Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 5
al3csa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui danyelana
Ce bine o fi. In acelasi timp nu stiu daca as putea sta un wk-end intreg fara el Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Sa stii ca si mie mi-e greu ..imi cam tiuie urechile cand nu e el .. dar pe de alta parte e bine ca macar la 2 sapt ai si tu timp pt tine si numai pt tine.
Barbati-miu sambata seara deja imi spunea" Da eu nu pot sa dorm ca mi-e dor de Yannis"
dastefa spune:
LML Daria
LML Stefan
noi am fost azi la evaluare la neuropsihiatra care a mai vazut-o pe Miruna la 4 si 7 luni
si a fost f incantata de evolutia ei
azi am avut la pranz supa( adica mai mult piure) sin cartof ,sfecla rosie,morcov pastai +ficat de pui
a mancat fomista lui mama de numa
daca ar fi putut cerea supliment
dar nu mai aveam
dastefa spune:
la gutui nici nu m-am gandit desi le am in casa si eram si cam inpana de idei ca prea era monotona masa de fructe
da de veste cum a primit-o
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa LML Daria LML Stefan noi am fost azi la evaluare la neuropsihiatra care a mai vazut-o pe Miruna la 4 si 7 luni si a fost f incantata de evolutia ei azi am avut la pranz supa( adica mai mult piure) sin cartof ,sfecla rosie,morcov pastai +ficat de pui a mancat fomista lui mama de numa daca ar fi putut cerea supliment dar nu mai aveam Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Sa va fie de bine masa si felicitari pt evaluarea de la doctor. Ai vazut ca pana la urma totul a fost bine? Mirunica si pe mami curajoasa.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
miremia spune:
Dastefa ma bucur si eu cu tine . Iti sta asa bine vesela si optimista!
Eu i-am facut azi mar copt + gutuie coapta + biscuitel.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
danyelana spune:
citat din mesajul lui miremia Dastefa ma bucur si eu cu tine . Iti sta asa bine vesela si optimista! Eu i-am facut azi mar copt + gutuie coapta + biscuitel. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Cum faci marul si gutuia coapte?
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Cum faci marul si gutuia coapte? Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Le-am taiat feliute si le-am pus intr-un vas la cuptor. O sa incerc si cu ele jumatati si sa le las mai mult.
Ce face printul?
AMR 3.5 kg
iudita16 spune:
citat din mesajul lui dastefa LML Daria LML Stefan noi am fost azi la evaluare la neuropsihiatra care a mai vazut-o pe Miruna la 4 si 7 luni si a fost f incantata de evolutia ei azi am avut la pranz supa( adica mai mult piure) sin cartof ,sfecla rosie,morcov pastai +ficat de pui a mancat fomista lui mama de numa daca ar fi putut cerea supliment dar nu mai aveam Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
azi am intrat pentru prima data dupa aproape 4 si ma bucur nespus pentru tine Dastefa, am citit povestea ta si am vrut neaparat sa felicit pe micuta luptatoare
sanatate multa la toti copii
lorex spune:
Ayanna, ce fata ai, buna de papat
Al3csa, deci nu poate tati dormi fara mini
Dastefa, chiar ca iti sta bine vesela! Ma bucura vestile bune!
Micki _mica www.youtube.com/watch?v=vRh9YNteGPQ" target="_blank">o dedicatie pt tine
miremia spune:
citat din mesajul lui iudita16 buna ziua la toata lumea azi am intrat pentru prima data dupa aproape 4 si ma bucur nespus pentru tine Dastefa, am citit povestea ta si am vrut neaparat sa felicit pe micuta luptatoare sanatate multa la toti copii Mami a doua printese |
Buna, buna!
Mai spune-ne si despre voi...ce faceti, cum sunteti?
AMR 3.5 kg