Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Diana ciorba de fasole eu o fac asa
Pun de seara o cana jumate de fasole in apa..sa stea pana dimineata.
Dimineata pun fasolea la fiert. Separata fac prajeala..calesc ceapa, morcov, telina, ardei gras...apoi adaug rosiile . Se face ca o tocanita. Cand e fiarta fasolea adaug prajeala. La sfarsit pun putin cimbru si multa verdeata.
Astazi a iesit super..a mancat si Raducu un castron intreg..si tot repeta buna rau..buna rau.

CU olita nu stiu ce sa zic..unii copii nu sunt pregatiti pur si simplu.Dar trebuie insistat.

Noi am scapat de olita..cere pipi a veceu.
I-am luat un reductor moale si cu desene pe el..sa nu-l mai dau jos de pe el. De-azi dimineata a facut de 3 ori pipi si o data kaka..numai sa stea suit acolo.
De fiecare data imi spune apinde becu mami..si ziua..nu accepta sa faca cu becul stins.Apoi trage apa..si spala mana mami..spalam manutele. E tare ordonat..seamana cu taica-su evident..nu cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya eu o fac asa :
Cu 200 g fasole boabe
Pune fasolea de seara in apa rece. Dimineata o pun la fiert si schimb vreo 3-4 ape dupa ce da in clocot si o las putin sa fiarba.
Apoi pun 1 ceapa mare , 1 morcov mare taiat rondele, 1 ardei gras, telina si leustean si 2 rosii taiate bucatele mici (dar astea le pun mai la sfarsit)
Separat calesc putin coastele afumate sau ce pui tu afumatura si apoi le pun in mancare. Mie imi place pe langa vegeta sau sare si piper sa pun tarhon, putin cimbru ,foi de dafin si patrunjel la sfarsit.
Pofta buna !

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Cum ne petrecem noi timpul cand stam in casa..la noi are mare succes plastelina...sunt cartile de la Teora cu plastelina- Ma joc cu plastelina- Animalele din gradina sau animale domestice.Le avem pe amandoua. Cred ca daca i-as face toata ziua la ratuste..si caluti..buburuze, vacute..nu s-ar mai dezlipi de mine.
Si mare succes au si cariocile..deseneaza la greu. Cam astea au succes acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cristina, Roxanamultumesc de reteta maine fac ciorba de fasole ca imi ploua in gura de pofta

Cristina ai dreptate cu insistatu.Maine merg sa cumpar reductor si scarita si incercam la wc ca la olita nu am avut succes.Sa ne tineti pumnii!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Aaaaa..da Babytza sotul mi-a zis azi ca ciorba a avut un singur defect...n-a avut carne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

babytza
Multumesc de raspunsuri nocom si mimihoo
Deci ideea este sa incerc sa o obisnuiesc fara creme si numai in cazul aparitiei iritatiilor sa le aplic. Problema este ca am incercat o data acum cateva luni sa nu folosesc nici o crema si s-a iritat foarte repede, plus ca are pielea foarte sensibila la fundulet si am avut de tras cu niste rani destul de urate de la iritatii. Cred ca in general conteaza la aparitia iritatiilor si de cat de acid este pipi-ul sau la caca daca exista probleme cu flora stomacala dar am sa mai incerc desi stau cam cu frica caci numai eu stiu cum ma chinui sa o fac bine. Despre cum am descoperit ca are infectie a tractului urinar, iti pot spune nocom ca pur si simplu ma izbit mirosul foarte puternic de amoniac la primul scutecel pe care il schimbam dimineata dar nu a facut febra deloc. Am cerut un examen de urina si asa a reiesit ca am avut dreptate si a inceput imediat tratamentul cu antibiotic care a durat timp de o saptamana. Deci atentie mare la mirosul,culoarea si cantitatea pipi-ului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

vdrag ce scutece folosesti?Poate si alea au o parte din vina.
Si noi tot unguent cu galbenele folosim si tot asa doar la nevoie.Am folosit si baneocin pudra cand a fost iritata rau.

cu K2 in 38s si mamica de K1

Mergi la inceput

Si sa va zic...deci pot sa nasc linistita!!!
I-am luat cercei Kendrei , de acum cu cercei sunt gata de taiere!
Am iesit azi dupa o saptamana din casa cu tot cu K1, tare frumoasa vremea si ne-am dus in oras sa ne lafaim in magazine sa-i cumparam cadou surioarei caci si Kendra i-a luat Karinei papusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Tocmai am primit un minunat mesaj (de fapt tocmai l-am vazut, ca e primit de pe la pranz ):

A venit pe lume Blanca, micuta, dar frumoasa si desteapta ca sora-sa :)

Felicitari, Abe!!! Sa-ti traiasca mica minune si sa te bucuri de amandoua comorile tale din tot sufletul! Sa fie sanatoasa si cum va doriti voi!

Mergi la inceput

Blanca Bine ai venit pe lume fetitza draga!!!Abe sa-ti traiasca comorile!Sa fie ambele sanatoase si norocoase!!!

Mergi la inceput