Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 5
al3csa spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui danyelana
Ce bine o fi. ![]() In acelasi timp nu stiu daca as putea sta un wk-end intreg fara el ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Sa stii ca si mie mi-e greu ..imi cam tiuie urechile cand nu e el .. dar pe de alta parte e bine ca macar la 2 sapt ai si tu timp pt tine si numai pt tine.
Barbati-miu sambata seara deja imi spunea" Da eu nu pot sa dorm ca mi-e dor de Yannis
"
dastefa spune:
LML Daria
LML Stefan
noi am fost azi la evaluare la neuropsihiatra care a mai vazut-o pe Miruna la 4 si 7 luni
si a fost f incantata de evolutia ei

azi am avut la pranz supa( adica mai mult piure) sin cartof ,sfecla rosie,morcov pastai +ficat de pui
a mancat fomista lui mama de numa
daca ar fi putut cerea supliment![]()
dar nu mai aveam
dastefa spune:
la gutui nici nu m-am gandit desi le am in casa si eram si cam inpana de idei ca prea era monotona masa de fructe
da de veste cum a primit-o
danyelana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dastefa LML Daria![]() LML Stefan![]() noi am fost azi la evaluare la neuropsihiatra care a mai vazut-o pe Miruna la 4 si 7 luni si a fost f incantata de evolutia ei ![]() ![]() ![]() azi am avut la pranz supa( adica mai mult piure) sin cartof ,sfecla rosie,morcov pastai +ficat de pui a mancat fomista lui mama de numa daca ar fi putut cerea supliment dar nu mai aveam Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Sa va fie de bine masa si felicitari pt evaluarea de la doctor.

Ai vazut ca pana la urma totul a fost bine?
Mirunica si pe mami curajoasa. 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
miremia spune:
Dastefa ma bucur si eu cu tine 
. Iti sta asa bine vesela si optimista!
Eu i-am facut azi mar copt + gutuie coapta + biscuitel.
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
danyelana spune:
| citat din mesajul lui miremia Dastefa ma bucur si eu cu tine ![]() . Iti sta asa bine vesela si optimista!![]() Eu i-am facut azi mar copt + gutuie coapta + biscuitel. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Cum faci marul si gutuia coapte?

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Cum faci marul si gutuia coapte? ![]() ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Le-am taiat feliute si le-am pus intr-un vas la cuptor. O sa incerc si cu ele jumatati si sa le las mai mult.
Ce face printul?

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg
iudita16 spune:
citat din mesajul lui dastefa LML Daria![]() LML Stefan![]() noi am fost azi la evaluare la neuropsihiatra care a mai vazut-o pe Miruna la 4 si 7 luni si a fost f incantata de evolutia ei ![]() ![]() ![]() azi am avut la pranz supa( adica mai mult piure) sin cartof ,sfecla rosie,morcov pastai +ficat de pui a mancat fomista lui mama de numa daca ar fi putut cerea supliment dar nu mai aveam Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
azi am intrat pentru prima data dupa aproape 4 si ma bucur nespus pentru tine Dastefa, am citit povestea ta si am vrut neaparat sa felicit pe micuta luptatoare
sanatate multa la toti copii
lorex spune:
Ayanna, ce fata ai, buna de papat ![]()

Al3csa, deci nu poate tati dormi fara mini ![]()
Dastefa, chiar ca iti sta bine vesela!
Ma bucura vestile bune!
Micki _mica www.youtube.com/watch?v=vRh9YNteGPQ" target="_blank">o dedicatie pt tine 
miremia spune:
| citat din mesajul lui iudita16 buna ziua la toata lumea azi am intrat pentru prima data dupa aproape 4 si ma bucur nespus pentru tine Dastefa, am citit povestea ta si am vrut neaparat sa felicit pe micuta luptatoare sanatate multa la toti copii Mami a doua printese |
Buna, buna!
Mai spune-ne si despre voi...ce faceti, cum sunteti?
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg

Dus fac cu el ,il pun in scaunul de masa si trag cortina si ma spal
nevoile fiziologice cam tot asa le fac
nu stiu cum fac mamele cu 2 bebei Jos palaria in fata lor
de 2 ochi albastri
de