Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***
Raspunsuri - Pagina 23
Ilinca_M. spune:
Georgiana, clar, chestii rapide si bune fac si eu: paste cu tot felul, salate...omlete
. Dar spune-mi cum s-ar putea face repede chestii de genul: sarmale, perisoare, ciorba de fasole cu ciolan afumat etc. Mai ales ca maica-mea, de ex, n-a cumparat in veci carne tocata, avea oroare, zicea ca nu stii niciodata ce se ascunde acolo:))). Asa ca la ea sarmalele insemnau carne data prin tocator de-ala antic (bine, de vreo 10 ani are si ea robot multifunctional, dar eu imi amintesc din copilarie:))), varza oparita, daca era noua, portionate frunzele, impaturatul ala meticulos...vai de capu' meu.
Mababei, nuantzatorul e o idee buna cu conditia sa n-ai fire albe! Dar daca n-ai, de ce ai vrea sa-l vopsesti in aceeasi culoare cu naturalul?:))) Nuantatorul e bun pentru stralucire, dar eu asa stiu, ca nu prinde firele albe. Si-ti spun, nu fa concesii la vopseaua de par ca o sa ajungi sa nu mai ai ce vopsi. Iar pt. caderea parului Chelstop de la Hofigal chiar merita incercat, se gaseste in farmacii.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
dyana27 spune:
neatza fetele

sariti cu cafelele ca eu sunt zombi rau; ieri n-am apucat nici macar sa zic salut
; ieri noapte s-a trezit guguloiul la 12 , a sarit din pat direct si abia la 2 jumate l-am mai culcat; efectiv nu avea nici o urma de somn
; asa ca evident ca ieri s-a dus si somnul de pranz in balarii, adica a dormit o ora la 11 si a adormit efectiv in fund/aproape mers la 6

; si chiar daca a dormit doar o ora, de la 6 la 7.... abia l-am culcat pe la unu fara ceva; azi la 7 jumate' era fresh in masinuta la el si ma striga de mama focului sa iau telecomanda si sa-l plimb

si eu eram....

;
ei, si cine credeti ca a adormit acum in fund???? am dat muzica la maxim, evident rock-goth Adama Lambert pe care-l ador.... nimic frate, a dat de catevo ori din cap pe muzica si in balamucul ala (ca nu stiu cum n-au venit vecinii ca eu urlam mai tare ca muzica si dansam.... doar-doar s etrezeste baiatul calumea) a adormit rupt
; dar azi cjhiar nu-l mai las sa adoarma mai tarziu, oi vedea eu cum il tin
;
haaaa, mi-a stat inima

... tocmai m-am trezit cu maimutica langa mine, venit tipitil din dormitor singurel![]()
; a dormit juma' de ora

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
pikka spune:
Si daca tot se discuta de bucatareala vreau sa spun ca reteta postata de Anan e super delicioasa, rapid si ff simplu de facut!este cea cu piept de pui, mozarella si alte mirodenii...daca vreti detalii, va dau![]()
Si tot legat de bucatareala, pot sa spun o chestie...nevoia te invata, cel putin asa a fost la mine![]()
georgiana310 spune:
Ati pomenit acum ceva vreme despre povesti funny (a se citi penibile!).
Eu am doua: una foarte recenta, a 2-a de muuult, din tineretile mele.
Incep cu aia de demult, ca daca mai stau 3 minute poate uit detalii, asa-i de veche.
Aveam vro 17 ani, ajunsesem la convingerea (foarte usor demontabila, ca deh, eram adolescenta!) ca sunt in stare sa intorc capul baietilor. Si sa il tin asa un pic
. Ei si, eram la strand... Soare, costum de baie, multi "tineri" si "tinere" cu trupurile zvelte si mai putin svelte in bataia soarelui
. Buuun, in "zare" vad un grup de baieti, dintre care il stiam doar pe unul. Era de la un alt liceu dar, eu il stiam pentru ca era reprezentantul liceului lui pe oras. Cum practic era "omologi de fonctzii", il stiam chiar bine, de la tot felul de intruniri ale liceelor, unde ne intalneam sa dezbatem soarata liceenilor, dom`le! Tipul... beton!!!
Brunet, ochi albastri, arata mai matur decat era (18 ani!) si cu etajul superior dotat, pe deasupra! Pana atunci, baiatul nu mi-ar di dat de inteles ca as reusi sa il tin macar 2 secunde cu capul "intors", deci, era o "prada" numai buna pentru EGO-ul meu de adolescenta fancy trancy!
Asadar, colegele mele il vad si ele si zic... "G, nu e asta gagiu` ala care (...) e misto?" IO: Baaaa, ala e! Si, ma ridic de pe sezlong, cu gandul de a ajunge la bar. Evident, aveam niste saboti cu un mic toc, ca deh, nu poti merge asa, la strand... in slapi!
Merg pe marginea piscinei, agale, sa nu ma grabesc si sa dau timp "pradei" sa ma aiba in vizor. Doi din gasca lui, ma remarca! Zic... buuuun, e numai o chestiune de cateva secunde... Si, nu termin bine de zis ca... ajung in piscina!!!!! 

Nu stiu cum am iesit, ideea e ca sabotii mei pluteau undeva in piscina si la jumate de ora, de cand iesisem eu daaaar, cine sa ii scoata?!
Oroicum, de remarcat, sigur ma remarcase gagiul!!!
In iarna aceluiasi an se face din nou "intrunirea" cu reprezentantii liceelor si dupa, imi zice omu`: stii, te-am vazut in vara la piscina, sper ca nu ai cazut rau. as fi vrut sa vin sa te ajut dar m-am gandit sa nu te simti prost. plus ca, prietena mea de-atunci era tare geloasa... Dar dupa, ghiciti cine m-a dus acasa?!![]()
Faza 2:
S-a petrecut in weekend, la ziua lui Bris. Cum am anuntat din scurt toata lumea, n-am stiut cati vor veni sigur. Ne-am strans insa vro 20 de oameni, plus pruncii din dotare. Mai dupa vro doua ore cand eram toti la masa, apar bunii mei prieteni C si S, cu minunata lor fetita. C. are 36 de ani, un baietel de 11 ani dintr-un mariaj anterior si o fetita de varsta lui Bris. Tipa arata super bine pt varsta ei si, sincer, chiar si pentru a mea! Intra C. lejer, se dezbraca si eu... pana sa ajung la ea, strig dintr-un capat in altul al salii: Tufata, de ce nu mi-ai zis ca esti gravi???. Deodata liniste, toti ochii catre ea si, ea, saracuta zice..."nu sunt... m-am ingrasat un pic..."

Sa nu va zic ca am crezut ca intru in pamant!!!! Dar, C. arata beton!!! Chiar si dupa ce nascuse nu avea deloc burtica si era foaaarte slabutza! Acum, avea o rochie mulata cu o burtica proeminenta in vant. So, de aici pana la marea gafa, nu a fost decat un impuls + o minte un pic ametita de 2 pahare de vin! Nu mai zic cat m-am gudurat pe langa ea sa ii spun ce zambet stralucitor, ce ochi fermecatori si ce... "geanta" frumoasa are!!! 
Floric spune:
Tufete pe mine m-ati piedut la mascareli. Eu nu mai m-am vopsit de...apropae 10 ani. Nu necesit. Si atunci ma vopseam blond ca sa pot sa ma joc cu parul. Mai trageam cate o dunga verde, violet ...pe ici pe colo. oricum tot imi cade parul. Asa ca faza ca v-ar cadea parul de la vopsea cade. Eu am folosit de la Gerovital Lotiune regeneranta si sompon regenerant dar...dupa 2 utilizari mi-a cazut si mai mult...si am renuntat. Adevarat ca dupa prima folosire mi s-a schimbat aspectul paului (era mai tare, batos) dar dupa a doua...a cazut si ce nu cazuse prima data.
Cat despre machiaj...nu ma machiaz ca am alergie la prafuri (nici nu ma droghez
). Mi se umfla ochii cat cepele. Am tot incercat fel de fel de farduri (din comert, comune ce-i drept, cat imi permite buzunarul) dar cu acelsi rezultat. Si m-am lasat de meserie. Singurul acceptat este creionul dermatograf. Cand am cununat am facut un efort enorm sa rezist cu mascariciul pe fata si mai ales la ochi. Imi curgeau lacrimile suroaie. Abia m-a machiat tanti machioza. A zis ca asa ceva nu a mai intalnit. Chiar a zis ca la mine mai greu e un machiat decat un epilat inghinal
.
Asa ca eu is naturala, naturala.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
mihaelacg spune:
neata si de la noi.
ilinca, ma bucur ca esti multumita de noua freaza.asteptam poze pe 25
aaaa...si eu am adormit aseara langa maria de tot. si tati ma astepta in sufragerie.![]()
kea, la tot ce fac pt iarna dupa ce spal borcanele le bag la cuptor in tava cu gura in sus la sterilizat.capacele doar cat se usuca. in primul an cand m-am apucat de sportul asta am sterilizat si capacele
mi s-au topit toate garniturile.
dar din greseli invata omul.sare pun grunjoasa dupa gust.nu tb sa fie ocna.
ma bucur ca papat leutu tot.
olga, unde esti? vrem sa stim cum a decurs azi operatiunea gradi.
azi is cam lenesa, tb sa fac ceva sa-mi treaca starea asta.
maria mi-a gasit intr-un portofel vechi 10 ron. ma duc sa iau oua si sa fac o praji ca am smantana pt frisca.si am si niste afine.
gata, ma mobilizez. imi iau fata si iesim in parc. e cam frig, da merge ca ieri am stat in casa.
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pikka Si daca tot se discuta de bucatareala vreau sa spun ca reteta postata de Anan e super delicioasa, rapid si ff simplu de facut!este cea cu piept de pui, mozarella si alte mirodenii...daca vreti detalii, va dau Si tot legat de bucatareala, pot sa spun o chestie...nevoia te invata, cel putin asa a fost la mine |
da da eu vreau
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Pentru cazut parul eu va recomand ceva ieftin, romanesc: solutie chelstop. |
da si mai este unul de la daciaplant tonic capilar
dragastoasa de Dragos
claudela spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Ati pomenit acum ceva vreme despre povesti funny (a se citi penibile!). Eu am doua: una foarte recenta, a 2-a de muuult, din tineretile mele. Incep cu aia de demult, ca daca mai stau 3 minute poate uit detalii, asa-i de veche. Aveam vro 17 ani, ajunsesem la convingerea (foarte usor demontabila, ca deh, eram adolescenta!) ca sunt in stare sa intorc capul baietilor. Si sa il tin asa un pic Brunet, ochi albastri, arata mai matur decat era (18 ani!) si cu etajul superior dotat, pe deasupra! Pana atunci, baiatul nu mi-ar di dat de inteles ca as reusi sa il tin macar 2 secunde cu capul "intors", deci, era o "prada" numai buna pentru EGO-ul meu de adolescenta fancy trancy!Merg pe marginea piscinei, agale, sa nu ma grabesc si sa dau timp "pradei" sa ma aiba in vizor. Doi din gasca lui, ma remarca! Zic... buuuun, e numai o chestiune de cateva secunde... Si, nu termin bine de zis ca... ajung in piscina!!!!! ![]() ![]() Nu stiu cum am iesit, ideea e ca sabotii mei pluteau undeva in piscina si la jumate de ora, de cand iesisem eu daaaar, cine sa ii scoata?! In iarna aceluiasi an se face din nou "intrunirea" cu reprezentantii liceelor si dupa, imi zice omu`: stii, te-am vazut in vara la piscina, sper ca nu ai cazut rau. as fi vrut sa vin sa te ajut dar m-am gandit sa nu te simti prost. plus ca, prietena mea de-atunci era tare geloasa... Dar dupa, ghiciti cine m-a dus acasa?! Faza 2: S-a petrecut in weekend, la ziua lui Bris. Cum am anuntat din scurt toata lumea, n-am stiut cati vor veni sigur. Ne-am strans insa vro 20 de oameni, plus pruncii din dotare. Mai dupa vro doua ore cand eram toti la masa, apar bunii mei prieteni C si S, cu minunata lor fetita. C. are 36 de ani, un baietel de 11 ani dintr-un mariaj anterior si o fetita de varsta lui Bris. Tipa arata super bine pt varsta ei si, sincer, chiar si pentru a mea! Intra C. lejer, se dezbraca si eu... pana sa ajung la ea, strig dintr-un capat in altul al salii: Tufata, de ce nu mi-ai zis ca esti gravi???. Deodata liniste, toti ochii catre ea si, ea, saracuta zice..."nu sunt... m-am ingrasat un pic..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa nu va zic ca am crezut ca intru in pamant!!!! Dar, C. arata beton!!! Chiar si dupa ce nascuse nu avea deloc burtica si era foaaarte slabutza! Acum, avea o rochie mulata cu o burtica proeminenta in vant. So, de aici pana la marea gafa, nu a fost decat un impuls + o minte un pic ametita de 2 pahare de vin! Nu mai zic cat m-am gudurat pe langa ea sa ii spun ce zambet stralucitor, ce ochi fermecatori si ce... "geanta" frumoasa are!!! ![]() Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |

Cel putin povestea cu piscina a fost tare de tot!POVESTEA MIRUNEI
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui claudela Salutari de la o mamica de ghiocel mai scump la vedere... |
da, ffffff scump
dragastoasa de Dragos