Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)
Raspunsuri - Pagina 22
angelynna82 spune:
hi hi, hai sa facem un sondaj...cand se naste K2? 
mai...daca ati fi la mine acasa v-ati cruci...fi'mea o bate in toata regula pe Alex...asta vrea sa o pupe si alearga dupa ea iar Crina prinde momentul, intradevar o avertizeaza ca nu vrea...si jap o palma, sau o trage de coada incat merge cu ea asa din hol pana in camera
, ce pot face???
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
angelynna82 spune:
Lumi, Mimihoo multumesc de info legat de erdomed, mai stau putin, daca nu ii trece intr-o saptamana aatunci il bag pe acesta, dar se vad totusi rezultate bune. Are tuse productiva si deja s-a mai estompat, tuseste mai putin decat in celelalte zile...
de
babytza spune:
La multi ani Erica !!!!!!!
Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa !!!!
Sondaj : pe 28 noaptea vine pe lume Kendra ![]()
Angy asa tabara si soricelul pe sora-sa , numai in par i se infige :))))))
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
angelynna82 spune:
Babytza, ce-i drept sunt amuzanti ca sunt mici si isi apara principiile lor
, dar nu vreau sa ii ramana ideea asta in cap
de
felicic76 spune:
eu as spune ca maine-poimaine Kendra isi face aparitia

Nikolici: nastere usoara iti doresc! [pupp]
La multi ani cu intarziere pentru Dimitri! Sa fii sanatos, tu si fratiorul tau Alexei alaturi de familie!
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 hi hi, hai sa facem un sondaj...cand se naste K2? ![]() de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"![]() |
Miine 28 octombrie...orele xx.xx (dupa ora 0.00 o sa stiu cu exactitate
nikolici spune:
Bai STOP JOC!!!
Cum mai sa nasc noaptea??? Again?Si s aplec asa singura la maternitate in miez de noapte?
Si pe 28?Ia sa fac rapid un calcul 2+8=10=1...ok fie NO 1.
Avand in vedere ca pe K1 am facut-o la 40 si 4 zile am toate sansele sa trecem in noiembrie.
Nu as vrea sa fie in weekend ca e dritza plecata la munte, acusi si-a gasit si ea, nu a plecat toata vara si pleaca acusica, ma duc eu maine la control din nou si ii spun ca va fi foarte urata vremea , tunete si fulgere.:)) chiar si o avalansa.
cu K2 in 39s si mamica de K1
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui Mimihoo ange, ce vrei sa stii de erdomed? este un sirop-medicament anti-tuse. La Sofia nu a facut mare lucru ..., inca il am in frigider. Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
nikolici spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia votez si eu, 1 nov vine Kendra! *Nikol noi avem o treaba... mai rezisti? Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
"Noi" means whom?
cu K2 in 39s si mamica de K1