Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Pt ca plecam la nani...dam raportul de seara: 2 in 1 sau inca kinder cu surpriza pt canibali.
Pupici, noapte buna si o saptamana cat mai reusita!

cu K2 in 39s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

f liniste a fost azi!!!
Ada, multumim . Multa sanatate baietilor!:( cum s-au descurcat fara tine? Dar distractia cum a fost la turcaleti?
Nikol o sapt buna sa ai, asa cum vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
pentru toata lumea!!!

Bun venit pe lume, Blanca!!!
abe, felicitari din toata inima!!!! abia astept sa ne povesteti si sa ne arati minunea mica!!

Sorina
Radu
Luca
sa cresteti mari si sa aveti noroc in viata!!!!

eu am mai citit pe ici pe colo, insa nu prea pot scrie din cauza unui terorist...stiti voi cum il cheama...
vrea sa scrie el...cum ma vede la laptop, se urca la mine in poala si daca indraznesc sa tind catre tastatura, ma tine de maini...
a descoperit ca mouse-ul asta incorporat de la laptop si cel extern sunt "to-ca-fel'....si ne-a tot spus el si ne-a tot aratat ca sunt tocafel....pana cand ne-am prins ca el ne spunea ca-s tot la fel...adica fac acelasi lucru...

vorbeati de activitati de interior
sa va spun la ce m-am gandit:
- jocul cu plastilina: sa facem bilute, liniute, bastonase, cifrele de la 1 la 3, literele de la A la C...ineluse....
aseara chiar am facut asta, ne-am jucat cu plastilina mai bine de o ora si sotul s-a putut uita linistit la meci
avem niste pomisori mici de plastic, din aia de la jocurile cu animale la ferma. din plastilina rosie am facut mere si le-am pus in pom, din verde am facut iarba si am pus-o pe jos....bla, bla...
- pictat/colrat/scris: la noi frigiderul este la mare cautare. acolo ii dau sa scrie cu cariocile lavabile si e mereu mazgalit. cand se umple, dam magnetii jos (adica eu ii spun si el ii da), apoi imi cere carpa sa stearga...si eu in urma lui finisez, eventual cu vata si spirt...e o activitate care cere timp
si iar ne apucam de desenat
acum am trecut de la pictura cu degetele, la cea cu pensula...vorba vine...i-am pus culorile intr-un suport din ala de la cutia de bomboane de ciocolata, ca n-am mai gasit paleta...in astea intra mai multa culoare...
- activitati cu lipici: cred ca nu e prea devreme sa ne jucam cu lipici. asta inca nu am facut, dar m-am gandit si vom face
pana una-alta, strangem materiale din parc, de pe afara...am adunat castane, frunze galbene, de diferite marimi, pietre frumoase...ghinde si orice ni s-a aprut interesant
am vazut pe un site niste pietre unse cu lipici si apoi imbracate in lana colorata...arata super!!
pe o hartie se pot lipi semninte de dovleac,grau, porumb, de floarea soarelui, castane, pietricele....frunze...frunzele pot fi colorate sau pictate...
- lui R ii mai place sa facem coca: punem faine, apa, sare si eventual putin ulei si framanta acolo, apoi se joaca cu coca...in coca puteti pune colorant alimentar...daca nu aveti, merge si cu acuarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Felicitari Abe!!! Sa fii sanatoasa si fericita, micuta Blanca!!
Nikol - vrem si raportul de dimineata peste noapte se puteau intampla multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

La multi ani tuturor care s-au sarbatorit in lipsa noastra:

Sergiu!

Elena! si multa sanatate, imi pare rau ca ati ajuns la spital!

Sorina!

Radu!

Luca!

Alexa de alinutza!

Muulta sanate si bucurii!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

noi suntem bine, am absentat intrucat am avut o perioada mai grea, super aglomerata la job, finalizata pe moment cu un eveniment vineri. in plus, copiii bolnaviori, rosu in gat, joi si vineri nu i-am dus la cresa. acum insa suntem mai bine cu totii, Doamne ajuta!
kllemi, dya, babytza, multumesc ca v-ati gandit la noi.

FELICITARI, abe, sa fiti sanatosi cu totii si fericiti! refacere rapida si abia asteptam vesti proaspete!

dya, referitor la intrebarea ta, hunii sunt acum atrasi de tot de inseamna constructie. asa ca lego este la ordinea zilei, si puzzle, si desen (am gasit intr-o seara cand am venit acasa figiderul, cuptorul cu microunde si cada pictate, apropos de ce spunea clau), jocuri cu magneti, jocuri tip Montessori, activitati de lipit abtibilduri. si in general ii implic cam in orice activitate fac si eu, desigur, la nivelul lor, intrucat atunci cand sunt acasa ei sunt nedezlipiti de mine, la propriu.
cat despre olita, daca hunii ar realiza cand fac si ar spune, insa nu ar vrea totusi sa faca la olita sau wc, eu nu i-as forta f tare, intrucat as considera ca nu sunt inca pe deplin pregatiti. dar as continua cu explicatiile.

niko, cum sunteti? cum mai e Karina?

laura, sper sa iasa repede maseluta si sa nu se chinuie micuta.

ada, sanatate multa si tie si baietilor!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lumi
restul mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ada sanatate

Lumi multa sanatate si voua

Niko azi cum mai sunteti?

control de 2ani: 14kg si 93-94cm, nu are rosu in gat, doar mucozitati stranse si de aici tuse.

sor'mea e si ea bine acum, de maine se duce la scoala

stiti ceva despre erdomed? asta ne-a dat acum...

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Freshana

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

de vineri nu am net...am fost termenata....dabea acum au dat drumu', din cauza de nush ce piesa stricata inauntrul casetei care emite ...am fost disperata sa stiu daca a nascut Niko se pare ca nu...uuuhhuuu ce bine ca nu am ratat nimic...in schimb FELICITARI MAXIME ABE, SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE PAPACIOASA SI NECOLICIOASA

lala sa lesin de ras, cu fetitza ta doamne ce perle poate sa scoata

angy uuuaaauuuuu....ce bine stati!!...felicitari ptr. control

Vreau si eu sa urez tuturor boboceilor care si-au serbat ziua de nastere in acest we...un calduros LAMULTI ANI!! sa fiti fericiti, si sa ave-ti parte de ce este mai frumos pe lumea asta

Mergi la inceput