Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)
Raspunsuri - Pagina 19
piolica spune:
Babytza, saru'mina mult! Sper sa fie cu noroc de data asta.
David poate sa se ia de minuta cu Elsa, care a reusit sa se cocoate pe patut si sa cada pe partea cealalta. Ne-am speriat ffff tare, insa ea nu a avut nimic in afara de o mareeee sperietura care a trecut cu multi pupicei. Multi pupici saritorului in cap!
inca ceva, am vazut clipul cu mama ta; este de-a dreptul emotionant. Mama ta a fost fffff frumoasa.
gaia.nevia spune:
eu stateam pe pat, Radu pe scaun la jumatate de metru de mine. Vorbeam cu TL, cand il vad de-odata ca o ia cumva pe spate si cred ca nici n-am apucat sa gandesc ca deja il apucasem de glezna, si ma si ridicasem in picioare = l-am prins inainte sa dea cu creierii de podea si sa-si indoaie gatul. Faza per total a fost haioasa, cu Radu cu capul il jos tinut de un picior, dar cam scarry daca apuca sa cada si nu eram pe faza....
E un nebun, se cocoatza peste tot, se catzara pe rafturi in biblioteca, ne cam sta pulsul, nu mai zic bunicilor care sunt si batrani...
Ve pup pe toate.
Lala, ce frumoase fetele tale pregatite de serbare!
mamidestefan spune:

Am intrat pe fuga de la munca..dar am zis sa intru si mai pe seara (ca mi-e dor de stat la taclale pe DC
)
Dimitri
tuturor boboceilor care s-au sarbatorit in ultimele zile
Salutari si multi pupici mamicilor 
Sanatate multa boboceilor (ca acusi incepe sezonul virozelor)!
piolicaSa fie asa cum iti doresti tu si sa ne dai vestea cea mare curind
!
lalaDragalase foc printzesele tale
. Spune-ne si noua te rog de unde ai comandat costumele?
babytza, ada Ce acrobati aveti voi acolo
angelynna82 spune:
Piolica sa va aduca Mosul inca un bebe in dcembrie 
Babytza, Piolica, Ada, ma alatur si eu voua...crina a experimentat o lovitura sarind in pat...direct jos, aterizand pe spate, mare noroc a avut tinand cont (,) ca la cativa cm este sifonierul...abia acum realizez
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
claudinna spune:
neata!
va lasa
calda si fug la munci![]()
pilica, tinem pumnii sa iasa bine!!!
bafta multa cu jobul!!
babytza, ma bucur ca e ok acum!
adevarul este ca-s tare nazdravani piticii si ne dau fiori de cateva ori pe zi....am si eu unul acasa, care are o mare placere sa se urce pe unde poate si daca-i spun ca poate sa cada, ca nu e voie...ma contrazice: am voie pe masa!! nu cad mahhhh!!!
Ada, ce sa mai, ai reflexe bune!!
Ange, nazdravana nora mea![]()
Xor, bafta multa sa ai in alegerea pe care o vei face!
Dya, sanatate multa!!
Claudia, i-a mai trecut buza Luciei??
o zi buna sa aveti!
nikolici spune:
babytza;ada astia trei ai nostri, sinucigasi nene.Din pacate si noi am luat tranta in cap direct, ce o fi fost in capul ei, habar nu am.
piolica iti tin pumnii, sa se prinda din prima sa nu te mai chinuie tratamentele astea hormonale.Si noroc cu jobul!
cu K2 in 39s si mamica de K1
Nocom spune:
Neata,
Eu cica sunt la sevici in PIata Victoriei...... Deja este o nebunie aici si un haos... si cica n-au ajuns nici un sfert din protestatari..... NU stiu ce-o sa fie....
Pio iti tin pumnii stransi si pentru job si pentru FIV!!!! 
M-am infiorat toata la ce povestiti ca fac copilasii vostri, si la cum se arunca ei fix in cap! Doamne Fereste de ceva nasol!! Va pup!
Fug
PUP
luminita2008 spune:
neatza,
luati o
si ceai si de la mine!
pio, sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti in decembrie.
si bafta multa si cu job-ul!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Delphinas spune:
La Multi Ani
tuturor sarbatoritilor.
Wow ce bobocei acrobati avem aici. Presimt ca o sa ma inscriu si eu in clubul zglobiilor si acrobatilor.
Pio bafta la procedura. Sa fie un cadou perfect de Craciun pt voi
Babytza am vazut si eu clipul cu mama ta
am lasat si un comentariu acolo.
Xorbafta sa iei decizia cea mai buna pt tine
Niko cand scoatem agitatele sa iti face galerie la nastere. Aaa las ca asa invata K1 ce o va astepta cand va fi si ea
![]()
Nocom bafta azi la munca in nauceala ce va fi.
Lumi multumesc de
e tare buna
pe toate. zi buna sa aveti.
T
Ai grija ce-mi doresti ca ti se poate intampla tie
nikolici spune:
Fete mai stiti cumva linkul cu cronometru pt contractii???
Era unul vehiculat pe la odisee, hai hai ca parca parca bate la usha fii-mea.
cu K2 in 39s si mamica de K1