Strumfi de iulie-august 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 4
Timi07 spune:
Sunflower mercdi pt reteta si inca unul lui Denis sa se faca bine cat mai iute, dragul de el...of otitele astea.....
Am uitat sa-ti zic legat de reteta ca eu mai puneam si cioco de lapte pe vremea cand ne infruptam doar noi din ea si era faina combinatia dulce-acrisor.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Timi despre plita am muuuulte de spus. E ok, se curata usor, fierbe repede dar .... e un dar mare rau pt mine, nu imi functioneaza un ochi . Nu am apucat sa il folosesc. Cei de la service nu reusesc sa il repare. Si cum e in Ro a trebuit sa demontez toata mobila ca sa scot plita . Acum astept sa imi schimbe ochiul sau plita cu totul. Probabil am avut eu ghinion. Imi place mult cum se curata asa ca nu asi vrea sa trec la una electrica sau pe gaz. Nico |
Bafta sa se rezolve repede problema si sa te poti bucura in liniste de plita. Am tot citit despre ele si tare mi-ar place una...daca n-am sta in chirie
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
violetan spune:
Hei, fetele!
Ma cam lasa nervii cand citesc despre gradi/educatoare pline de entuziasm. Chiar nu stiu cum am sa reactionez eu la anul...imi vine sa nu-l mai duc deloc , pe langa bolile permanente, aproape. Oare sunt nebuna??
Luna, da, cam ai dreptate. Doamne, in ce lume traim!
Carla, tata, n-ai fost atenta deloc la lectie. Pai daca stai in ultima banca si-ti faci unghiile-n ora io ce sa-ti fac? Pai n-am zis io ca promotiile sunt in week end? Week endul asta e vineri in Auchan Titan de la 10 la 17 si sambata la fel. La Cora Pantelimon, de ex e de la 4 dupa masa la 10 seara. Oamenii de acolo nu stiu, doar merchendiserii nostri.
Hai ca va las ca-s si cam prost dispusa si extrem de obosita. Pup mult de tot!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ioanaiub spune:
buna dimineata
cafea????
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
lulu77 spune:
ioana, multam' ptr cafea.e binevenita
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
mychydutza spune:
neatza......da, cafea, cafea, iami ce buna e!!!!!!!!!
am o lene in mine ca de abia m-am urnit pana la servici! mi-am incropit o cafea si parca vad lumea cu alti ochi! mult mai maaaaaari!
apropos de ce ziceti voi de gradinite, chiar nu mai am nicio remuscatura ca nu l-am dus, pt ca asta micu s-a puturosit in ultima vreme de nu va zic.eu il hranesc, la buda nu vrea sa faca decat asezat, asa ca eu il pun , eu il iau, eu il sterg....nu vrea sa se imbrace/dezbrace singur. ......
violeta, relax, ca nu e dreaq asa de negru! o sa se descurce la gradi, stai linistita! mai ales ca o sa aiba 4 ani, deci mai mare si mai matur....
sunflower, of, iar sunteti cu belele! sanatate multa lui denis!
....cat despre cutumele englezilor, no comment. da' la urma urmei, fiecare cu sorgintea masii, nu?????????
ia bagati o idee cu ce ciorba sa fac azi.....am avut de legume!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
sunflower1979 spune:
neatza!
fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat pentru tusea asta a lui Denis. deci tuseste zi si noapte, foarte des si din aceasta cauza e de multe ori seaca si uneori reuseste sa rupa ceva. tusea e din gat, nu din plamani. asa tuse sacaitoare nu a avut pana acum. ii dau de vreo 2 saptamani prospan picaturi, dar nu vad nici o ameliorare. i-am facut aseara si siropul acela de ceapa cu nuci din care a baut si azi noapte, dar parca degeaba.
daca stiti ceva remedii homeopate, aerosoli, siropuri, picaturi pentru asa o tuse, dati-mi si mie un sfat. merci!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
mychydutza spune:
pai siropul de ridiche neagra , dar nush cum interactioneaza cu diareea! si a mai postat alina.a niste remedii homeopate. la mine a functionat de minune ala pt raceala.uite aci:
viroze:
-debut cu durere acuta de gat,agitatie +/- febra aconit ch5 de cateva ori din ora in ora,sau se poate urca la ch30 daca astea de sus sunt clar simptomele.
-debut cu stranuturi (mai ales in prima parte a zilei) si secretii apoase nas si +/- ochi. natrium muriaticum D30 cateva doze
-debut cu febra si stare de moleseala formula 76 4 doze/zi
-tuse spastica chiuitoare in criza cuprum metalicum ch5
-tuse seaca cu limba curata+ grata voma ipeca D10
-tuse cu limba incarcata,cu secretii nux vomica D10(sau chiar ch9,ch15)
-tuse cu secretii aderente,parca nu se desprind cum trebuie desi se aude ca tusea e productiva antimonium tartaricum ch9
-nas blocat noaptea <=> nu poate respira sambucus ch5
-viroza pe final cu rest de tuse productica si muci(se aude cum ii harcaie plamanii) natrium sulfuricum ch9 de 3 ori pe zi 3 zile(a doua zi oricum ii trece instantaneu)
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
greierash spune:
Neata!
Siropul de ridiche neagra nu cred ca e indicat daca are si diaree, din experienta noastra. Eu, siropul asta il fac cu miere si ii cam moaie "scaunele" cand il ia...
Mychy, ciorba de loboda sau ciorba de vacuta.
Violeta, Mychy, eu zic sa nu va faceti griji, copii se descurca mult mai bine la gradi decat ne inchipuim noi. Problema e mai mult la noi ca noi ne facem mult mai multe probleme decat ar trebui.
In ceea ce priveste alte probleme, gen perversiuni, molestari, etc (Doamne fereste ....) nu pot trai cu drobul de sare deasupra capului, asta ar insemna sa stau eu acasa cu copilul. Asta nu inseamna ca nu verific de cate ori am ocazia, sau mi se pare ceva suspect. problema e atunci cand il intreb pe Andrei imi spune "nu stiu", "nu imi amintesc" etc...dar stie mama cum sa il ia pana la urma...
hai sa aveti o zi buna....ca eu am inceput-o destul de prost...
greierash mamica de Andrei si 15+
- "Traieste clipa" -
lulu77 spune:
mychy, - supa de pui cu taitei casa/ galuste
- ciorba oase afumate
Cristina, incearca PROSPAN ,sirop natural din iedera, 2.5 ml/ 3 ori/zi
sau homeopatele specificate de Alina .
Si Luca tuseste, e adevarat, mai rar, dar tot din gat. Am fost de 2 ori la pediatra, gatul si plamanii curat.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar