Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***
Raspunsuri - Pagina 9
petrean spune:
Gianina..a ajuns coletul?nu de alta..dar imi apare confirmat de altcineva

Comorile noastre
georgiana310 spune:
Dupa ce m-am "rotunjit" spunandu-va cum eu, o mama responsabila si atatstiutoare, va "blamez" pe voi, cele care va culcati copilul la 12 noaptea, (MI L=AM INCHIPUIT PE BADEA ZICAND ASTA, PE TONUL LUI AFECTAT!![]()
![]()
), sa vedeti ce am patit ieri!
Iau Brisuca de la cresa... la 1, ca trebuia sa mergem la dr., pe motiv de muci, ajungem acasa (dupa dr.), o predau in jur de 4 la taica-su si fug ca aveam prezentare TWP. Buuu, ajung de la prezentare pe la 7.30 si ma si stresam sa ajung repede, sa o culc eu! Cand ajung, ai mei se distrau de minune, in living... muzica tare, jucarii, haine, oale... PESTE TOT!!! Si eu zic... cum de nu-i obosita? Aaaa, zice D. - acum 10 minute s-a trezit! A dormit 3 ore - de la 4.30 la 7.20!!!
Da-i circ pe capul lui D. cum si-a inchipuit el sa culce fata la 4 ca sa o culcam la 11 seara?
Oricum, la 8.15 eram cu ea la baie si de la 9 ne-am bagat in pat. La 11 am adormit... si 2 ore mi-a repetat: cum fac tot felul de animale, numele copiiilor de la cresa, tata, mama, iuiu, sasa (astia fiind noi, din familie), ma pupa, imi arata tot felul, numai sa ne jucam! Eu... nimic! Ma faceam ca dorm! Ea striga si tot ea ducea degetul la gurita in semn de sssst!
Deci, era sa il ucid din vorbe pe D. ca nu s-a supus "regulii de aur". Drept e ca fata nu dormise la pranz dar... totusi!
olishka spune:
Georgiana lasa ca 11 este ora ok, se poate si mai rau ![]()
Ce program are Briss la cresa?
Olga, mamica lui David iepurasul 

mihaelacg spune:
si maria a avut o perioada cand inainte de a adormi(fara tzitzi) facea inventarul la toate cuvintele pe care le stia.acum i-a trecut.![]()
mihaelacg spune:
pt ilinca reteta de la crema de zahar ars.
e cel mai usor desert care poate fi facut, asa ca iti urez sopr la treaba.
crema de zahar ars.
reteta mea.
8 oua
8 linguri de zahar
1 l lapte de vaca nebuna![]()
5 linguri de zahar pt tapetat vasul.
facultativ vanilie sau rom ori in compozitie ori in zaharul caramelizat.
se pun cele 5 linguri de zahar la topit. sa nu il arzi prea tare ca se amaraste.de obicei daca-l lasi prea mult sa se topeasca iese fum.
dupa ce s-a topit zaharul, imbraci toata cratita cu el.
separat bati oauale cu zaharul apoi pui laptele.mai bati un pic si gata. pui totul in cratita si bagi la cuptor. e gata cand arata ca ...o crema de zahar ars. cand e ca o gelatina.
adrisimo28 spune:
mie dragos sambata mi-a facuit o faza din asta pana la 16.30 nu a vrut sa doarma neam, in sfarsit cu chiu cu vai adoarme pe la 18 zic sa il trezesc ca apoi doarme la 1 noaptea, nimik nu voia si pace, la 18.30 incerc din nou, nik, la 19 zic gata pana aici ca n-am degand sa numar piticii de pe pereti la 2 noaptea, se trezeste cam indispus ca voia sa mai doarma si ghici la 22.30 dormea deja 
dragastoasa de Dragos 
mihaelacg spune:
olga, sa nu cumperi bors de la necunoscuti din piata. mai bine cumperi imbuteliat.
revin mai tarziu cu borsul.maria vrea sa ne jicam.e pe mine.
bianca, ti-au iesit super.cred ca-s si tare gustoase la cum arata.
>
curea spune:
Sa stiti ca si la noi radu aseara a stata mai bine de o ora pana sa adoarma. Cert este ca a adormit in patutul lui doar tinut de mana . Pana acum adormea intre noi in pat si il mutam in patutul lui.... sper sa tina minunea.
Olga ma gandeam ca daca mai sunt amatoare de club si nu pot sambata asta sa o lasam pe saptamna viitoare adica pe 30 octombrie daca vor putea mamicile.
Sunt sigura ca David se va acomoda incet incet asa cum au relatata mamicile care au trecut prin aceasta experienta.
Vad ca vb despre bors bunica mea facea in casa borsul tre sa fie cald ..... nu mai stiu cum se face....
Eu ii acresc ciorba cu lamaie nici eu nu am incredere in produsele din piata.... ii pun lamaie in farfurie caci astfel isi pierde vit c daca o fierb.
Miha voi incerca si eu reteta ta cu pestele..mie pediatra mi-a recomandat doar stiuca sau salau este mai slab si sa fie neaparat proaspat.
http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF
Floric spune:
Mai tufete din ce citesc pe la alte case mari ma cutremur...Pai Rares (exceptand situatia asta de boala) e "fata mare" la somn. Ii spun "culcarea" si gata se cuibareste, mai se foieste nitel si gata este. Dar in timpul asta sa nu fie alti stimuli perturbatori in jur ca nu mai merge. Asta se intampla seara cand ar mai avea cate ceva de spus dar ziua, la pranz...Nici vb de milogeala...Il urca mama in pat si el stie ce are de facut. De ce la mai multe ori adoarmne si mama cu el sa ii arate cum se doarme![]()
Apropo de somn...aseara am dormit pe sifonier...da, da...caci copchilu vroia sa doarma, in putinile clipe de somn, doar pe bratul meu, ca in tineretile lui
si cu nasul in tzatza. Si cum frigea de la febra eu ma tot feream caci mi se parea ca nu respira si el tot venea dupa mine, si uite asa am constatat ca mai aveam putin si ma urcam pe sifonier.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Cine da Imunogrip la copii? sau ceva asemanator pentru perioada de prevenire sau convalescenta de dupa boal#259;?
Stiu ca se vb odata despre astea dar atunci am zis ca nu voi apela la asa ceva ca am copchil sanatos![]()
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel