau meu

Kitty

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Kitty, multumesc pt raspuns. Esti tare, ai readus in discutie subiectul fierbinte . Eu nu mai stiu cand am facut ultima data...sa fie o luna si ceva-doua? Am avut vreo doua tentative esuate in ultima luna, asa ca am renuntat si la incercare. Sincera sa fiu, nici mare chef nu prea am, iar sotului cred ca-i piere cheful cand simte ca bebe misca prin burtica si vesnicele mele contractii . La prima sarcina, am facut prostioare pana la final, aveam un chef de frichi-frichi
ratusca, de ce nu mai conduci? Eu si acum conduc, cu contractii si cu un cm distanta intre volan si burtica. nu ma las, pt ca nu ma pot deplasa altfel, ma doare burta daca merg pe jos catusi de putin si pt ca imi place, eu sunt mai comoda de fel
anymona, incearca sa-ti invingi frica de condus, vei avea nevoie sa te deplasezi si e extrem de greu cu un bebe si un copil de 4-5 ani de mana! Ai putea incepe sa conduci intr=un poligon, unde te vei simti in siguranta, apoi sa iesi duminica la o ora in care traficul e lejer (de obicei duminica dimineata e super, dar in general e toata ziua OK).
Nu mai am rabdare pana maine, cand ma duc la control. vreau sa-l vad pe bebe, mi-e dor de el!!! Si sunt curioasa cum evolueaza starea colului meu pretentios

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Fetelor, va las, ma pregatesc de plecarea la cursuri! Sa fiti cuminti si sa va odihniti, fara multa treaba prin casa, nu vrem bebelusi nascuti inainte de termen.
Nu stiu daca mai intru pe forum astazi, asa ca vreau sa urez burticilor care maine fac cezariana mult curaj, operatie usoara, bebelusi sanatosi si refacere rapida dupa anestezie. Asteptam vesti bune de la voi.

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

misticgirl!!! aveti grija de voi!

Kitty

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ioana mami

Eu nu am prea priceput de ce voi nu mai din februarie, martie...wow...wow...la noi nu se pune problema de pauze ca nu le vedem rostul. E vorba de cazuri cu problema, medicul a interzis in mod expres? Ce sa zic, saracii domni, nu stiu cum rezista, chiar nu stiu...
Si la prima sarcina am facut la fel, pana in saptamana 38 si la 38 s 2 zile am nascut asa ca nu dauneaza...ba dimpotriva.

E adevarat ca e mai complicat din cauza burtii dar se poate, fara probleme. Cred ca daca i-as zice alui meu sa ia o pauza de o saptamana - doua, ar lesina de ras. Nu e omul sa faca pauze din acestea

Singura concesie, de cand am intrat in luna a7a folosim prezervativul pentru ca lichidul seminal duce la in-mu-ie-rea colului, in rest...de buna voie si nesiliti de nimeni...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Ce bine e sa ai masinuta la dispozitieeu sunt terminata ca am masina de la munca si tre s-o predau in curandinca conduc, avand in vedere ca e cu cutie automata e foarte usor de mers cu ea si mai ales comod, n-as mai iesi din casa daca ar trebui sa merg cu ratb-ul.
Anymona nici eu n-am condus vreo 2 ani dupa ce am luat carnetul pt ca mi se parea prea mare masina sotului, am zis ca atunci cand voi avea masina mea o sa o conduc si gata, si asa a fost, m-am urcat la volan fara nici o emotie. Intr-adevar cutia automata m-a ajutat foarte mult in traficul din Bucuresti, m-am concentrat pe condus si nu pe schimbat viteze. Daca toyota corolla a sotului mi se parea mare, acum as conduce si tractor, numai sa am masina mea, sa nu depind de nimeni

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eva, noi avem restrictie de la dr....eu una am cerclaj, asa ca este interzis in totalitate!!! sotul a inteles de la inceput...asa ca nu mi-am facut probleme!!!

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Ioana mami

Eu nu am prea priceput de ce voi nu mai din februarie, martie...wow...wow...la noi nu se pune problema de pauze ca nu le vedem rostul. E vorba de cazuri cu problema, medicul a interzis in mod expres? Ce sa zic, saracii domni, nu stiu cum rezista, chiar nu stiu...
Si la prima sarcina am facut la fel, pana in saptamana 38 si la 38 s 2 zile am nascut asa ca nu dauneaza...ba dimpotriva.

E adevarat ca e mai complicat din cauza burtii dar se poate, fara probleme. Cred ca daca i-as zice alui meu sa ia o pauza de o saptamana - doua, ar lesina de ras. Nu e omul sa faca pauze din acestea

Singura concesie, de cand am intrat in luna a7a folosim prezervativul pentru ca lichidul seminal duce la in-mu-ie-rea colului, in rest...de buna voie si nesiliti de nimeni...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

La noi dupa memorabila zi de 13 martie cand nu stiu cum de am avut chef - poate presimteam perioada urmatoare (sotu avea mana rupta de la o repriza agresiva de snowboard, iar eu o durere de burta infioratoare pentru care dadeam vina pe un restaurant, cand colo vinovatul fiind altcineva, si anume un bebe mic), a venit ziua de 15 martie cand am aflat de vinovatul pentru durerile mele de burta, si apoi ziua de 16 martie cand am aflat de primul hematom si mi s-a zis ca nu e bine deloc ca am sangerari.
Care hematom ce-i drept a fost cuminte, in 2 saptamani a disparut... numa ca sa faca loc, putin mai jos, la al doilea, mai mare, mai urat, mai rezistent

Asa ca orice chestie romantica a fost interzisa cu desavarsire, iar eu consemnata in pat. Si dupa 10 saptamani de sangerat continuu, si 2 hematoame, citez din doctorita: "acum nu mai pot sa va interzic expres, ca au disparut si sangerarile si hematoamenele, dar cu istoria ta, eu as fi multumita daca totusi va abtineti" Deci cam asta a fost, si acum, 8 luni mai incolo, suntem in continuare... neprihaniti

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut mi-am facut programare la coafor sa ma mai tund putin si dupa aia sa ma vopsesc ca dupa ce vine bebelina mea sigur nu o sa mai am timp

miruna esti de groaza daca ai sta tu locului putin, tot timpul sa "muncesti" cate ceva....te invidiez ca nu pot face ca tine

crisuletul buna faza cu vacuta

lorin inteleg perfect faza cu somnul ...eu care nu aveam deloc probleme...acum stau si ma uit pe pereti in asteptarea diminetii

Le inteleg si eu pe fetele care se abtin de la si noi suntem in pauza asteptam sa se nasca bebelina

Doamne ai grija si de noi 35+ Alexia

Mergi la inceput