Nov-dec2010 -FELICITARI IDALIS! HAI SYMOOOO!(134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Propun sa o stergem de pe lista pe Ratuscaca a uitat de noi se pare!

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Kokorinusha, da sunt multe fete care au facut Clexane, pe langa cele mentionate de Olga si Adipapazi si Ratusca.....

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

HAI SIMO!!! HAI MAIRIS!!!

Neatza burtici!!! Nici nu mai pot sa dorm... Astept nerabdatoare ursuletele!!! Va dati seama ca azi avem 3?!

mriunam alt link? mamaaaa... tari rau italienii astia... acum nu mai ramane decat sa ma hotarasc si eu la un model si sa ma duc sa'mi cumpar ate si etamina... Doar atat... La tine ma gandeam ca ar merge si un ursulet pooh, ca am vazut ca ai celelalte personaje facute. Ca pe pooh cel putin sunt si eu setata de cand sunt , cred ca e si in ton cu odiseea, dar acolo am mai vazut si inimioare, ingerasi, minnie mouse si alte prostioare care merg la o fetita. Greu mon cher... greu sa ma hotarasc

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Olgutzica ce bebel urias ai. tu vrei sa faci ceza? sau nasti natural? ca la natural cred ca nu scapi fara epi... defapt oricum la noi rar cred ca lasa doctorii mamele sa nasca fara epi, cred ca le e si lor mai usor si fie, presupun ca scurteaza atunci din travaliu si durere... Dar am inteles, din ce am tot citit pe net, ca la urma urmei se pare ca nu allways e bine sa faca ei taietura si ca s'ar recupera mult mai bine ruperea naturala nu taietura lor... Acum cum om aveam norocul

Mergi la inceput

mirunam parca tu si incao o mamica aveai ceva tricotat pt bebe. M'as baga si eu sa dau din andrele, doar ca niciodata nu am stiut sa scad la manecute. Cred ca o sa ma duc sa fac instructie pe la mama , poate are chef sa'mi explice si mie. Modele de pulovarase tricotate nu ai? ca abia m'am invatat sa'mi procuri obiecte de studiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

neatza fetelor...lipseste omul putin si va apucati sa nasteti...
Felicitari mamicilor de noi nascuti...imi cer scuze pentru lipsa dar am fost internata...ca era sa va fac si eu o surpriza pe listutza cu noi nascuti...dar am un bebe ascultator si mi-a promis ca mai asteapta...sper...am mult de recuperat sa ma scuzati daca nu reusesc sa citesc tot si vin cu vre-o intrebare care s-a discutat la nesfarsit..si eu am sarit-o.ca sunt ametita...

31+ TudoL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ana, nu ma lasa sa nasc natural, nu m-a lasat nici prima oara, acum nici nu am mai luat in considerare varianta asta vreo secunda. Din cauza tulburarii de coagulare a sangelui pe care o am ( bogata de mine ). Pe eco scrie ca e greutate de 39s si 3 zile, dar media masuratorilor ( ca are si segmente lungi, deci e mare el cu totul...) da ca ar fi cu 15 zile mai dezvoltat. Acum...eu am ovulat cu 7 zile mai devreme, stiu exact cand am ramas, deci pentru 7 am explicatie. Pentru restul...genetica . Si Sophie ( pe care am nascut-o cu 3,400g la 38s si 2 zile ) a fost in toata sarcina mai mare cu 5 zile decat varsta normala, si acum e mai inalta decat copii de varsta ei cu destul de mult. Asta pentru ca si noi doi suntem inalti...deci au si ceva mostenire genetica ai mei copii. Habar nu am, stiu doar ca nu trebuie sa nasc pana pe 28, cand mi se reuneste familia

Despre episiotomie, sunt pe langa, nu m-am informat, ca nu a fost cazul..dar iti doresc un medic luminat care sa ia cea mai buna decizie pentru tine .

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice ai fost tare cu sterul Ratuscai, radeam singura prin casa!

Ana, Fluturasha e experta in tricotat. Eu nu produc decat pentru animalutele de plus . Emanuel are un ratoi, de doar 40 de ani, ciclam si chel, pentru care a trebuit sa produc la comanda o garderoba intreaga. Mai e si micut, sa vezi ce m-am chinuit... nu ma pricep deloc. Stii ce mi-ar placea sa invat? Sa brodez.... am la modele... dar nu am de la cine si nu cred ca se tin cursuri . Bunica stia dar nu mai e

Cu Winnie am 3 lucrate, nu le-am gasit rama, sunt in cautari. Oricum am facut toate persoanajele. Cele mai frumoase mi se par cele cu Winnie bebelus cu salopeta.

Andreea, felicitari pentru lipsa anticorpilor!!! Eu ma pregatesc de icter, am dezvoltat anticorpi asa ca stiu la ce sa ma astept.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neatza!

Zapacita de mine o ureaza cu intarziere pe Ioana_mami. La multi ani, sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai parte de nastere usoara!

Idalis, felicitari pentru nastere, te asteptam cu poze cu bebe si detalii despre cum a decurs.

MSymo, Mairis, mult curaj, recuperare usoara, bebelusi sanatosi si muuult laptic va doresc!

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Miruna, f frumoasa camera. Se vede ca e facuta cu bun-gust si multa dragoste. Ma bucur ca ai scapat de streptococ. O grija in minus. Sper sa vin si eu cu vestea buna dupa ce repet analiza.

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput