Copilasi de Iulie - August 2004 * 58
Raspunsuri - Pagina 9
kim222 spune:
Ioana vezi ca a aparut o trilogie Barbati care urasc femeile..cica nu o lasi din mana pana nu o termenini! Au aparut primele 2 volume.
Io deja m-am panicat ..bubele lui Luca apar in continuare!Mi-e f clar ca nu-i alimentra ( a fost si este pe regim fara alimente alegogene, manacare gatita fara conservanti ,fara oua, ciocolata si alte bobo)..Lapte am cumparat bio..am ajuns sa dau pe 200 g fursecuri 9 ronca deh ..tot boi. Daca vreti un mezel boi (si la gust este ca si cum ai manca carne, nu plastic) va recomanda Alpin muschi..este f scump dar merita!Pacat ca nu mai pot cumpara si alte produse de la ei..le-am scris un email sa-mi spuna si mie ce si cum..
szivarvany spune:
Kim (ti am lasat offline) referitor la analize, dc nu faci PhadiatopInfant, crezi ca nu v ar ajuta ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
Daria am gasit..merci! Asta este pentru copii mai mici , din aceeasi gama este altul dar nu mi-e clar ce analizeaza ...Zilele astea merg la un alergolog si ma duc si la homeopat.Pe de alta parte testele alegige nu se fac decat la vreo 2 saptamani dupa terminarea antihistaminicului..si el are de luat o sticla intreaga..
szivarvany spune:
Tare rau imi pare Kim, credeam ca Elocomul va face minuni imediat.
Succes la alergolog si la homeopat sa-i dati de capat bubei
kim222 spune:
sincer eu sunt fan Elocom si am crezut ca va avea efect..dar a fost zero (ca la asta de la prima aplicare vezi modificari).
Gata am facut programare..vom vizita homeopatul..o sa fie interesant nu am fost pana acum ..
edit..alooo..care erati cu conopida pane...cum se face
Dorsilia spune:
buna
ma intrebam, cat tine faza asta de muci lipiciosi la copiii vostri? ca maine Danu va avea o saptamana de cand muceste si in ciuda aerosolilor zilnici cu dexa metazona, ser fiziologic si ser efedrinat, el tot are muci din aia de zici ca au 1 km, se intind, se sufla f greu, mai mult ii trag cu pompa, pt ca altfel sufla pana ameteste si tot nu ies (scuze de detalii, dar nu mai stiu ce sa fac sa-l ajut). O data de doua ori pe zi ii pun si Olynth cate un puf in fiecare nara, dar nu mai are miros deja si cred ca da si dependenta. Ce sa ii mai dau oare?
Olivia sunt si eu curioasa cu ce impresie vei veni de la homeopat si mai ales daca va da de cap alergiei rebele...eu am incredere in produsele homeopate insa nu stiu inca pana la ce nivel au efect chiar. Deocamdata nu am vazut sa se amelioreze mucii lui Danut cu homeopatele desi ii dau. La raceala de luna trecuta am scapat mai repede parca de muci, acum sunt tare enervanti
ma dc sa termin supa
o zi buna
szivarvany spune:
Lia, la noi merge Pivalone - spray nazal, tare bun, de 2 x cate 2 pufuri pe zi si curata tot. Nici n am mai folosit ser extra.
Mucii la noi tin si cate 3 saptamani ... asta ca incurajare
La mine tin din august
Kim, eu fierb conopida asa intreaga cum e, pana devine comestibila, in apa cu sare, deci nu cat sa crape in bucatele.
Prepar pt pane, faina, oole, despart in bucati maricele conopida si purced la prajit.
roberta04 spune:
Mai aveti cafea? As avea nevoie, vin de la inmormantare si-s cam varza, a murit un unchi de pe tata si, singurul barbat din familie ramas fiind tata, eu si Petro am organizat totul...
Carmen, ti-am trimis PM...
Nu am mai scris de cateva zile, asa ca nu v-am spus ca duminica am botezat, petrecerea e vinerea viitoare, de data asta promit solemn ca pun poze imediat ce le obtin...
Va pup, sunt acasa si mai arunc un ochi pe aici...
g_ioana spune:
Din categoria m-am dus bou m-am intors vaca..am zis sa-mi schimb ginecoloaga,din motiv de aglomeratie si importanta data numa' la insarcinate..mergeam la Tarnoveanu si acu vrui sa merg la Pangal la profamilia(asta pentru Carmencita ca ma intreba)..si madam doctoresa nu a venit ca avea nu stiu ce examen...cred ca nu ma mai duc la ea,caut alta
Vivia au unii in campulung o chestie cu carne si produse din carne bio...si-au deschis un magazin si-n bucuresti..cauta pe net la baciu..bafta la homeopat
Multumesc pentru sfaturile legate de cadouoricum ultimul cuvant il are mandra
Lia io mucii ii tratez doar cu nazomer sau sterimar si cu muuultaa aromaterapie cu niste chestii pentru raceala si gripa de la fares!!