Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Nikolici nu e o regula ca la a doua sarcina sa nasti mai usor..eu am ajuns la spital la 11 noaptea si am nascut la 10.20 a doua zi..dupa un travaliu destul de dureros...

sunt sigura ca o sa fie bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Abe felicitari !!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca printesa...frumos nume Blanca...

fetelor eu va citesc, nu mai apuc sa si scriu...

Delphinas e bine cum ti-a recomandat medicul sa faci morfofetala..e perioada cea mai buna..

mi-ati dat si mie idei de papa..saru'mana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Bine ai venit Blanca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bine ai venit Blanca!!Abe felicitari!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrr.....am nevoie de o parere , pleaseeee...

de vreo 3 zile , cred, desi azi am realizat cel mai exact chestia asta...Erik se inroseste imediat ce-si atinge pielea...nu ma refer la un atins fin dar nici la pumni...ci efectiv putin presata...gen scarpinat, lovit f usor cu manuta...Pana acum nu am remarcat ceva de genul asta la el...azi chiar am crezut ca e vorba despre o eruptie...tot s-a frecat cu manutele pe fata incat pe frunte avea o pata rosie chiar putin umflata ca o blanda...a disprut destul de repede..2-3 min...acum seara am chemat un prieten medic sa-l consulte...jucandu-se cu stetoscopul si tot incercand sa si-l puna in urechi s-a ales cu fata rosie iar in jurul urechilor si mai si....

Ce poate fi?? am stat si m-am gandit ce a mancat zilele astea..nimic deosebit si nici nu s-a repetat mancarea...singura noutate din regimul lui ar fi Cavit9 pe care am inceput sa i-l administrez de miercuri seara....ati auzit de alergii la el...la vitamine in general???

O sa-i intrerup de maine Cavit-ul si daca nu ii trece probabil ca luni vom merge la dr.

V-ati confruntat cu asa ceva?

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

wow inca o surioara de bobocica
Abe felicitari! Blanca bine ai venit!
si pt ca e inca 22 urez si eu sarbatoritilor zilei
SORINA, RADU, LUCA sa cresteti mari si sanatosi!!!
ce pofta mi-ai facut Roxi cu ciorba ta cu afumatura super tare faza cu jucarelele din parc. la noi cred ca dispareau cat ai zice peste
de cateva zile sunt intr-o alergatura continua, parca ziua s-a micsorat si mie nu mai imi ajung cele 24 de ore sa fac tot ce-mi propun in fiecare zi ce voi face cand o sa incep munca...
suntem in febra pregatirilor pt petrecerea copiilor, care cred ca o sa fie mai mare ca botezul lui C, la cati copii a invitat fii'mea si am mari emotii caci mi-am propus sa fac singurica torturile. m-am saturat de preturile si calitatea cofetariilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Ramonzca, e posibil sa fie alergie la ceva ce e in Cavit, nu musai vitamine;vreun colorant din el sau ceva. Opreste-l si vezi ce se intampla.

Felicitari, Abe!!!Bine ai venit micuta Blanca! Sa cresti mare in liniste!!!!

Baby Boy, felicitari pt olita/wc! Asa este, fiecare la timpul lui. Am observat si la alti copii ca daca nu se simt ei pregatiti, degeaba incerci. In schimb daca se produce declicul acela cand se prinde copilul ce vrem, lucrurile se intampla f repede.

Si noi desenam insa fara carioci ca mi-a nenorocit canapeaua.I-am cumparat creioane cerate. Desi nu-mi suradea ideea ca ultima data cand i-am luat le rupea mici si-mi era teama ca inghite vreuna.
Cand stam in casa ne mai jucam cu Quercetti, coloram-asta e favorita,punem margele pe ata, dansam si cantam. Le place mult sa le cau muzica pe Youtube.

Niko, acum chiar ca poti sa nasti; daca aveti si cercei!!!

Vdrag, si noi dam cu crema dupa kk. Ceva cu zinc. Am eu ceva la capo ca bietul copil n-are nimic. Si oricum ziua stam cu chiloti deci nu mai dam de ceva vreme; dar daca totusi punem scutec ne ungem sa nu ruginim.Ea se irita cand ii ies dinti de vreun fel; si atunci nici nu conteaza daca o dau cu crema sau nu ca ea tot se irita.

Niko, si eu cred ca e de la ceva suferinte fizice ale ei ,nu de la adrenalina. Se simte rau de la viroza.Si pofta de mancare ...e normal cumva. Dar nu-ti face griji ca-si va reveni.

Babytza, moamaaa oare cum te simti cand dormi pana la 9?Sau macar odrasla sa doarma atat?

Ange, e doar o faza. Trece. Doar ca eu nu i-as mai da cereale. Ii spui ca nu mai sunt decat dimineata-le aduce postasul. In rest, papica de care mancati voi; nu vrea, nu-i dai. Nici altceva. Ca dupa o zi de foame, va manca cu siguranta. Daca ai tu nervii tari. Altfel risti sa faca de-astea mai des.
Stiu o fetita care din asa ceva , incet-incet ajunsese de manca numai macaroane fierte. Si erau disperati parintii. Si pana la urma, la sfatul dr, asa au calmat-o:pus la masa cu tot neamul si dat mancare normala; nu mananca, nu-i nimic; nu certata ,nu comentat. Si tot asa la fiecare masa. Si dupa vreo 5 zile in care a mancat doar laptele de seara, s-a apucat d-ra de treaba. In vreo 3 sapt ajunsese de manca de toate.

Claudia, sa treaca buza.

Kllemi, nu cred ca de la ou n-a dormit. A avut ea altceva. Oricum, bine ca a cazut la datorie in final.
Eu pateam asa cu Alice cand era mica si veneau musafiri. Desi plecau la max ora 18 si noi ne culcam pe la 20, ea nu putea sa mai adoarma. Si nu vin la noi oameni zgomotosi; sunt genul care beau o cafea, spun doua vorbe si pleaca.Dar ma chinuiam pana la 11 noaptea s-o culc.
Si mai fac asa ale mele daca le sare ora de somn sau nu dorm la pranz din vreun motiv. In loc sa fie obosite si sa cada late, ele parca au baut cafea.Si de oboseala mai si fac scandal.

Noi suntem bine. Ne mai trecu laringita dar a luat-o pe mami.O sa ma omoare cu zile copilul asta.Si pe educatoare la fel ca le-a inebunit si pe ele.Orice spui ea zice doar "nu vleauuuu". Tin minte ca si Alice facea asa dar la ea tinea f bine chestia aia cu anuntatul, nu intrebatul. In loc sa o intreb daca facem baie, o anuntam ca peste 5 min mergem la baie. La asta nu tine, nene.
Si miorlaie din orice.
Mai nou nu mai vrea pampers deloc. Si plecam de la gradi cu masina. Si pe drum tipa "mami, pishhh". Opresc cumva in claxoanele si injuraturile TIR-istilor si o dau jos. Logic ca daca nu opresc in fractiunea aia de secunda, dumneaei scapa pe ea cativa stropi. Trecem peste si o punem sa presteze. Daca nu mentionez sa-l faca pe tot, face doar putin si de restul mai oprim de cateva ori pana acasa. Si chiar daca nu uit sa-i spun , ea ar putea sa nu fie de acord; asa ca atunci cand eu ii spun "fa tot, Anna" raspunsul e "nu vleeaauuuu".Si dupa ce oprim de 3 ori pana acasa,mai sare si Alice ca si ea vrea, ca Anna de ce are voie si ea nu?Logic.
Duminica ,de Halloween, avem serbare. La Carrefour e un fel de party.Si o sa avem costum si poezie de invatat.Din pacate , nu au gasit o poezie cu "nu vleau" ca pe aia o stia deja.O sa ma straduies dar deocamdata ghici care-i replica atunci cand eu incep sa-i recit?

Merg sa fac fursecuri ca mi-a spus Alice ca ea nu crede ca eu pot sa fac asa ceva. Se pare ca doar d-na Mariana, bucatareasa se pricepe.Asa ca ma duc sa "make a point"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Oh Lala ma regasesc perfect in acest "nu vlleaaaau" la noi e un simplu si sec "NU". si e nu si cand e chiar penibil adica zice "vreau mar", curat mar, ii dau mar si jap, jap, poc, poc cu el pe este ochi "eu nu vreau mar vreau pruna". Daca ii dau pruna ghiciti ce se intampla??? Asa ca am ajuns sa il las sa isi ia singur ce vrea el si sa rad cand uita ca el si-a ales si se supara singur.
ramoncza nu am patiti niciodata nu stiu ce poate fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata , va anunt ( sau ma dau mare ) ca avem a treia zi consecutiva cu trezire la 9.20

Bun venit pe lume Blanca !!!! Sa cresti mare si frumoasa, papacioasa si necolicioasa !!!!! Felicitari Abe , sa iti traiasca minunile

ramonzca mami nu stiu cum sa te ajut, nu am patit asta pupici si te mai asteptam pe aici cu pozulici si povesti noi

Lala pupici pishacioasei mici Si voua desigur

Nikolici ia vezi tu ce faci azi si pe unde mergi, ca te-am visat azi-noapte mamico. Eram impreuna la un party de bebel si tu nici macar nu vazusesi ca ti se rupsese apa....asa de prinsa erai cu copiii Ai nascut pe drum pana la spital, dar sa stii ca ai nascut usor

Alina am remarcat asta cu jucariile si pentru ca acasa, la noi in parc ne usurasera niste bunici de toate lopatelele Nu luau niciodata altceva, erau la cautare mare doar lopatelele Imi ramasesera numai greblele si evident soricelul vroia lopatica....cumparam cel putin un set pe saptamana numai pentru ea

Edit : am gasit un topic cu activitati pentru vreme rece si urata

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Bine ai venit Blanca! pupicei pe nasuc din partea noastra!
Asteptam vesti in continuare despre cum va simtiti.

Mergi la inceput