Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)
Raspunsuri - Pagina 10
nikolici spune:
Sorina, Radu
La multi ani cu sanatate pui mici si frumosi!!!

cu K2 in 38s si mamica de K1
nikolici spune:
xor K1 de abia s-a trezit, de data asta de tot.Toata noaptea s-a chinuit mititica, nu stiu ce a avut, iar de pe la 6 am prestat plimbari pana la 8, cand am reusit sa o adormim, avand in vedere ca s-a culcat la 2 azi noapte.Cred ca adrenalina aia din aerosoli, mai mult ca sigur produce niste chestii tare ciudate in organismul ei micutz.
Oricum e mult mai bine si ieri a fost mai bine, insa nu mananca, are apetitul jos de tot, de abia ciuguleste cate ceva, nu stiu din ce si-a luat hrana saptamana asta.Sper ca dupa ce tereminam antibioticul sa ne loveasca pofta aia mare de haleala.:)))Multumim de intrebare !
cu K2 in 38s si mamica de K1
vdrag spune:
Salutam din nou toate mamicile si toti puiutii!
Revin cu o problema pe care o am si as avea nevoie de sfaturile mamicilor care au fetite si care nu fac inca la olita.
Printesa mea inca nu este pregatita sa faca la olita dar incercam in continuare si pentru ca folosim scutecelele binenteles ca folosesc si tot felul de creme pentru a evita iritatiile. Abia am terminat tratamentul cu antibiotic pentru o infectie a tractului urinar si stiu ca in general fetitele care inca poarta scutece sunt mai expuse la astfel de infectii. Intrebarile mele sunt: Voi mai folositi creme pentru a preveni iritatiile si ca materiile fecale sa nu ajunga la partea din fata? Cam cata crema folositi si cum o aplicati? O aplicati si in partea din fata sau numai la fundulet? Ati avut probleme cu astfel de infectie? Ce as putea face pentru a preveni acest lucru? Va multumesc pentru raspunsuri si multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!
Nocom spune:
vdrag ma bucur s ate citesc si sa aflu ca sunteti bine.
Cat priveste problema ta, Daria nu mai face in pampers de abia 1 luna deci inca sunt in tema cu purtatul pampersului, zic eu. Eu nu am folosit NICIODATA crema pentru prevenirea iritatiilor ci doar de tratare. Adica:
- cand vad ca incepe sa se inroseasca un pic la fundic pun crema de galbenele si a doua zi nu ami are nimic
- o singura data am avut intr-adevar probleme, cand a avut scaun moale de la enterocolita si s-a ars. Atunci am folosit crema de galbenele alternativ cu bepanten
Eu cred ca nu este bine sa obisnuim pielea cu creme, ci ea trebuie lasata libera sa respire, dar sigur, depinde foarte mult si de genul pielii fiecarui copilas....
Crema am aplicat-o numai pe fundic, sau pe langa pasa, daca a fost cazul, niciodata inauntru sau foarte pe margine (sincer nu stiu daca chiar nu-i voie...)
Noi nu am avut niciodata infectie urinara, sau macar sa stim de ea....
BTW: voi cum ati descoperit-o. Ati avut ceva semne care v-au dus cu gandul la asa ceva sau pur si simplu ati facut analiza doar de control?
Hai, te pup!
babytza spune:
Hello girls 
La multi ani Sorina & Radu & Luca !!!! Sa cresteti mari puisori !!! SA fiti sanantosi, norocosi si cuminti !!!!!!
Cartofii ii spal bine (ca eu pap si coaja) ii pun in folie si ii bag la cuptor. Apoi ii tai pe jumilica, le pun unt-branza-cascaval-masline negre taiate mici si apoi smantana. Nu ii mai bag la cuptor dupa, desi nu e o idee rea 
Ieri dupa amiaza am fost intr-un parc cu copiii. Si cand am ajuns acolo , am vazut peste gard 2 bebei care se jucau de zor la nisip. Ne-am dat seama ca jucarelele noastre de nisip erau in caruciorul de acasa....
Insa am intrat totusi cu el acolo, in ideea ca ii vor da si lui din ele. Cand ne-am apropiat de nisip, ne-am dat seama ca erau mult prea multe jucarele acolo ca sa fie ale celor doi copii. Deci, erau ale parcului
Si ramaneau acolo ...si nu le lua nimeni la plecare ![]()
![]()
![]()
Chiar radeam cu barbatul meu ca noi am cautat de ne-a venit rau sa ii gasim aici o galetusa cu lopatica ( ale lui nu le-am mai luat din Ro, le-am dat unui baietel mai amarat din parc in ziua in care am plecat) ca astia le-au scos din magazine cand a venit frigul ![]()
Angy
motzata si pe mamica ei 
vdrag
pupici 
Niko of ce noapte ati avut...
insanatosire grabnica, sa scapati de tratament
La noi a fost bine in timpul aerosolilor, ti-am zis,lui chiar ii dadea somnolenta adrenalina. ii faceam inainte de nani de pranz si cel de seara si nu avea nika de la ea ![]()
Apropo de somn, dimineata a dormit pana la 9,30
Si a avut doar o trezire de lapte pe la 6.50 apoi iarasi nanel 
Claudia offf , imi pare rau de botic
pupici multi nazdravanei 

Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
babytza spune:
Am uitat ce era mai important sa va intreb 

sunt dusaaaaaa 
Stie cineva unde pot gasi DECANOFORT fiole ???? Sar'na 
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
dyanira spune:

LA MULTI ANI Sorina, Radu, Luca!!

A venit frigul brr brr
Acum ca vine iarna vroiam sa va intreb de idei de jocuri cu boboceii nostri ca vom sta mai mult prin casa.
Si mai vroiam sa va intreb cum faceti ciorba de fasole?Eu nu am facut niciodata ciorba de fasole uscata doar verde fasolea uscata doar batuta si iahnie.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Mimihoo spune:
vdrag, Sofia mea mai vine cateodata, de la gradinita, rosie din fata pana in spate ... si o dau cu crema de galbenele, cum a zis si Nocom, duamna Nocom. :)
Inauntru dau cateodata in fata, pelicula subtire si mai mult in spate. Ma iertati pentru descriere ...
Nu stiu cand o sa trecem la "bikini". Sofia realizeaza si identifica, cateodata gresit, cand face pp/kk, dar nu este dispusa sa mearga sa le depuna unde trebuie. Mai incerc ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Cu subiectu pampers.Deiu stie cand face si kk si pipi spune dar nu vrea sa faca nici pe olita nici la wc.Idei de a-l convinge????Cand aude sa mearga la toaleta spune nu raspicat![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR