Nov-dec2010 -FELICITARI IDALIS! HAI SYMOOOO!(134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Eu sunt cealalta care naste maine doua bebeline: Vanessa si Anais!

Bravo Idalis! Sa-ti traiasca minunea - sanatoasa, frumoasa si norocoasa!

MSymo, curaj si bebelina sanatoasa iti doresc! Sa decurga totul bine!

Am emotii foarte mari.... foarte mari!
Va tin la curent cat pot de repede!!!

DOAMNE AJUTA!

Irina, +37 cu
A venit momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

A!Si desi pe site-ul de la spital nu se specifica acest lucru, mi-a zis ca pe langa CI si adeverinta de salariat de la serviciu, imi trebuie si adeverinta de la medicul de familie.

Cand am contractii, nu cred ca mai apuc data de 1 nov. Azi am fost de 4 ori la wc, de ex.Sper sa am o noapte linistita. Mi-a zis ca daca mi se rup membranele, sa nu intru in panica si sa ma indrept linistita spre spital, insa daca apar sangerari, sa sun salvarea, pt a fi transportata cat mai repede la spital.

Symo si Mairis nasc maine, nu? daca ambele au cezariana (stiu ca Symo are), atunci intra maine la prima ora in operatie, nu?

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Pai atunci facem asa...
Maine pun eu pe google documents in contul nostru , un fisier excel cu toate numele si ursoaicele..cine trece prezent ramane in lista , cine nu stergem...pe 1 noiembrie cand incep de fapt nasterile la noi
Bineinteles daca cadem de acord...desi eu zic ca mai toate ursoaicele sunt de acord.
ok?

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Pui pariu ca multe nu stiu sa intre in cont si mai ales sa caute un fis excel?

Si muuuulte nu stiu parola. Eu o stiu de o luna

Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Mairis , multa bafta!!!

Fericita 37+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Buna seara,

Eu ma incadrez in randul celor inactive si chiar daca ma stergeti din listuta eu tot voi continua sa va citesc. E drept ca ma lupt sa fiu la zi cu cititul, despre scris nu mai zic nimic. Inca merg la serviciu, ieri am avut chiar o zi cumplita... , am plecat la 20.30 de la birou si am ajuns la 21.30 acasa.
Imi pare rau, dar, atunci cand as avea timp sa scriu pe forum, abia am forta sa recuperez ce ati scris. Daca vreti un pic de loc, ma ofer sa sterg din pozele mele de picassa.

Felicitari celor 5 proaspete mamici.
Bafta multa maine MSymo si cealalta viitoare mamica.
O seara buna.

28+ Tudor Andrei

Nu cred ca e cazul tau, chiar daca rar tu ai mai intrat Sunt fete care au intrat la inceput si de atunci nu se mai stie nimic de ele. Din ce am vazut la albume au ramas doar dintre fetele active. Mai mergi la gimnastica?

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Pai atunci facem asa...
Maine pun eu pe google documents in contul nostru , un fisier excel cu toate numele si ursoaicele..cine trece prezent ramane in lista , cine nu stergem...pe 1 noiembrie cand incep de fapt nasterile la noi
Bineinteles daca cadem de acord...desi eu zic ca mai toate ursoaicele sunt de acord.
ok?

Fericita 37+ Raisa Maria

Pui pariu ca multe nu stiu sa intre in cont si mai ales sa caute un fis excel?

Si muuuulte nu stiu parola. Eu o stiu de o luna

Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mda...asa e...atunci joi ...punem titlu la capitol "FACEM PREZENTA!!!"...si nu il schimbam decat daca naste cineva...
nu putem incepe de maine ca maine avem 3 bebei de urat

Fericita 37+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Poze noi in contul nou!!! Tare greu mi se uploadeaza asa ca m-am limitat la jumatate din hainute si cateva cu camera pentru care inca evaluez ce canapea cumpar daca cumpar... dar de incaltari sunt asa mandra .

Doura, vroiam sa sterg poza cu tabloul si cand am deschis m-am speriat . Chiar ma urmareai

Heidy, tu nu esti o prezenta zilnica dar te stim si nu te stergem Ca exemplu, nu am mai auzit nimic de fete precum Capuccino, Mirubelu, Cristale, Taminia etc. Au aparut o data si au disparut subit.

Ana_vio, iti dau link-ul cu modelele luate de mine: http://picasaweb.google.com/Monicilla/SchemiWinnie#. Daca iesi in albumul principal mai sunt cateva foldere cu scheme diverse foarte frumaose! Spor la lucru

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

SYMO,MAIRIS va tin pumnii sa mearga totul usor!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

37+SANDRA-GABRIELA
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Buna seara,

Eu ma incadrez in randul celor inactive si chiar daca ma stergeti din listuta eu tot voi continua sa va citesc. E drept ca ma lupt sa fiu la zi cu cititul, despre scris nu mai zic nimic. Inca merg la serviciu, ieri am avut chiar o zi cumplita... , am plecat la 20.30 de la birou si am ajuns la 21.30 acasa.
Imi pare rau, dar, atunci cand as avea timp sa scriu pe forum, abia am forta sa recuperez ce ati scris. Daca vreti un pic de loc, ma ofer sa sterg din pozele mele de picassa.

Felicitari celor 5 proaspete mamici.
Bafta multa maine MSymo si cealalta viitoare mamica.
O seara buna.

28+ Tudor Andrei

Nu cred ca e cazul tau, chiar daca rar tu ai mai intrat Sunt fete care au intrat la inceput si de atunci nu se mai stie nimic de ele. Din ce am vazut la albume au ramas doar dintre fetele active. Mai mergi la gimnastica?

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Da, inca mai merg la gimnastica. Chiar azi am fost. De obicei merg de la 6 la 7 si recuperez orele lipsa a doua zi. Daca ati vedea cum se uita colegii si sefii la mine cand plec la 5.30 de la servici ....
In fine , noi sa fim sanatosi.

Am mai sters din pozele mele de pe picassa, am mai lasat doar 2.
O sa pun si eu poze cu camera lui bebe care e gata de weekendul acesta cand a finalizat sotul si a pus plafoniera.

M-am intalnit astazi la gimnastica si cu Crina ( a fost la cursul de Lamaze) si inca nu a nascut. A ajuns la 40 de saptamani si cateva zile si era tare nerabdatoare....

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

crisis.....aceasi intrebarea mi-am pus-o si eu!!!! ar fi culmea ca bebe sa suga laptele si eu sa fiu toata lesinata de placere
....pe urma m-a lamurit mama ca va fi o placere dar nu placere hormonala , ci satisfactia de a fi mama,....etc....

beatrice.....mie Peltecu mi-a spus Renny sau Maalox.....deci same shit....ori ca iei maalox ori ca iei renny! depinde mult si de gust!eu de exemplu prefer renny verde dar nu are acelasi efect pe care il are maaloxul.....in chimb maaloxul il mestec rapid si il inchid pt ca nu il suport la gust

legat de lista...nush ce sa zic....si eu datorita lucrului si delegatiilor a fost perioada cand nu am intrat si o luna pe forum! eu zic sa se verifice zilnic(incepand cu luna noiembrie) lista....si care a trecut de perioada in care trebuia sa nasca si nu a anuntat , sa o stergeti!

sau...am mai observat ca sunt mamici care numai citesc si nu scriu probabil de rusine....sau chiar nu stiu.....eventual sunt de parere ca au intrat mai tarziu pe forum si ca noi ne cunoastem mai bine....am ametit

mesaj pentru fetele care numai citesc : SCRIETI!!! SA NU VA FIE RUSINE! SCRIETI TOT CE SIMTITI,GANDITI...VISATI....ESTE DESTUL LOC PENTRU FIECARE!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput