Bine-ai venit pe lume Blanca!!!
Noi de vreo trei zile avem doua,trei scaune moi pe zi,in conditiile in care ea face kk cam la 3 zile.Avem si gingia de jos praf,ne iese maseau nr.2..am trecut-o pe regim si pe lapte cu apa de orez.
Ar trebui sa mai fac ceva??

Laura daca e de la masea, nu are rost sa ii dai si altceva. Un usor regim ca sa nu se agraveze
Pup sa iasa repede si fara dureri mari ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
Salutare,
Abe sa-ti traiasca minunea mica, sa va bucurati de ea o mie de ani si sa va simtitit minunat de acum incolo in formatie de 4!!!

ramonzca habar n-am mami, sper numia sa nu se agraveze pana luni cand va vede dr... PUP cavalerul!! 
Laura pai in afara de regim chiar nu are rost sa bagi medicamente in ea. Va tin pumnii sa va iasa repede si fara dureri!!! 
| Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Valentina
David
Roxi, azi fii'mea face 6 ani
sunt intr-o boceala de azi de dimi cand ne-am trezit si i-am cantat LMA
Alexa La multi ani fericiti alaturi de Cipi. Mamaico fii mandra de copiii tai si bucura-te alaturi de ei!Sa ti traiasca !!!

cu K2 in 38s si mamica de K1
Sa iti traiasca fata Alinutza !!!!!!!!!!!!!!! Sa va bucurati de ea si de puiul mic toata viata !!!!!!!!!!!!! 

Multumim de tratatie , nu stiam pentru ce e , pentru ce sa ma bucur alaturi de voi 

Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama