Finding Nemo...l-a vazut cineva?
Ati vazut acest filmulet nou aparut? Ce parere aveti? Fetita mea are 2 ani si 2 luni si as vrea sa o duc la cinema sa-l vada, inca nu a mai fost la cinema. Eu am auzit pareri destul de bune despre film dar de la parinti cu copii mult mai mari.Voi ce spuneti, cum vi s-a parut?
multumiri anticipate
cristina73
Raspunsuri
Andrada spune:
Am fost cu baietelul meu pe cind avea 2 ani si 10 luni si s-a cam speriat la unele scene. Rechinii aia ciudati, muzica, stilul de filmare e destul de infricosator. Daca e mai sperioasa fetitza ta, eu zic sa mai astepti. Altfel, daca gasesti cumva s-o tii distrata la scenele tari, filmul este excelent, cu umor, etc. Pregateste-o de acasa, spune-i de rechini, de zgomotul tare care va fi, ca va fi intuneric in sala, etc
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
cristina73 spune:
Multumesc frumos de raspunsul prompt Andrada. Cred ca am sa incerc sa o duc, la urma urmei daca nu ii place si se sperie prea tare nu ne opreste nimeni sa plecam...Poate ca as mai fi asteptat cu dusul la cinema dar a inceput vremea mizerabila si decit sa stam in weekenduri acasa sau sa cheltuim bani la nesfirsit la cumparaturi mai bine incerc chestia cu cinemaul, poate am noroc si ii place...
numai bine
cristina73
adda spune:
Eu am vazut "Finding Nemo" si m-am distrat copios. Mie mi s-a parut tare dragut, iar personajele sunt desenate frumos, nu ca monstrii astia care apar pe Cartoon Network....insa nu stiu sa-ti spun daca ar fi potrivit pentru un copil de 2 ani...sunt intr-adevar niste rechini mai fiorosi care s-ar putea s-o sperie, dar filmuletul in sine e foarte dragut si chiar amuzant (mai ales pestoaica aia amnezica e bestiala!)
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
Laura _Oprescu spune:
este primul film la care l-am dus pe Rares la cinema...Rares are insa patru ani...noi ne-am distrat de minune..iar sotul meu rade cu o pofta incat cred ca l-a linistit si contagiat si pe Rares si pe mine si pe inca vreo trei tantari care erau in sala...filmul insa mi s-a parut SUper!!!!pupici
ciufulici spune:
Si noi am vazut filmuletul, fetita mea are 4 ani si 10 luni si tot s-a speriat de rechinii cu dinti mari si de sunetul prea tare din sala de cinema. A fost prima ei iesire la cinema si nu a incantat-o grozav. Dar pe de alta parte mi-a pus "un milion" de intrebari despre film si despre fiecare personaj in parte.
Zilele trecute a revazut filmuletul la tv si parca nu a mai avut aceeasi reactie.
Cat despre film este foarte dragut si plin de umor, dupa parerea mea cred ca e pentru copii mai mari.
Vizionare placuta daca o sa decideti sa mergeti la cinema.
2xCiufulici
babirusa spune:
Mie mi-a placut foarte mult, si l-am revazut de mai multe ori. Poate ca e prea devreme sa-ti duci fetita la cinema, si ar fi pacat sa iesi din sala....
oanaa spune:
Noi avem filmuletul pe CD asa ca l-am vazut acasa la televizor. Stefi (1an si 11luni) l-a vazut de doua ori, el a fost foarte incantat, dar nu pot sa zic ca l-a vazut de la cap la coada, cand se mai plictisea se ducea in camera lui, se mai juca, se intorcea cu cate un pestisor de plastic (are un set de jucarii din plastic: pesti, rechin,delfin,caracatita,foca, etc),se mai uita 10-15min la film si tot asa.Cert e ca dupa ce a vazut filmuletul a mai spus un cuvant nou:"pete" = peste.
Anouk spune:
Cristina,
La 2 ani si 2 luni e prea micuta probabil ca sa stea mereu atenta si sa urmareasca fimul dar sigur se va distra si o sa-i placa. Sa va asezati cit mai in spate insa caci daca imaginile de pe ecran sint aproape se poate speria.
Filmul e dragut.