Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (151)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

dastefa- ma bucur pentru tine si pentru Miruna ca vestile au fost bune

lorex-eu tin de vreo 5 ani cura cu oua de preoelita si chiar ma ajuta -vad la ten, la memorie(mai ales cand invatam pt examene).si plus ca e un mic dejun excelent eu le iau cu suc de portocale.

pe de alta parte please help...simt ca nu ma mai tin nervii....sa mai stau cu asta mic...nu vreau sa tip la el, incerc sa ma stapanesc...dar simt uneori ca NU MAI POT!parca o iau razna si nu vreau decat sa stea intr-un loc si sa nu-l mai aud..oare innebunesc eu sau ce sa fca?

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

eu nu te pot ajuta...tocmai am comis-o azi, am batut cu palmele in masa lui de mancat si am tipat la el nu mai puteam imi daduse tota mancarea peste tot, pe el, pe scaun, pe jos, pe peretele din spate si eu tocmai spalasem pe jos, el era spalat de dimineatza ca se cacase rau de tot, hainele tocmai schimbate..iar eu cu prajitura in cuptor si mancarea noastra pe foc numai mizeria lui imi lipsea imi pare asa rau. Saracutzul s-a speriat si a plans dar nu mai pot simt ca explodez....toata ziua toata ziua numai cu el...weekendul asta ploios numa in casa, numai eu cu el fara tati fara nimeni sa-l las si io in grija altuia macar 5 minute.
Asa ca...ne luam de mana...numa tu s anu faci prostia mea, s nu sperii copilu ca mititelu de el nu are cum sa inteleaga...offf

de Yannis

Imi pare rau ca ai speriat baiatul
sa treaca si sa uite iar mami sa nu mai se supere

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am comis-o si eu ieri cu tipatul, tot cand ii dadeam sa pape. Nu vroia sa ridice capul sa pot sa-i bag in gura si cand am tipat a ridicat capul si s-a uitat cu 2 ochi intelepti la mine parca mi-a zis....sunt doar un copil! Si mi-a fost asa ca mi-am jurat ca nu mai fac.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

of, of, of
delfi mic sa uite intamplarea

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

ONITZA m-ai salvat si pe mine din pana de idei privind mancarica. Nu ma gandisem sa bag legumele la cuptor. Pana acuma doar i le-am fiert. Merci de pont!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

aveti o viteza de numa-numaabia reusesc sa ma tin dupa voi...ce-i,frate atata graba?

LML stefan,daria si madalina!

moamaaaaaaaaaaaa ce poze am vazut ;acum tot ca si catelul lui pavlov si la pufuleti si la torturi

simpli,cum este ariana? mai are mucisori?

si pe mine ma lasa nervii......dar imi pierd cumpatul mai mult fatza de radu,ca are un talent extraordinar de a te scoate din toate cele......si apoi incerc sa dreg busuiocul...cat pot...nu trebuie sa va imaginati ca-l lovesc,doar ca ridic vocea /strig... mai ales cand aud: am facut ceva?vb aia...el nevinovat always...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

puiul de neamt.
ce mai faceti?

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

LUCIA am vazut si eu prezentarea de moda Guta. Hainele mi se par tiganesti. Bineinteles ca nu puteau fi altfel tinand cont de "creatoarea" lor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

si cum sunt singura pe aici...asa vin io la spartul targului...f5 f5 f5

jijeii dorm....

si citeam....mai ales la alexutza..vedeam filmul...cu baia si puiul de grec..

io...oare sunt prea relaxata? sau poate denaturata? nu stiu cu ochii doar pe jiji...fac papa fac curat..arunc ochii pe el...il duc la baie..nu stau doar cu el...el se joaca cuminte...eu ii pregatesc camera...fac baie...in general cand am ceva musai ed facut...ii pun desene..bebe tv........stiu ca nu-i bine, dar nu exagerez si..stiu sigur ... ca nu-si misca ochii de acolo 10 min...il car dupa mine..il pun in carutul de cumparaturi..il car la piatza...etc...
nu sunt stresata...de cand eram gravida mi-am propus sa privesc aparitia lui ca pe ceva normal..si-l cresc ca atare...i-e foame manaca, nu. nu...ii place ii dau nu, nu...in fine....nici n-am tipat la el...inca nu m-a ener asa tare...e cuminte..doar noaptea..NOAPTEA LUI....dar si atunci mi-e drag ca-i al meu.....

am batut campii..stiu....dar..fiti mai relaxate..avea bunica o vorba...ca tot ne agitam la craciun sa fie toate gata etc....nu vine craciunul cu parul....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Ce frumos povestesti tu acolo...

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Tipat - eu nu ma descarc pe copii. In schimb o ia sotul grupa mare. Chiar mi-a spus odata ca i se pare ca ma iau de el ptr ca sunt prea solicitata cu cei mici. Raspuns: DA, asa e. Uneori ii spun ca nu imi permit luxul de a fi relaxata (sa ies zilnic undeva fara copii) astfel incat sa ii zambesc tot timpul. Ma rog eu as iesi, dar cica mai bine sa fiu acasa si nervoasa decat deloc. Moama barbatii astia ..

Fasole verde - la mine o mananca asa bucatele din supa. Mesteca f bine chiar daca nu are dinti. Si carnita i-o tai eu micuta si el se descurca.

Xela, tu esti un exemplu de calm si un model de mama.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Gata pe ziua de azi! Ma duc la culcare ca buburuza a adormit langa mine pe canapea si se cam foieste ca nu are loc sa se intoarca.
O noapte buna si vise placute!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Asa cum am promis ca daca il mai prind dansand il filmez, iata ca l-am prins. Nu foarte cu chef ca data trecuta, dar este.

Am luat videoclipul care se deruleaza in stanga jos a imaginii si i-am adus laptopul aproape.

Nu-i asa ca e baiat mare?

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

>E super Kiti

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Voi scrie si eu parerea mea despre subiectul nervi.
Este normal sa fim mai obosite sau mai nervoase uneori. Dar mie mi-a intrat ceva in bibilica, auzit sau citit, nu mai tin minte. Era cam asa: daca el e nervos sau face o boacana si noi tipam la el, va percepe ca la o stare de tensiune a lui sau in jur va fi normal sa reactioneze cu tipete. Asa ca stiind cat de incapatanati putem fi (eu si sotul) am zis ca sa fim calmi, pt ca il vrem si pe el cat mai calm posibil si cooperant. Sa ii explicam pe ton serios, dar calm ce si unde a gresit. Chiar si un "NU" incerc sa evit, pt ca se lasa cu proteste. Ii distrag atentia. La masa sunt compozitor de cantece sau ii ofer o alta jucarie in schimbul obiectului nociv pt el (gen telefon, foarfeca, cabluri montate pe perete etc).

Pentru relaxare ies la aer cu Kiti sau cum a fost azi, fara ei. L-am hranit, l-am schimbat si i-am lasat o ora impreuna. Sa cum par un iaurt (pe care il putea lua si el cand venea de la munca, dar nu am vrut). Maine am gasit sa cumpar altceva. Doar ca sa ies din casa atunci cand nu se poate iesi cu Kiti. Face bine o plimbarica.
Si mai fac ceva. Ma machez 6 din 7 zile. Imi aranjez parul diferit. De parca as avea intalnire. Asa am reusit sa rezist si in spital. Se amuzau fetele din salon pe seama mea, dar eu stiu ca un mic rasfat face foarte bine.

Fiecare se cunoaste ce ii place si ce nu. Si ce ii face bine si ce nu.

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Imi place programul tau de relaxare.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput