Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

LA MULTI ANI ELENA!!!!
Sa ai parte numai de impliniri si bucurii!!!!

Klemmi ne luam de mana..nici Radu n-a vrut sub nici o forma sa doarma azi..nu stiu ce a avut..ca el doarme deobicei la program.dar la 9 sper sa pice de somn.

Iepurila multa sanatate..imi pare rau ca ati ajuns prin spitale

Angy imi facusi pofta cu ciorba de fasole..maine bag si eu o oala

Eu am avut ciorba de vitel si pilaf cu ciuperci si chiftelute.
Astazi am la cuptor friptura de vita in vin , o garnitura de cartofi cu broccoli. Mai nou Radu e fan broccoli..cred ca 3 seri la rand mi-a cerut broccoli..ii place la nebunie. Mai am in plan niste piept de pui pe gratar tot pentru Radu.
Am impresia ca astazi n-a dormit ca n-am avut felul doi la masa de pranz. Deobicei papa castronul de ciorba si apoi ceva fripturica..deobicei pe gratar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

iepurila sanatate micutei tale.
xor bine ai mai zis. cred ca si-a dat seama ca are de`a face cu o mama super curioasa si poate de asta si-a aparata mereu intimitatea. sotul a zis ca stie ce e rusinea si nu arata "organul" tuturor.
maine voi suna sa ma programez sa nu ma trezesc ca nu am loc. e singura chestie care vreau sa o fac. daca ar fi fost dupa mine nici DT nu l-as fi facut.

T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

crina mea nu mai vrea sa pape mancare..decat iaurt, cereale&co si asta de doua zile...

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Asadar si prin urmare, am crezut ca nu mai vine ora asta odata ....deci in final oboseala a invins ...in sfarsit a adormit eu sunt termenata, nu mai pot ..vreau sa fac nani....va las, va pupic pe fiecare in parte si va urez O NOPATE BUNA sa ave-ti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Intru scurt sa va spun ca Lucia e ok, ii mai curge putin nasul dar asta nu-i ceva neobisnuit. In schimb si-a spart buza de jos in 3 locuri. De fata cu mine. Ieri. Pe loc drept. Eram in hol, eu strangeam caruciorul iar Lucia statea in picioare, se tinea cu o mana de balustrada si se balansa pe un picior. Ei bine, s-a tot jucat asa cu echilibrul pana l-a pierdut si s-a infipt cu boticul in balustrada. Asa ca are o buza de boxer acum. Da' i-o trece pan' s-o marita. Eu sunt obosita rau dupa 7 zile neintrerupte de sculat la 4:30. Si in week-end avem party la niste prieteni . Noroc ca luni intru in program de dupa-amiaza.

Sanatate puilor bolnavi si putere mamicilor!
Galerie si de la mine pt Niko!!!!! Sa fie cand vrei tu si cum vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

claudiaH mititica de Lucia, dar a reusit in 3 locuri sa si sparga buza dintr-o singura lovitura???

Iar de nascut nasc cand vrea muschiul lu fii-mea no2!
Am vorbit cu Nerantula azi si mi-a readus aminte ca a nascut in cca 2 ore de cand au luat-o semnele de travaliu, m-a luat frica, doar la gandul cum fac cu K1 dc suntem singure, deci am pus o original.Nu mai zic ca dritza m-a anuntat ca weekendul urmator pleaca din Bucuresti, in rest toate bune si frumoase, cred ca sambata ma duc la piata sa car un sac de cartofi, poate poate .
In rest numai optimism in glasul si sufletul meu!Se simte ?

cu K2 in 38s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Haideti trezirea!!!!

Cafea cu sau fara cofeina pentru toata lumea!!!!Avem si laptic, gem, dulceata. briose, numa treziti-va!

cu K2 in 38s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neataaaaa!!!

cafeluta este gata!!!

La Multi ani bobocei scumpi!!!!

Sorina, Radu, Luca!!!!
sa fiti sanatosi, voiosi si punga grosi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

La Multi Ani!
Sorina, Radu, Luca
Sa fiti sanatosi, sa aveti noroc si sa va bucurati parintii!

Multumesc fetelor pentru ideile de mancare! Tocmai am aflat ca maine am ocupate si dimineata si seara asa ca astazi trebuie sa prestez mancarea pentru weekend. Ciorba de ceva ... si mancare de mazare. Tot in plop sunt cu ideile de ciorba, dar stiu ca trebuie s-o termin repede.

Claudia, ce mila mi-e de micuta ta! Imi inchipui cat de tare a durut-o. Au cei de la bioderma o crema de reparat tesuturi ... Cicabio parca. E scumputa dar isi face treaba bine.

Sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

La multi ani, sarbatoritilor de astazi!!
Nikol- suntem treze demult dar....mai si muncim Cum se mai simte K1?
iepurila - bine ca ati scapat...grija mare la administrarea medicamentelor....
Babytza - suna bine cartofii aia....te rog detaliaza
Claudia - sigur ii trece pana se marita...si data viitoare cred ca nu-si va mai incerca limitele echilibrului Pupam buzitza sa treaca
Pio si 300 pe unde s-or fi ascuns ca nu au mai scris demult?.....
Nerantula - nu ne mai povestesti din aventurile vietii in 4?

Mergi la inceput