Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

La tine la videoclip acolo cred ca e varianta in greaca zice ca o sa fie copil cuminte si elev f bun daca dansezi si te legeni pe ritmul lui si vad ca Kiti il asculta si danseaza pe ritm

Super tare Kiti! se plimba singur prin pat pe acolo zici ca-i bulevard

Cad despre programul tau d erelaxare...as vrea si eu sa pot, dar al meu vine acasa pe la 8 seara cand e lihnit de foame deci pun masa, mancam, spal vase si uite asa se face 9-9 jumate cand treb sa ii fac baie lui Yannis sau sa il tin ocupat ca altfel nu aude ta-su stirile ca daca plec si io , profitand ca e ta-su acasa, sa fac un dus sau ceva, ma striga "ai ma vino si ia-l de aici , nu vezi ca nu inteleg nmic din stirile astea!" ...si apoi... la 10, 10 si ceva und sa ma mai duc maica? si mallurile inchid la ora aia, numa la Real ma pot duce (si ma duceam uneori sa stii! ca nu mai puteam!) si ma lua al meu ca sunt nebuna ma duc in miez de noapte pan la real sa iau un iaurt? ce-mi veni? sigur ma duc la Real

de Yannis

Ms frumos ptr traducere!
Si da, Kiti se plimba ca e bulevardul lui!
Dar are 10 luni si la capitolul grasime nu a fost premiant. Si am aflat ca astia mai slabuti se ridica mai devreme.

Cat despre relaxare, sa nu dai (dati) cu oo, dar eu ii fac baie o data la 2 zile. Si uite asa mai furam o seara pt noi. Si ca sa ne uitam la tv, trebuie sa fie schimbat, mancat evental in premergator unde exploreaza camera , reaseaza hainutele in sertarele unde ajunge , ne mai fugarim prin casa (eu il prind de cateva ori si apoi ma fugareste si el). Ne pitim si ne speriem reciproc. Il amuza f tare daca sar ca o mingiue si dau din maini si ma scalambai . Si dupa ora 21 baga o energie in el de zici ca-i la 380.

Dar si tati lu'Kiti e baiat de treaba, dupa cum l-am laudat si anterior si ...accepta multe. Ca doar e fi-su .

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

La mine functioneaza bine sa ma pun in locul copilului. Mie mi-ar place sa-mi indese cineva mancare in gura daca nu mai pot sa mananc? Mi-ar place sa-si descarce frustrarile pe mine? Evident ca nu ...
Responsabilitatea asta vizavi de ei mi se pare coplesitoare cateodata dar asta e datoria mea de parinte. Si asta cu modelul e f importanta. Pe sot il capsez cand am ocazia ca stiu ca el intelege ca sunt nervoasa si ma lasa, ulterior discutam la rece. Cu copilul nu imi permit sa fac show. Parerea mea .
Aici se nimereste cu vb mea...ceea ce tie nu iti place altuia nu ii face,eu recunosc ca incerc din puteri sa ma tin de acest lucru...la mine faza cu descarcatul pe sotul nu prea merge ca ies scantei si apoi GOOSFRABA nu mai are efect,asa ca atunci cand simt ca ma autodepaseste acel lucru(aici ma refer ca face Ariana ceva ce mie nu imi convine) merg in baie si stau 5 minute sa ma calmez.....oare o iau razna?dar recunosc ca au fost cateva momente cand tonul meu a fost mai ridicat....dar incerc sa ma autoeduc....

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Fiti amabili cu oamenii cand urcati,deoarece ii veti intalni din nou cand veti cobori."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza si de la noi,

Azi facem cinste ca ne iese primul dintoc

Am vazut pe gingiuta jos spart, ca o gaurica mica Macar asa stiu de ce a fost marait si avea seara in jur de 38° E un dulcel si imi vine sa ma uit tot timpul la el

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Iupiii! Bravo!
[pup Micul iepuras!

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza si de la noi,

Azi facem cinste ca ne iese primul dintoc

Am vazut pe gingiuta jos spart, ca o gaurica mica Macar asa stiu de ce a fost marait si avea seara in jur de 38° E un dulcel si imi vine sa ma uit tot timpul la el

Charles Baudelaire

Felicitari!

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Fiti amabili cu oamenii cand urcati,deoarece ii veti intalni din nou cand veti cobori."

Merci

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

cu patutul la noi e mai nasol...ca bucataria si livingul sunt jos, si dormitoarele sus..asa ca nu pot sa stau cu el jos..in patut..il mai pun in scaunel...dar se plicti.
M-am gandit sa ii pun o plapuma jos in living si sa topaie pe ea...(inca nu topaie)...dar e curent de la semineu si mai sunt si muuuulte flori ale lui tati...care vor disparea in curand..dar nu stiu unde...de asta e bine cand iti face casa sa te gandesti si daca vei avea un copil...cum va fi!noi nu ne-am gandit

doar prizele sunt puse la 1 m...ca la noi la nimenea

toate trec...aa cum s-au descurcat atatea femei, ma voi descurca si eu...daca nu clachezglumeam...am "pisicul"=psihicul tare!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

am vazut ultimele aparitii
C este pregatit sa mearga sa o "ceara" pe zgubi cat de dulce e,elegant,dom'le!
si stefanel de ana e un scump

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Mai fetelor, unde fugiti asa? cand am deschis acum 5 min erati la pagina 15, acum 18. Stati asa sa vin si eu ca aproape am pierdut 2 capitole.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Hai ca pana recuperez trece ziua asa ca

LML Daria, Stefan, Madalina, Andreea (cu tot cu restante)

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Am fost la concert. Frumos, muzica deosebita, alta viata. Eu o mai vazusem, dar sotul nu.
Ne-am intors acasa si la culcare, a inceput un alt concert. Tati a facut enterocolita. Si dai si lupta. Nasol rau de tot. L-a pus jos. Noroc ca eu ieri am fost la o conferinta si am plecat mai tarziu ca sa-i fac una alta.
Nu stiu cum nu s-a trezit Tudor de atata zgomot. Cert ca a dormit fara nicio maraiala pana la 8. Daca nu era enterocolita, va dati seamna cum dormeam toti?

Dupa alte cateva nopti scurtate pe la 5, asta mi-a pus capac. Asa ca ieri am fost zombi. Am recuperat insa aseara cand ne-am culcat devreme si am mai luat si o pastila ca sa fiu sigura ca nu mai aud nimic in jur (tramvaie, chestii d-astea grele).

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

La mine sunt iar am2 muciosi, of of mai mai

MP - si eu ma gandesc ca o sa fie palpitant pe la 10 ani cu scoala alea alea, inceput de pubertate ... dar nu pot decat sa-mi imaginez .

Mie imi incearca rabdarea A rau de tot, C nicioadata. Daca suntem am2 doar parca am fi in concediu, am timp de toate (A acum e la gradi ). Adica si al meu nu sta o clipa, ma duc cu el peste tot ca daca nu ma mai vede incepe sa urle, nu mananca cateodata mai nimic. Dar ... chiar nu ma agit deloc. Asa o fi la al 2 lea poate.

gratiana - in legatura cu cartea supernanny. Mie personal oamenii care nu avut copii nu mi se pare ca ar trebui sa vorbeasca. Nu pentru mine. Cred ca e o chestie de principiu mai mult ... nu stiu. Teoria e f buna dar ... Mai mult eu recunosc ca doar am rasfoit-o si am citit ici si colo ce ma interesa. Nu comentez prea mult dar e genul de militarie/dresaj pe care eu nu vreau sa-l fac cu copii mei acasa. Sunt OK ca asta sa se intample doar la gradi/scoala.

In legatura cu tipatul din nou - eu vreau sa va spun ca imi amintesc si acum ca m-a marcat o treaba destul de tare in copilaria mea. Nu mi-a ramas in memorie de cand aveam 1-2 ani decat un lucru. Ma tinea tata in brate si eu il ciupeam de gat, si el imi spunea nu si nu. Si eu imi aduc aminte ca ma distram si chiar nu intelegeam de ce imi spune nu ca mie mi se parea super. La un moment dat ptr ca tot nu intelegeam a tipat tare la mine. Am inlemnit si am inceput sa plang (eu is mai sensibiloasa in general). Ideea e ca m-a marcat si doar asta imi amintesc de la varsta aia.

La mine functioneaza bine sa ma pun in locul copilului. Mie mi-ar place sa-mi indese cineva mancare in gura daca nu mai pot sa mananc? Mi-ar place sa-si descarce frustrarile pe mine? Evident ca nu ...
Responsabilitatea asta vizavi de ei mi se pare coplesitoare cateodata dar asta e datoria mea de parinte. Si asta cu modelul e f importanta. Pe sot il capsez cand am ocazia ca stiu ca el intelege ca sunt nervoasa si ma lasa, ulterior discutam la rece. Cu copilul nu imi permit sa fac show. Parerea mea .

mare dreptate ai! Si cu pusul in papucii copilului si cu super nanny. Teoria e una, practica e complet diferita. Si poate teoria de super nanny merge bine ptr o terta persoana care altfel e vazuta si investita cu autoritate de catre copil , dar nu prea cred ca se pupa cu parintele...

de Yannis

Mergi la inceput