Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sashenca felicitari pt vestile bune!!! cat despre ce ti-a spus medicul, cu nasterea la privat nu mi se pare corect....poate nu toate gravidutele care ii sunt paciente,au bani ca sa-si permita sa mearga la privat...
Eu ma mir ca in bucuresti spitalele nu sunt dotate corespunzator...chiar mi-am intrebat medicul daca trebuie sa aduc ceva atunci cand nasc si mi-a spus ca nu trebuie nimic....

va pupacesc!!!

gabriella, chiar ma gandeam azi pe unde esti.....sa-ti fie rusine ca n-ai mai intrat!!

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cam rar Gabriella pe la noi!

Hera, Mistic, Diana, Siema, pe unde umblati?

Sashenka, mi se pare culmea sa te oblige unde sa nasti!Bine, ca si pe mine ma obliga sa nasc la stat, dar o face din motive de siguranta.

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

m-am intors si eu de la doctor...in general toate bune...colul lung si inchis bebe de 2600g, toate bune. i-am spus ca vreau sa nasc la stat si a inceput sa-mi spuna ca este nasol, ca nu au personal, ca nu au consumabile gen vata, fire de operatie tampoane si multe altele, cat despre rezervele platite mi-a spus ca sunt departe de neonatologie. m-a dat rau peste cap, mi-a zis sa ma duc sa vizitez maine spitalul. sunt tare curioasa cum o fii. chiar nu stiu ce sa fac, desi momentan nu am bani de privat ptr ca sunt cu casa

Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Felicitari pt vestile bune legat de bebe si col. Mi se pare cam deplasat ca insista sa mergi la privat, fiecare stie ce buget are..eu cred ca primeste un comision daca aduce paciente la privat altfel nu-mi explic. Asta cu lipsa medicamentelor e generalizata la mai toate spitalele de stat, poti foarte bine sa cumperi tot ce-ti trebuie. Ce clinica privata ti-a recomandat?

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

mey, io mi-s mai comoda ca m-am facut cat malu'.Io-s podu' de peste Prut si Prutul acoperit de mine.

o fi gratis la Iasi da' tot tre' sa dau.adunat cu benzina si ce-o mai fi, tot acolo ajung.ma mai gandesc !

Gabriela
32 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sashenka nu stiu la ce medic ai ramas si despre ce spital e vorba insa sincer nu pare un sfat dezinteresat. Ca nu au vata sau tampoane se stie, din cauza asta mai toate le-am produs acasa. Diferenta de bani e una semnificativa si castigul doctorului in functie de alegerea ta este direct proportional. Nu pot sa te sfatuiesc sa il schimbi pentru ca e tarziu, e o situatie complicata si probabil te-ai saturat insa, ai putea sa ii spui ca nu poti si pace, fara detalii.

Ce facea daca erai bugetara? Stiu cat de important este sa termini casa, mai ales ca ai si 3 copii si ce eforturi presupune, nu numai acum si dupa. Nu te lasa influentata de nevoile lui ci de ale tale. In plus daca intr-adevar situatia cu cezariana in cazul tau e complicata e mai bine sa mergi la stat...

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

sunt la filipescu la elias.. oricum ma gandisem sa ii dau in jur de 700 eur ca sa fie multumit. si ma gandeam ca sa nu ma duca cu totul mai mult de 1500 eur. la privat m-ar fii costat 3000 eur. sincer si eu as fii vrut la privat dar nu ma pot gandi numai la mine, chiar vreau sa termin casa iar cheltuielile sunt ff mari. bine el a zis ca eu hotarasc dar parca a fost prea negativist cu statul. si mai zicea ca exista posibilitatea sa ma programeze la cezariana si daca sunt prea multe nasteri sa ma amane.
el opereaza la medlife doar cu pachetul diamant si la cmu (ccea ce alesesem eu)

Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Pai daca nici la Elias nu se poate naste in conditii decente, atunci unde?? Ii spui ca n-ai atatia bani si gata. La medlife parca era 7000 lei nasterea indiferent daca e naturala sau cezariana, nu stiu ce presupune abonamentul diamant(nici n-are pretentii omul) 3000 euro la CMU este exagerat de mult. Dupa cum spunea Miruna, avand in vedere ca la tine interventia e putin mai delicata, sa nasti la stat e mai safe.

Ana 37+ cu Gabriel
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Pai daca nici la Elias nu se poate naste in conditii decente, atunci unde?? Ii spui ca n-ai atatia bani si gata. La medlife parca era 7000 lei nasterea indiferent daca e naturala sau cezariana, nu stiu ce presupune abonamentul diamant(nici n-are pretentii omul) 3000 euro la CMU este exagerat de mult. Dupa cum spunea Miruna, avand in vedere ca la tine interventia e putin mai delicata, sa nasti la stat e mai safe.

Ana 37+ cu Gabriel
Minunea mea

la medlife pachetul diamant este 13000 ron deci mai scump ca la cmu....i-am spus ca si mie mi se pare mai in siguranta la stat si mi-a replicat ca inseamna ca nu am incredere in el . sa vad ce mai zice maine dar m-am saturat...zau. nu stiu cand o sa ma linistesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sunt prin zona...noaptea trecuta nu am dormit deloc pt ca am pus la spalat 4 masini..2 pt bb-elina si 2 pt noi..mi-era friac sa nu sa opreasca iar apa...am dromit putin dimineata de la 8 la 11...in rest nimic prea nou..curat prin casa..mancare...strans hainele uscate..puse la loc...
beatrice eu nu prea mai pot sa stau intinsa mai mult de cateva minute ca ma sufoc..plus arsuri din cand in cand.dorm cu maalox langa mine..plus tahicardie si palpitaii -toate astea sunt f normale in sarcina si ni se intampla tuturor asa ca nu te speria.,
maine trimit draperiile la spalat..perdelele le spal eu..buna idee, miruna si eu trebuie sa frec gresia putin..si eu tot cu periuta ..si pantofii tot cu o periuta de dinti veche ii spal ..
felicitari pt vestile bune de la echo..felicitari celor care au schimbat semnatura...[b]symo ne pregatim pt voi..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

sashenka vino la Constanta si nasti la privat cu 1000 euro si ai super doctori si super conditii. Vai mama mea ce scoruri.....

beatrice eu sunt total de acord cu haine second, dar nu cele facute, sau care se gasesc pe la noi. Am primit salopete NEXT de la prietena mea din UK si desi sustine ca au fost purtate si spalate.... eu nu cred. Desi inclusiv dupa ce le-am spalat eu aratau tot ca noi. Si sunt colorate.

Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

doura...la mine in caa se vede pe unde umblu dupa blisterele de maalox.....langa pat, maalox....la baie maalox....in living maalox....in birou maalox......

sashenka.....au fost vedete care au nascut la Elias! mi se pare o absurditate sa dai 13000ron pe o nastere!!! mai bine cumperi ceva la bebe de banii aia....sau ii bei...sau orice altceva!!!

nu te necaji , te rog! noi te imbratisam si te sustinem!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput