Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

multumesc mult pt gindurile bune! Sper sa am vesti bune in decembrie, ca daca nu, ma las de sportul asta, ca m-am cam saturat de drumurile la spital si injectiile in burta!

Nikol

O zi buna va doresc. Aici este frumos, soare, insa destul de rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mimihoo tocmai asta vroiam sa stiu...daca este bun?!, nu i l-am preparat inca, ni l-a dat si noua dr cand am fost la control sapt asta si ma intrebam daca este bine sa il schimb cu cel pe care il dau acum...adica de muguri de pin, acesta vad ca este foarte bun...

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

In august i l-am dat (erdomed) Sofiei o perioada, apoi am trecut pe sirop de muguri de pin/propolis/vit c ...si pana la urma i-a trecut cu aerosoli cu acc. de cand am vazut ca ii merge foarte bine cu, Coughend, nu ma mai intereseaza altele

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Gata , m-am trezit sintr-un lung somn si stupoare nu am nascut! Au fost ceva contractii ciudate dar s-au calmat singurele.
Multumim pt incurajari, dar nu pot naste azi ca e orasul blocat, da?

cu K2 in 39s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

niko, esti mortala!
n-am mai intrat pe forum de dimineata si acum abia asteptam sa termin de citit sa vad ce-ai facut... pfiu! tin pumnii in continuare!

ange, eu am ratat intrebarea ta despre Erdomed. eu le-am dat hunilor in mai multe randuri si a avut efect imediat. insa, dpdpv al compozitiei, nu e preferatul meu. prefer ceva mai soft, mai aproape de natural, asa ca as merge pe cel din muguri de brad de care vorbeai. sigur, depinde si de tipul de tuse, de ce spune medicul...
sanatate!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nicole nu stiu de ce dar aveam un feeling ca n-o sa nasti astazi

Piolica mult succes. Sa obtii jobul dorit iar in decembrie tinem pumnii sa aduca Mosul ceea ce va doriti atat de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare

mai niko termina cu prostiile astea ca ne dai palpitatii aici

pio tin pumnii sa fie bine in decembrie

ada bine ca l-ai prin vb. ta situatia este hilara, atarnand cu capul in jos, dar, doamne fereste daca nu-l prindeai...iuuuhuuu

Noroc ca am ajuns azi la dr. ca dupa mine ..puteam sa cred muult si bine ca sa mai ameliorat...ash, da de unde..nici nu a apucat sa puna stetoscopul pe ea, si mia zis din prima ca nu e bine ..o mica bronsiolita..si am trecut pe augumentin si inac un sirop tot ptr. asa ceva ...imi vine sa mor..primul nostru antibiotic in viata noastra, de pina acum, ...in fine sper sa fie ok si sa nu dam in alte alea.

Mergi la inceput

kllemi hai ca nu e chiar dracu pe pamant antibioticul!Sanatate mult Amaiei!

babyboy imi poti spune cu exactitate cand voi naste?Adica cand ai feelingul, nu de alta dar sa o anunt si pe soacra mea sa nu si faca program de conserve si alte muraturi.

Mergi la inceput

mimihoo uite ce am avut noi anul trecut si am fost foarte multumite de ele.

http://family.webshots.com/photo/2619208640103956310yWfoWR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:

babyboy imi poti spune cu exactitate cand voi naste?Adica cand ai feelingul, nu de alta dar sa o anunt si pe soacra mea sa nu si faca program de conserve si alte muraturi.

he he..ce super ar fii sa stiu cand..din pacate nu te pot ajuta....doar ca asa simteam eu..ca nu azi

Mergi la inceput