Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***
Raspunsuri - Pagina 7
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg spanacul congelat. eu il pun intrun vas, se dezgheata, pun in el o ceapa mica mica tocata marunt, optional putin usturoi, amestec in functie de cantitatea de spanac cu ou, smantana si pun in el si carnita indiferent de care. adica eu pun pui sau bucatele de carne de porc.putina sare si bag la cuptor.eu mai pun deasupra si cascaval ras. cantitatile le "reglezi" tu in fct de ce spanac ai. pofta buna la keutu mic. Maria |
O sa incerc si eu, poate voi avea succes cu asa ceva.
Olga, mamica lui David iepurasul

adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, eu, adica bubulina gospodina, as dori asa: -retzeta aia de ciorba minunata cu bors (n-am mancat niciodata nimic cu bors; bine, vad io de unde iau bors, numa dati-mi retzeta); |
cum adica nu ai mancat niciodata ciorba acrita cu bors? e cea mai buna

dragastoasa de Dragos
georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui olishka Wooow Georgiana da ati avut petrecere adevarata Noi nu am dat mare atentie acestei zile (taica-su nici macar nu si-a dat seama). fara suparare mie una mi se pare la fel de importanta ziua cand David a facut 1 an si 6 luni ca ziua in care va face 1 an si 7 luni Ce tare este Briss cu ghetele in picioare. Asta este si pasiunea lui David. Sunt atat de haiosi Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Cea mai mare bucurie a mea, dupa familie, sunt prietenii!!! Asa ca, noi avem momente cand ne strangem sa bem pentru "ultima vineri din luna"
Asa ca, n-am avut nicio ezitare sa sarbatorim "majoratul" lui Bris.
De exemplu, cheful pe care l-am facut cand a implinit 9 luni... a fost super misto, fata de la de la 1 an. Deci, nici noi nu punem pret pe cifre... important e sa faci ce vrei cand simti nevoia. De exemplu, cand e ziua ei... nu tin mortis sa ma duc sa ii cumpar cadou, atunci, urgent! Daaar, fara un anume motiv, ajungem acasa cu o multime de jucarii si lucruri pentru ea... ca asa am simtit noi!
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Cea mai mare bucurie a mea, dupa familie, sunt prietenii!!! Asa ca, noi avem momente cand ne strangem sa bem pentru "ultima vineri din luna" Asa ca, n-am avut nicio ezitare sa sarbatorim "majoratul" lui Bris. De exemplu, cheful pe care l-am facut cand a implinit 9 luni... a fost super misto, fata de la de la 1 an. Deci, nici noi nu punem pret pe cifre... important e sa faci ce vrei cand simti nevoia. De exemplu, cand e ziua ei... nu tin mortis sa ma duc sa ii cumpar cadou, atunci, urgent! Daaar, fara un anume motiv, ajungem acasa cu o multime de jucarii si lucruri pentru ea... ca asa am simtit noi! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
Aici sunt cu totul de acord cu tine

mihaelacg spune:
ce petrecere faina a avut bris.olga frumoasa nora ai si tu.nu mai zic de coditele si adidasii din dotare![]()
adrisimo28 spune:
fetelor am o intrebare: la ce medic trebuie mers cu un copil, in afara de Family Medicine (ca sa nu zic MF) si cel pediatru, daca e suspect de rahitism? 
dragastoasa de Dragos 
olishka spune:
Nu ammai rezistat si am sunat directoarea de la gradinita. Mi-a zis ca David a plans un pic, dar acum este bine. Mai maraie cand schimba copiii activitatile. Acum de exemplu se pregatesc de serbare, dar nici vorba sa faca si David ceva
A mai zis ca a acaparat-o de tot pe educatoare care trebuie sa stea numai cu el. Stau si deseneaza intruna masinute.
Fug sa o iau pe Chiti de la scoala.

georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 fetelor am o intrebare: la ce medic trebuie mers cu un copil, in afara de Family Medicine (ca sa nu zic MF) si cel pediatru, daca e suspect de rahitism? ![]() dragastoasa de Dragos ![]() |
eu cred ca e suficient... pediatrul!
mihaelacg spune:
ma pregateam ieri sa-i raspund ilincai la faza cu olita, numai ca fatuca mea a zis caca, s-a uitat fix la mine, a mai zis odata mama caca si parca astepta ceva. de obicei zicea caca si imediat facea, nu aveam timp sa aduc olita, s-o "despachetez" pe ea.nu stiu cum fac ai vostri, dar la maria lesini daca-i fezi fata in momentul ala.ei ieri se pare ca fata astepta oala.adica am avut timp sa aduc oala si s-o "inscaunez".si a facut.acum ceva vreme, a zis iar mama caca. eu de colo" mergem la olita?" ea zice "da". si facut un pipi. am ridicat-o, dupa care a zis ca face si caca. si a facut.sa fim pe drumul cel bun? posibil. de ce spun asta? pai fatuca mea statea kkcita ca n-o deranja. ei, acum e alta treaba. de cateva zile am vazut ca dupa ce a facut kk, nu are stare, se tot foieste pe toate partile de parca ar vrea sa scape de placinta.
eu cred ca nu-i mai place "senzatia"
si de asta asteapta oala.
deci pana la urma, clar ca toate-s la vremea lor. la fel ca si degetelul.