Nov-dec2010 -FELICITARI IDALIS! HAI SYMOOOO!(134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

FELICITARI IDALIS
desi nici eu nu eram cand probabil posta ea

MSymo si Mairis nastere usoara la amnadoua si refacere rapida
asteptam vestile de la voi atunci cand veti putea

ana ce bine ca ai bifat tot de pe lista si in sfarsit te duci si tu la TM

eu am fost la control dupa amiaza si mi-a dat sa iau utrogestan si m-a pus sa stau mai cuminte ca sa ajung la cel putin 36 sapt
iar pe 1 noi cand avem si eco mi-a dat sa fac testul cu glucoza

fetelor care ati luat utrogestan, pe prospect scrie ca se ia in trim 1 de sarcina, la mine nu e prea tarziu pt el??

miruna ffff frumos tabloul si hainutele, sigur o sa-i placa lu bebe ce i-ai pregatit

iar am uitat ce mai aveam de zis

Lore 31 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

mirunam esti superba... sincer te invidiez... nu'mi apare nimic la linkul ala. daca e o sa mai caut si eu pe net e bine ca m'am inspirat din ideea ta :P

o pune cineva pe idalis in lista de bebei si o sterge de la burtici? ca eu nu ma pricep si nici nu'mi permit sa ma bag

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

pe cine pup ca mi-a pus caruciorul roz pe prima pagina?

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Symo si Mairis, nasteri usoare si frumoase si bebelusi sanatosi!!

Legat de curatenia in album (care am inteles ca nu se mai face): nu nr pozelor e problema, ci marimea lor. Ar trebui sa ne limitam la poze redimensionate, un max de 1024 rezolutie. Eu am in primul album al Mariei 49 de albume, dintre care 2 cu clipuri. Si fiecare album are zeci sau sute de poze. Majoritatea au rez de 1024, iar spre final 800x600 sau ceva in genul. Deci curatenia ar trebui facuta altfel, nu sa stergem pozele de pana acum, pana la urma e o amintire frumoasa.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Felicitari, Idalis!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Kitty

33+

Pe Doura ....pupo tareeeee

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fost la Taverna Sarbului si destrabalat cu o gustare de iarna, cu muuulta sare Dar a fost asa buna

Lore, eu am luat utrogestan pana in sapt 20. Se da in cazurile in care e deficienta de progesteron din cate am inteles eu, hormon care acum e secretat de placenta. Ti-a zis ca e prea imbatranita placenta, sau? Am mai auzit pe la fete insa ca se da si pentru domolirea contractiilor.

Ana, drum bun si fara peripetii la TM. Si sa ne tii la curent si de acolo

Miruna , vazut si placut pozele!! Mai ales dulapul (e de poveste cu forma aia rotunjita), si scafa in forma de Mickey - ce idee haioasa!! Si fara dubii bebe o sa fie si el fan winnie pooh

Felicitari IDALIS! Ma bucur sa aud de inca un bebe nascut la noi in odisee!

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

miruna foarte frumoasa camera lui bebe si cu foarte multe jucarii. Noi inca nu am cumparat nici o jucarioara pentru bebe.
crisuletzu Si eu am dat examen auto acum ceva vreme, eram in 20 si ceva de saptamani si a fost totul in regula, cred ca s-a abtinut examinatorul sa ma sicaneze in vreun fel.

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Kitty

33+

cred ca pe doura
mirunam neuronul meu de gravida si'a dat seama cum sa vada pozele... mai bine mai tarziu decat niciodata
am de facut niste proiecte dar cred ca ma apuc sa fac o lista in excel de burtici in functie de DPN, asa sa'mid au seama care, cum urmeaza

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Felicitari, IDALIS! Refacere rapida si o bebelusa sanatoasa, mancacioasa si ne-plangagioasa! Imi pare rau ca ai intrat destul de rar, dar ma bucur ca am primit atat de rapid vestea nasterii micutei tale
Fetelor, sunt obosita...ma bag la nani. Am intrat sa urez inca o data mult noroc pt maine lui MSymo si Mairis.
Noapte buna!

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput