Nov-dec2010 -FELICITARI IDALIS! HAI SYMOOOO!(134)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Ma alatur si eu galeriei!

Hai Symo si Mairis!!

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Symo!
Mairis!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Apropo de icter, am si eu un pitic pe creier. Sofia a avut icter prelungit... mai bine de 1 luna. Se pare ca ar fi fost de la laptele meu, i-am facut si o ecografie la ficat la momentul respectiv si era ok. Daca vedeti poze cu Sofia la 1-2 luni arata de parca am tinut-o la bronzat

Eu am grupa de sange 0+ si sotul 0-, le-am facut o singura data dar nu la aceleasi laborator. Oare e posibil sa fie gresite? Mi-e teama sa nu avem iarasi probleme cu icterul.

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Andreeacc, ce bine ca nu ai anticorpi! Ma duc si eu mai incolo sa iau rezultatele, ca am drum pe acolo. Am cam emotii daca o sa fie in regula, pentru ca dupa ce m-a intepat si am scapat si plecam, m-a fugarit pe scari sa ma intrebe ce numar a scris pe chitanta, ca nu coincidea cu numarul scris pe eprubeta.. Eu stiu daca a corectat problema pana la urma?

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Corina, tu esti acasa, nu? Cum l-a primit Ariana pe Patrick? Sa ne mai arati poze cu el ca e tare dulce

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Eu am un nod in gat cand ma gandesc la fetele astea doua , ce curajoase sunt ele azi.Symo, Mairis -Doamne Ajuta!.
Andreeac, felicitari pentru lipsa de anticorpi. Asteptam vestile de la doctori .
Sashenka, ma uimeste atitudinea doctorilor si imi pare tare rau ca esti necajita tocmai acum .
Ana , drum bun catre Tm.
Miruna, felicitari pt scapatul de crocobauri.Te-ai linistit acum.
Deci azi apar 3 ursuleti de octombrie .

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Cikas, ca tot va stresez, am schimbat semnatura Am intrat in luna a noua, recunosc ca astept de ceva timp sa trec "pragul" acesta. Am tot stat cu frica sa nu mi se rupa membranele sau sa inceapa travaliul dar acum ma mai relaxez si eu. Tot e devreme pentru nastere, dar macar bebe se poate naste fara probleme.

Va poftesc la un pahar de suc de mere si o tava de biscuiti aromati abia scosi din cuptor

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Joy, multumim. Daca eu am scapat de croncobaur cu tratamentul luat in iunie, pe jumatate si nu l-am mai facut, desi am lipici la orice boala, ai sanse si mai mari sa scapi cu tratament facut recent.

Din ceea ce ai scris inteleg ca tu si sotul aveti Rh diferit, iar al tau e pozitiv. Eu stiu ca si la Rh apar probleme de incopatibilitate dar nu retin daca e bine sa aiba mama pozitiv sau tatal . Dr nu ti-a spus nimic? Sanse sa fie gresite probabil exista, la noi nu ma mira nimic.

Siuta eu as muri de frica sa stiu data la care trebie sa nasc, chiar admir relaxarea Simonei care ne-a si scris inainte sa plece

Incerc sa produc capitol nou... rabdare... multa.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

salutare

in primul rand felicitari noilor mamici, nastere usoara fetelor ce vor naste azi multa sanatate si bebei cuminti, sanatosi si mancaciosi

si acum nu cred ca e corect sa ne stergeti din listuta, eu de ex va citesc cand pot si de scris scrieti voi destul ca sa ma mai bag si eu, parola la contul comun nu o stiu pentru ca nu am cerut-o tot din lipsa de timp si sa nu ocup spatiu degeaba, am o fetita de 1 an si 10 luni care nu prea ma lasa sa stau la calculator cat sa citesc pagini intregi si sa raspund,sa stiti chiar daca multe fete nu sunt active totusi cred ca sunt multe care doar citesc, si listuta a fost facuta pentru a ramne in timp, nu?
sper ca nu v-am suparat

in incheiere raportam control ok luni la dr, bebe 2900 kg, cam micut in opinia mea, cred ca se va naste cam la 3400-3500 kg ca si fetita, mergem la urmatorul control in prima sapt din noiembrie si apoi cred ca nastem :)

sanatate si numai bine

AMR 3 SAPT

36+ sapt mihai david
+ andreea raisa (16.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"

http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Hello dragel mele,

Hai Symo!!!!
Hai Mairis!!!

VMadelain te intekeg perfect cu insomniile. Cand il vad si eu pe sotul meu cum doarme fara nici o treba si eu ma plimb ca nebuna prin casa imi vine sa urlu. Ma gandesc insa cu bucurie ca mai am numai 3 zile de servici dupa care ma voi putea odihni si in timpul zilei.
Joyfelicitari pentru intrarea in luna a noua. Eu am asteptat sa implinim 32 de saptamani si am fost tare happy. Acum ne-am pus target 36 de saptamani

Symo mai are 2 ore si intra in operatie. doamne ajuta sa fie totul bine!!

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput