Nov-dec2010 -FELICITARI IDALIS! HAI SYMOOOO!(134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Incep sa ia din ce in ce mai mult acum pe ultima suta de metri, cam 250-300 gr la 2 saptamani. Ai mei aveau 1550 si 1500 la 30 de saptamani. Eu ma gandesc sa-i vad peste 2500 de gr, sa nu se considere prematur si sa ne tina prin spitale.

fericita!! 32+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

sashenka.....am citit despre cantacuzino, cica este ok! scorurile sunt relativ ok....ajungi cam la 1500ron cu totul!

am inteles ca asistentele de la pediatrie iti cer bani pe fatza....dar daca alegi sa stai cu bobo in rezerva ,nu prea ai de ce sa apelezi la ele!

cam atat stiu deocamdata!
de Elias ti-am zis si ieri ca au nascut ff multe vedete si apartamentele intotdeauna sunt pt cei piloshi.....eu am fost pacienta unui doctor renumit de la Elias(pt problema cu chistul) si am renuntat dupa ce am vazut anumite chestii pe acolo!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Acum stiu ca ma bag si eu in discutie, DAR, la cum se preconizeaza ca va fi trata saraca sashenka,, care mai vrea sa le dea si'o caruta de bani, pe care se pare ca ei nu o vor si nici nu o merita, oriunde e mai bine!!! Numai starea asta proasta pe care o are doar cand merge in vizita pe la ei, dar sa mai stea si pe acolo, iti dai seama cum o sa se poarte?? Deci eu numai la nervii pe care mi fac citind ce pateste nu as calca pe acolo neam. Nici numele dr nu vreau sa'l stiu ca dupa pffff... URAT!

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

sashenka.....am citit despre cantacuzino, cica este ok! scorurile sunt relativ ok....ajungi cam la 1500ron cu totul!

am inteles ca asistentele de la pediatrie iti cer bani pe fatza....dar daca alegi sa stai cu bobo in rezerva ,nu prea ai de ce sa apelezi la ele!

cam atat stiu deocamdata!
de Elias ti-am zis si ieri ca au nascut ff multe vedete si apartamentele intotdeauna sunt pt cei piloshi.....eu am fost pacienta unui doctor renumit de la Elias(pt problema cu chistul) si am renuntat dupa ce am vazut anumite chestii pe acolo!

Kitty

33+

merci mult, cam ce mi-ai zis tu citeam si eu acum pe net. iar cu rezervele de la elias daca sunt numai pe spranceana de ce le mai prezinta????
fetelor eu ma retrag la somnic, va puup si ne vedem maine....adika astazi

Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

probabil te impingea sa cotizezi!.....in fine....

noapte buna

Kitty

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Am ramas in urma deoarece am petrecut toata dimineatza de ieri la doctor. Am fost la eco ca sa estimam marimea lui bebe.
A iesit 3.400kg la 37 de saptamani, cu circumferinta capului mare, da nu mai tin minte valoarea. Mi-am verificat cu ocazia asta si cicatricea care e inca in parametrii normali desi tinde sa se subtieze.
Am fost apoi la doctor unde am facut un control scurt. Rezultat: Pot sa incerc naturaaaal.....
Doctorul mi-a zis ca nu-mi garanteaza ca si reusesc, dar eu sunt fericita. Bebe in continuare e agatat de stomacul meu si nici nu se gandeste sa coboare. Nu-mi ramane decat sa parlamentez cu el sa se lase dus de acolo pana in saptamana 41.
Daca ajung la 41 ma taie la rece fara inducere, ca zice ca se va subtia periculos peretele uterului.

Azi noapte am visat ca nasteam si sotul langa mine imi zicea sa ma grabesc ca are altceva mai urgent de facut. Iar cu o seara inainte am visat ca eram la prima nastere, dar aveam 50 de ani. Ciudat nu? Eh, cred ca de la atata lipsa de somn si-a luat creierul meu vacanta.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 37+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 1 saptamani dar mai sigur 3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Am ramas in urma deoarece am petrecut toata dimineatza de ieri la doctor. Am fost la eco ca sa estimam marimea lui bebe.
A iesit 3.400kg la 37 de saptamani, cu circumferinta capului mare, da nu mai tin minte valoarea. Mi-am verificat cu ocazia asta si cicatricea care e inca in parametrii normali desi tinde sa se subtieze.
Am fost apoi la doctor unde am facut un control scurt. Rezultat: Pot sa incerc naturaaaal.....
Doctorul mi-a zis ca nu-mi garanteaza ca si reusesc, dar eu sunt fericita. Bebe in continuare e agatat de stomacul meu si nici nu se gandeste sa coboare. Nu-mi ramane decat sa parlamentez cu el sa se lase dus de acolo pana in saptamana 41.
Daca ajung la 41 ma taie la rece fara inducere, ca zice ca se va subtia periculos peretele uterului.

Azi noapte am visat ca nasteam si sotul langa mine imi zicea sa ma grabesc ca are altceva mai urgent de facut. Iar cu o seara inainte am visat ca eram la prima nastere, dar aveam 50 de ani. Ciudat nu? Eh, cred ca de la atata lipsa de somn si-a luat creierul meu vacanta.

Madalina

Ce bebel grasut... mama... eu am avut 3.700 la nastere... in USA cum se procedeaza la nastere? is tare curioasa... Am vazut si eu odata la tv nastere la americani si era toata familia in camera in care nastea gagica respectiva, filmau, faceau poze. Chiar asa e? (sper sa nu fie prea stupida intrebarea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Fetelor ,
sper sa nu se supere nimeni, insa mi-am permis sa modific pe prima pagina lista de burtici in ordinea DPN-ului. M-am gandit ca e mai usor de urmarit asa. In cazul in care va deranjeaza si nu sunteti de acord, putem oricand copia vechea lista din capitolul anterior.
O sa pun si excel-ul in baza caruia am facut modificarile in documentele din gmail. Nu stiu daca pana la urma veti hotari sa facem acea "prezenta", insa daca tot am muncit la excel-ul asta, zic sa il pun acolo, just in case.
Ma duc sa citesc din urma ca m-am uitat mai mult in diagonala pe ce ati scris.
Va pup pe toate

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Si sa nu uit apropos de lista: Dimitra, te rog verifica datele tale daca sunt corecte pentru ca DPN-ul tau este 15.11.2010, insa erai trecuta la lista de decembrie.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

Ce bebel grasut... mama... eu am avut 3.700 la nastere... in USA cum se procedeaza la nastere? is tare curioasa... Am vazut si eu odata la tv nastere la americani si era toata familia in camera in care nastea gagica respectiva, filmau, faceau poze. Chiar asa e? (sper sa nu fie prea stupida intrebarea)

Nu-i stupid de loc. Ai voie cu pana la 3 persoane de suport, acu doi ani erau 5 dar cred ca s-au saturat ca aici daca zici 5 apai cu 5 iti vin. Ai voie sa-ti aduci pe langa asta, doula un fel de suport de nastere profesionist.
Fiecare femeie are camera ei de nastere, dar nu te interneaza pana nu ai dilatatie 4 cel putin din cauza asta.
Se poate filma si face poze din price directie, mai ales daca nu te sui peste doctor.
Camera de nastere are baie proprie si poti sa stai in jacuzzi pe perioada travaliului daca nu ai epidurala. Ai televizor, daca tu sau cei care sunt cu tine vor sa se uite (cam exagerat zic eu, nasc nu ma duc sa ma uit la TV). Ai CD-player si poti sa-ti aduci muzica ta ca sa creezi ambient si esti in permanenta supravegheata de o asistenta/moasa care sta cu tine in camera nu pleaca nicaieri.
Fiecare femeie face un birth plan, un fel de guide line despre cum crede ca trebuie sa decurga nasterea.
Poti sa specifici ca nu vrei medicatie, nu vrei declansare sau accelerarea nasterii cu pitocin. Poti sa le zici (si multe femei o fac) ca in opinia ta o nastere naturala 100% este telul tau si atunci cand esti in travaliu si ceri anestezie te duc cu zaharelul . Adica iti dau o mingie sa stai pe ea, iti propun sa schimbi pozitia sau modul de respiratie, sau iti sugereaza un jacuzzi. Totul ca mama sa aiba o experienta satisfacatoare a nasterii.
Colac peste pupaza la final de sejur in maternitate primesti un chestionar in care trebuie sa le dai puncte la cat de bine s-au descurcat.

Eu sunt fericita ca-s conditii bune, insa ma duc la exasperare anumite extreme ale lor. De exemplu pot sa aleg sa primesc telefoane in sala de nastere, acu de ce as vrea asta nu sunt foarte sigura. Eu una cand am ajuns la maternitate nici nu mai puteam sa-i spun asistentei de la triaj numele asa de rau eram cu contractiile. Ce naiba sa mai zic la telefon Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?

A, o bila alba pe care n-am mentionat-o este ca daca ai zis ca nu vrei episiotomie, apai astia fac tot posibilul sa nu iti faca.
Oricum episiotomia la ei este doar pentru cazul in care copilul trebuie sa iasa mai repede, altfel politica lor este sa lase nasterea sa decurga de la sine. Ei zic ca rupturile sunt mai putin grave decat sa taie ei controlat.

Madalina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Ei zic ca rupturile sunt mai putin grave decat sa taie ei controlat.

Madalina

Chiar ca sunt alte conditii... Cam asa vazusem si eu la tv dar nu mi'a venit sa cred. Mie una mi'ar placea sa nasc asa. Dar oricum parca la americani se si platesc mai mult asigurarile de sanatate, daca nu ma insel. Acum trebuie sa ma multumesc cu ce e la noi :P si sper sa nu ies prea traumatizata din experienta. Abia astept sa vedem cum o sa fie si la tine acum
sorinaalex mie mi se pare mai ok sa fie lista de burtici in fct de DPN, ca pana la urma DPN'ul e cel mai important.
Sper acum ca mamicile care vor cezariana sa intre sa anunte ca sa scoatem motatele din timp .
Plus as mai avea o sugestie, tot pentru cele care se ocupa cu listuta, am intrat sa vad cum e si pe la sept-oct si mi'a placut listuta lor de bebei si as propune si la noi ceva de genul. Ce parere aveti?

Mergi la inceput