Nov-dec2010 -FELICITARI IDALIS! HAI SYMOOOO!(134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87
am de facut niste proiecte dar cred ca ma apuc sa fac o lista in excel de burtici in functie de DPN, asa sa'mid au seama care, cum urmeaza
pupici pe burtici :*:*:* 30+

Ana_vio m-a chinuit pe mine talentul in seara asta si o sa o pun in documentele de pe gmail. deocamdata inca mai bibilesc la ea. Sper sa nu se supere Ioana_mami ca se oferise ea sa o faca maine.

29+

Nu'i nimic scumpa. Cred ca nu se supara nimeni pt ca tindem spre aceiasi organizare. Ideea e ca eu cel putin sunt panicata ca nu stiu decat foarte putine fete si habar n'am cine, cand naste, si as vrea sa stiu, sa le pot sustine si sa ne putem bucura impreuna de venirea fiecarui ursulet.
Pacat ca nu a facut instructie BraveGirl inainte in barlog. Ati vazut ce nastere live am avut... mie mi'a placut... a fost o senzatie... de atunci ma intreaba iubitu in fiecare zi daca nu mai avem vreo nastere live

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Lore eu am luat pana in sapt 20. Din cate stiu eu e pentru sustinere.
Testul de toleranta la glucoza l-am facut si eu...tot din cauza ca am luat multisoare kg...vreo 18.

fericita!! 32+ si
eu vreo 25
nu stiu ce sa zic cu utrogestanul asta, dar cred ca stie el ce e bine ca doar e dr....
ce greutate au bb-ii?

Lore 31 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

utrogestantul se poate prescrie pana in momentul nasterii.......fiind progesteron, este nevoie de el pt sustinerea sarcinii!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor ce stiti de maternitatea de la cantacuzino????ma gandeam ca avem un prieten chirurg acolo(foarte cunoscut) si m-ar putea ajuta

Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Pai daca e asa vb cu el. Ca astia de care vorbesti aacum ca ar fi "doctori" nu stiu daca pot fi numiti oameni... Eu ma aptin sa comentez ca...
mirunam deci... sunt mortale modelele care mi le'ai dat... daca de maine nu ma mai vedeti sa stiti ca fac goblenuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Citat:
citat din mesajul lui lore76
eu am fost la control dupa amiaza si mi-a dat sa iau utrogestan si m-a pus sa stau mai cuminte ca sa ajung la cel putin 36 sapt
iar pe 1 noi cand avem si eco mi-a dat sa fac testul cu glucoza
Lore 31 + &

Lore, eu iau utrogestan si acum 4/zi...ma cam chiauneste de cap, dar n-am incotro pentru ca altfel nu cred ca as fi tinut sarcina pana acum. Mie mi-a zis ca mi-l scoate definitiv in saptamana 36.

29+
mie nu mi-a zis cat timp sa-l iau dar bine ca nu sunt singura care il ia la varsta asta de sarcina
ms mult sorinaalex

Lore 31 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

deci, am comis-o in seara asta...incurajata de cantar, care imi arata doar 5 kg in plus, am bagat o ciocolata din aia mare cadbury (de 230g). da...la ora asta. si am terminat-o in cateva min

problema mare este ca io sunt dependenta de ciocolata cadbury, iar asta era ultima pe care o mai aveam. asa ca pana vineri cand vine sotul din delegatie din Anglia si imi reface stocul...o sa intru in sevraj!!!!!
inutil sa va spun ca, de regula, ma enerveaza rau delegatiile lui indif ca sunt in tara sau strainatate, mai putin cele din GB pt ca numai de acolo vine cu muuuulta cioco cadbury
oare de ce nu aduce nimeni in romania aceasta marca de ciocolata????

hai ca sunt cu capu'...aici chiar se discuta lucruri serioase, maine unele dintre noi vor naste, iar eu ma plang ca nu mai am ciocolata ...nu ma luati in seama

noapte buna

31+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Bebelusii au 1865 el si 1858 ea. Si noi speram sa ajungem la 37 de saptamani.

fericita!! 32+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

sashenka.....am citit despre cantacuzino, cica este ok! scorurile sunt relativ ok....ajungi cam la 1500ron cu totul!

am inteles ca asistentele de la pediatrie iti cer bani pe fatza....dar daca alegi sa stai cu bobo in rezerva ,nu prea ai de ce sa apelezi la ele!

cam atat stiu deocamdata!
de Elias ti-am zis si ieri ca au nascut ff multe vedete si apartamentele intotdeauna sunt pt cei piloshi.....eu am fost pacienta unui doctor renumit de la Elias(pt problema cu chistul) si am renuntat dupa ce am vazut anumite chestii pe acolo!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Felicitari Idalis, sa fiti sanatoase si fericite tu si ursuleatza

Hai MSymo! Hai Mairis!

Doamne Ajuta, fetelor! Sa fie totul bine si sa va tineti minunile in brate cat mai repede.

Corina, felicitari mai cu intarziere. Patrick e un scump, sa fie sanatos si papacios, sa se faca mare si sa va aduca doar bucurii.
Am citit nasterea ta in direct cu sufletul la gura, chiar daca doar recuperam din urma capitolele.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 37+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 1 saptamani dar mai sigur 3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Bebelusii au 1865 el si 1858 ea. Si noi speram sa ajungem la 37 de saptamani.

fericita!! 32+ si
ale mele aveau la 28 s, 5 z: 1461 si 1670
nu stiu cat ar putea avea acum dar sper ca ele sa fie bine si sa ajungem cat mai aproape de termen

Lore 31 + &

Mergi la inceput