Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***
Raspunsuri - Pagina 22
Ilinca_M. spune:
Pentru cazut parul eu va recomand ceva ieftin, romanesc: solutie chelstop. Am folosit cu succes de vreo 3 ori de-a lungul vietii. Urmati instructiunile si eu va zic ca vedeti efectul de la prima intrebuintare!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
Imaginati-va ca-s asa aiurita ca nu mi-am salvat ieri retetele de zahar ars!! Acum tre sa cotrobai prin tot capitolul
Tufete, sa nu credeti ca ignor postarile legate de boli/medicamente etc doar ca neexperimentandu-le chiar nu ma pot baga la sfaturi. Pot sa ofer doar toata empatia mea!
Monnvas, bravo, capitaneaso! Io cred ca tot la 3 amarate de stele sunt...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
pisigri spune:
Cu recomandarea bioticelor nu stiu ce sa zic, noua dr ne-a spus doar la prima intilnire datatoare-de-antibiotic de ele si de intreruperea administrarii fierului pe perioada tratamentului; ulterior a considerat asta de la sine inteles cred...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Buna dimineata ! Si eu sint cu o cana maaare de cafea sub nas, seful e plecat toata saptamina, asa ca muncim dar relaxati :) If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisi, te rog mai zi-mi o data cum se numeste dr. Nu am primit PM de la tine.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

georgiana310 spune:
1.Ilinca, pe mine ma distreaza cand merge D. cu Bris sus sa o culce si... vad ca trece un ceas si nu mai coboara si nici pe interfon nu se aude nimic. Atunci, ma pun confortabil in canapea, imi desfac i sticla de vin/bere/lapte
... si staaaau si ma uit la TV, cica. Dupa 2 ore coboara cu ochii umflati zicand "e asa buna salteaua asta a Brisucii"![]()
2. Pe mine ma socheaza cand ziceti voi ca dc nu prescriu biotice cu antibio. Mi se pare... de pe alta lume!!! Ca da-o`n pisici, nu trebuie sa fi absolvent de Harvard cu rezi facut in E.R. ca sa spui treaba asta!...
3. Apropo de gospodinareala... Eu nu ma consider o super gospodina! Sotul meu gateste destul de des, pentru ca ii place. Dar, la mine nu se pune problema sa fac intr-o ora ciorba, felul 2 si prajitura! Mai mult, clatitele "de Duminica" sunt sfinte! In fiecare duminica le fac la amandoi... dureaza cam 10 minute!!! Am si o reteta "secreta".
E asa:
Pun in shaker 250 ml lapte, 1 ou, 7 linguri de faina, 1 lg de ulei, optional un varf de cutit de sare. Agit 10 secunde si gata aluatul!!! Asta e portia de 10 clatite! MERFE IN ORICE TIGAIE!!! Shakerul e de la Tupper si arata www.zerorelativo.it/oggetti/139579/Di-tutto-un-po-Dallabaco-alla-zuppiera-magic-mixer-tupperware-shaker" target="_blank">asa. Pe bune aluatul e demential si clatitele se fac foaaaarte usor. Sansele sa se lipeasca sunt foarte mici!
So, io zic ca gospodina nu inseamna sa stai cu orele in bucatarie! Mai degraba sa ai tot timpul ceva bun de pregatit repede si usor pentru cei dragi.
Ei si acum, intrebare capcana: cine imi da o cafea maaaare?!
pisigri spune:
Floric, ma misc cit pot de repede cu nr ala, nu-l mai am si pretenu de la braila nu imi raspunde la telefon....:(
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
pisigri spune:
Georgiana, dau eu daca vrei :). Sa-mi zici cum iti place, ca sa o potrivesc 
mababei spune:
Novus, Ilinca, merci de sfaturi
! Si eu ma gandeam la ceva nuantator, inainte de vopsea, macar pana se hotaraste parul meu daca ramane sau pleaca
. Marca sper sa mi-o recomande la salon si sa nu fie prea costisitoare ca sa trebuiasca sa sparg pusculita ...copilului, ca a mea e cam goala
!
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Georgiana, dau eu daca vrei :). Sa-mi zici cum iti place, ca sa o potrivesc ![]() If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Tu numai da-o, ca o potrivesc eu!