Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata!multumim de cafea!
am vazut filmulet cu dansatorul cristi hi hi ce draguti sunt....raul da din cap si mai bataie...dar baza e capsorul
da mamidepiuti tot asa zicem si eu si sotul...costele!numara pana la 10........
iubesc filmele alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

la spartul targului apar si eu...........acu 10 minute mi-a adormit copilu......

asaa, pe rand......si eu ma enervez, mai ales cand nu ma lasa sa ii pun scutecul, trage de el, se trage de putza, se alinta, se frichineste, si ii zic un "stai!" autoritar, dar nu tipat, de se opreste din toate alea si se uita mirat la mine, iar eu reusesc sa-i pun scutecul.

alexutzzza, poti incerca niste biscuiti "amaretti", la o cafea, un capucino &stuff: albus batut spuma, migdale/nuci/alune, dar migdale mai bine, un paharel de liquior (asa se scrie?) amaretto, amestecat, pus cu lingurita pe o tava tapetata cu hartie de copt, 10 minute la cuptor la foc puternic.

miki, baiat mare ai, intr-adevar! si dulce foc!

altceva......nu mai stiu....ma retrag in apartamentele mele, va doresc noapte buna! si sper ca maine sa fie o zi mai buna. macar sa nu mai ploua, sa mi se usuce si mie niste prosoape

mama unui pui...Stefan

Super tare! ce simlu! Merci mult!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

alexutzzza asa cum zici si eu crapam de ciuda ca nu manca nimic nimic...cand au inceput sa apara dintii nici nu lua o lingurita....numai punea buzele pe ce era in lingurita si se dadea in spate.....si neam nu deschidea gurita......oaffff ca imi era o ciuda....aruncam tot ....apoi am luat borcanele de la dm cu fructe cu legume...nici vorba...si sotul cica...lasa-le nu le arunca ca le manc eu....da au mai stat vreo 2 zile in frigi si apoi cu strangere de inima la cosul de gunoi....dar el sa fie sanatos...am auncat eu bani pe alte prostii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Neata!!!

Multumim de cafeu DECE, iau si eu una maaaare...dupa ce ca m-am culcat la 3 azi noapte, fii-mea m-a tzitzi-it de n-shpe ori. Macar de-as vedea vreun semn de dinti, dar nik frate, nik. Si are 9 luni!!! Incep sa ma intreb si eu una alta, cu rahitismul etc. Si eu ii dau si Ca cate 10 zile pe luna de la 6 luni, ca asa mi-a recomandat dr., mai ales ca noi nu folosim nici un lactat in diversificare si tzitzi nush daca e suficient de concentrat in substante nutritive.
Voi cu fontanela cum mai stati? La noi e ca o moneda din aia de 10 bani, de fapt in forma de romb, dar cam asa de mare se simte la pipait.
N-am mai fost la pediatru de vreo 3 luni...ca ea ne-a zis atunci daca totul e in regula ne vedem la un an. Totusi cred ca am sa-i fac o vizita cat de curand pentru o evaluare asa de rutina si pentru linistea mea.
Vrem sa ne punem si cercei...sa-i facem concurenta Bobitei (), dar asteptam sa treaca luna de la ultimul vaccin ca cica nu avem voie mai devereme sa facem alta intepatura. Am emotii legate de acest subiect..ca eu am niste amintiri, ioiii...

XELA......multam de aprecieri. Intradevar seamana cu tat-su, desi el inca mai studiaza atent vecinii sa vada care si cum i-ar putea pune semne de intrebare.
Cu televizorul inca mai cautam si noi solutii, cred ca o sa-l agatam pe perete, dar nu avea suport cand l-am cumparat si pe aici pe la noi n-am gasit nicaieri. Oricum zona lui e zona interzisa...am avut acces langa el doar pentru poza, dar trebe neaparat sa gasesc o solutie si cu el ca nu se stie niciodata de unde vine pericolul.

Abi asteptam poze cu ginerica...Daria deja e nerabdatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

LUCIA am vazut si eu prezentarea de moda Guta. Hainele mi se par tiganesti. Bineinteles ca nu puteau fi altfel tinand cont de "creatoarea" lor.

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Salutari si de la noi
daaaa
M-am amuzat teribil pe seama rochiilor alora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza!
Raportez una bucata pufulet insomniac. Sta cu jucariile pe jos, in carucior la plimbare sau in brate, nu plange, dar NU doarme. Oare ce o avea? De obicei la 21-21:30 dormea si patul sub el, ieri la 12 noaptea avea chef sa roada piesele de lego si plangeeee daca nu il las sa faca ce vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza ...era sa zic...burtici...
acusica incepem de devenim melancolice...

coffe fierbinteeeeeeeeeeeeee

ayanna.... ai sintetizat f bine subiectele de peste zi....insa e grele nene.....teoria e tare...practica ne omoara...sa speram insa ca vom face fatza cu brio la toate obstacolele.

io...ce sa zic...momentan ma confrunt cu o alta prb...pe langa faptul ca se trez de 100 de ori acu mai adoarme si dupa 11 si de ce....
de ex la cel taziu 8 e trea...pe la 11 juma 12..il ia somnul...doarme 1-2 ore.....si pe la 5-6 i-e somn din nou...pai daca a adormit la 6...30-1 ora..se culca la 11...ceea ce ma cheauneste si mai si...daca nu-l las sa doarma al 2-lea somn..e marait...nu stiu cum sa fac...
hm,..mai astept...am rabdat io apropae 10 luni..ia sa vad ce-mi mai pregateste/....

azi vine tanti la curatenie cik...as putea profita...sa IES si io....dar nu stiu ce sa zic...park asa m-am obisn sa-l car peste tot..si e grele ca daca plec la 10..la 12 tre sa fiu ca i-e somn si fara tt...nu se poate...hehe...

sa aveti o zi superba

intrebare...fara a face analize de unde stiu io daca jiji nu-i rahitic?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Neata si multumesc pt coffee!!!!

Buna rau!

O zi relaxanta iti doresc!

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Asa cum am promis ca daca il mai prind dansand il filmez, iata ca l-am prins. Nu foarte cu chef ca data trecuta, dar este.

Am luat videoclipul care se deruleaza in stanga jos a imaginii si i-am adus laptopul aproape.

Nu-i asa ca e baiat mare?

Delicios Kiti dansator!!!

PS...cum se numeste melodia?

E melodia "Gummy Bear" si www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0" target="_blank">aici ai varianta in engleza. E funny.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Neatza!
Raportez una bucata pufulet insomniac. Sta cu jucariile pe jos, in carucior la plimbare sau in brate, nu plange, dar NU doarme. Oare ce o avea? De obicei la 21-21:30 dormea si patul sub el, ieri la 12 noaptea avea chef sa roada piesele de lego si plangeeee daca nu il las sa faca ce vrea.

welcome to the club!!! iete asa si noi...
... o fi vreun virus ceva...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:

Asa cum am promis ca daca il mai prind dansand il filmez, iata ca l-am prins. Nu foarte cu chef ca data trecuta, dar este.

Am luat videoclipul care se deruleaza in stanga jos a imaginii si i-am adus laptopul aproape.

Nu-i asa ca e baiat mare?

Delicios Kiti dansator!!!

PS...cum se numeste melodia?

E melodia "Gummy Bear" si www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0" target="_blank">aici ai varianta in engleza. E funny.

Mersic frumos!!!
Dar aia din videoclipul tau era in greaca, nu? Era mai interesanta...

Mergi la inceput