Copilasi de Iulie - August 2004 * 58

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Rox, sanatate la tine
Cristal, superba Maria
La noi e soare si frig si am sefii pe cap tre` sa chiulesc ca la gradi azi e serbarea pt bunici (Giulia si-a invitat cu mare fast dadaca, asta e) si nush cum sa chiulesc
Si intre timp experimentez ca Salbutamolul sirop imi da tremurat si ritm cardiac marit
Pup trupa. Sunt prin zona.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Dau eu cafeaua, blend hawaii-an cu ciocolata si nuci de macadamia. Slaba (asa ca puteti sa beti cat vreti fara sa faceti cu inima) si bunaaa!

Azi dimineata am dus "Zana" la gradinitza (impreuna cu cosuletul cu fructe, pe care nu il pusesem ieri ca faceau strugurii musculitze...hehehe....si cu bagheta, o crizantema mare pe care de asemenea n-am fotografiat-o ieri ca se ofilea...:)))
Superincantata era cand au inceput colegii sa se minuneze la ea "uau Maria, ce costum frumos ai" avea o fatza

E a treia dimineata in care ma trezeste la 6! Se duce sa faca pishu si apoi deschide usa la camera si trebuie sa ma duc cu ea (de cateva zile Mariuca doarme singura, e nasol ca nu mai avem birou in sensul normal al cuvantului acum ca doarme John acolo si ca ma trezesc inaintea cocosilor pen' ca vine Mariuca peste noi....dar am copil mareee! )

Roberta, credeam ca numai noi ne trezim asa cu noaptea-n cap!

Roxana, sanatate maxima si sa treaca repede!

Ioana, sanatate multa Mariei si sa treaca febra!
Nici la noi nu organizeaza de Halloween dar de celelalte da...
(nu cred ca l-am fi serbat pe halloweenul asta niciodata daca nu ar fi fost John nascut pe 31...)

Daria, sa treaca tusea repede si termina cu experimentele!

Alice, nasol cu intreruptul curentului...

Gabi, sa faci poze sa va vedem si noi...:)

Gata, o zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi asta inseamna ca nu va mai mutati iarna asta??
Monicule ma bucur ca ai avut succes!
Alice ma ajuti si cu Arabella?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, sincer, nu stiu... Sunt dezamagita pentru ca mi-am bagat eu in cap ca ne mutam cel tarziu in octombrie...Nu as mai sta o iarna la tata, este foarte frig si am descoperit ca avem igrasie pe un perete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

Roxana- sanatate! sa treaca hapciu-ul
Cristalule- faine fetele echipate, cred ca s-au simtit intradevar zane azi
Alice, stiu ca si noua luna trecuta ne-a luat curentul tot asa, de ma gandeam cate o sa mi se strice prin casa. Incarcatura de la masina de spalat si de la cea de paine au fost compromise, a trebuit sa reiau treaba cand s-au decis sa ne lase curentul.

Io m-am oparit la palma asa ca ma ustura de-mi ies ochii din cap, as sta cu mana numa la robinet...
Afara bate vantul de-ti zboara capul de pe umeri...nu e rece dar unde sa scoti copiii pe asa vant? Abia azi au dat semne ca le cedeaza mucii, Slava Domnului. Mai au raguseala oarecum. Azi au la gradi concursul voinicel insa lipsesc jumattate din cei inscrisi...educatoarea zicea ca le va da diplomele si gata, ca oricum sunt scrise:P

Azi am gatit fasole batuta cu ciolan, cu asta m-am ars. Si ciorba de salata.
ma duc sa spal vasele (cu o singura mana o fi destul?), si bucataria ca nu arata bine dp gatit
si evident sa mai facem niste fise de la gradinita
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, de cite ori te mai arzi la mina, pune neshte crema daia mentolata (cum era in cutiutele mici chinezesti, alea rosii), sau daca ai in casa balsam wick de la copchii, face tare bine !!
Olivia, merge greu download-ul arabelei, s-au descarcat citeva episoade, au si traducerea in romaneste, daca vrei ti le trimit pastea !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice sigur ca vreau! Oricum nu le vede pe toate odata!A fost la dr mama ta?..si la neurolog?
Lia este f bun si BiOxiteracor...

Mergi la inceput

Ok, ti-am trimis pe transfer primele doo episoade, sper sa meaarga, sa imi spui, dap ??
Cu mama, da, am fost, iti scriu pe PM, sa nu fac aici odisee spitaliceasca !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

da, merci, mi-am dat cu oximed, mai aveam de vreo 3 ani jumate in dulapul meu cu "mirodenii" cum ii zic eu, cam de cand am nascut-o pe Dea...sper sa nu fie expirat, oricum expirat sau nu, mi-a prins bine ca nu ma mai ustura decat putin...
mie imi plac serialele: Anatomia lui Grey, dr. House, Stagiarii, si Dexter....
ma duc sa cumpar apa ca am ramas fara...e un frig si un intuneric si bate un vant...
noapte linistita tuturor!

Mergi la inceput

Deeexter, dap, si am descoperit mai nou Castle, super fain serial !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput