Copilasi de Iulie - August 2004 * 58

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

daca au magazin in Buc..tot degeaba...ma multumesc cu muschiul gasit!Bafta la dr..se mai intimpla daca este profa univ..
Lia eu vreau sa incerc si pt mine si pt Luca, Sinupret..sa vedem.
Daria eu am desfacut in cuiburi si le-am pus la fiert..dar nu stiu cat sa nu depasesc ..
Robi condoleante din nou..imi pare tare rau..

edit : dar noua serie de DVD enciclopedie ati vazut-O?..binenteles ca am luat -o si pe asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

sinupret picaturi? am asa ceva cred in dulap..e bun pt congestie nazala?

Mergi la inceput

o fi si sirop..eu am pastile citeste pe prospect cam cate picaturi trebuie sa-i dai..ajuta dupa ei la multe

fug la conopida mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

deci eu am picaturi ca mod de administrare pt copii mici si scolari, nu mai am prospectul (nu e expirat insa), secretolitic scrie pe cutie...adica fluidifica secretiile? nu mai stiu...cred ca anul trecut l-am cumparat tot pt o raceala de-a copiilor dar Dea n-a vrut sa-l bea. Acum lui Dan i-am dat dar deja e satul de cate am bagat in el si granule homeopate si siropuri de tuse vreo 3 am alternat (patlagina, pin si ridiche neagra) si acum si sinupretul asta, plus aerosolii....s-a saturat de mineee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kim - trilogia lui Stieg Larsson a aparut de multa vreme - probabil tu te referi la noua re-editare care se da cu gazeta sporturilor sau cam asa ceva. Eu nu am citit-o, doar sotul - si asta e motivul pt care am fost noi in concediu anul asta la Stockholm
Dar se afla pe noptiera, dupa inca alte 2 volume pe care mi le-am propus sa le citesc... sotul mi-a spus ca e comparabila ca stil si "inalceala" cu celebrul Codul lui Da Vinci al lui Dan Brown...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

da la reeditare ma refeream pt ca o poate cumpara si ieftin:))
am deja filmul dar nu vreau sa -l vad inainte de a citi cartea.
la fel cu Eat,pray , love..intai cartea apoi filmul Codul lui da Vinci stiu ca si eu am patit la fel..si era si-n engleza..si tot nu l-am lasat pana nu am terminat-o in cate va zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia am nevoie de adresa ta de mail ca sa-ti trimit pe transfer punct ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragele mele.
am reusit sa revin.... dupa ceva zile ff agitate.
nu am apucat sa citesc mai nimic din urma, sper sa fiti cu toatele ok.
pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutari din tara tusei
Rox, bine ai revenit
Io`s rau asa ca nici pomeneala sa mergem la concert unde tre sa taci. Tusesc mai rau ca niciodata, dar cu spor Insa nu pot renunta si la a duce mandra la balet, daca i-am promis
As vrea doar sa zac si sa beau cafele cu lapte. Nu`st pretentioasa diloc, parol

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

azi raportez eu o noapte de vomitaturi de la un sos bolognez la gradi
cred ca pana la 4 dimineata am dormit maxim o ora adunata

Andries

Mergi la inceput