Copilasi de Iulie - August 2004 * 58

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata...:)

La multi ani de sf. Dumitru!

Am facut controlul periodic, sunt exagerat de sanatoasa numa ca (iar) imi iese sideremia prea mare si a zis sa ma duc la hematolog. Cand oi avea timp, m-oi duce...

Ete ce am facut eu intre timp
http://community.webshots.com/album/578871918GGNdcn
Azi dimineata s-a bagat direct cu pijamale in rochie...

Am o gramada de hartzoage si nici un pic de chef, John e racit si nu a apucat sa stea acasa sa se refaca nici un pic...Asa ca Halloweenul o sa fie cu cantec...:) Dar am luat dovleci ca sa facem decorul...:)))

O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Monicule doar una? Super!

Ieri seara am vazut toti trei Ho ho ho...ne-a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Decat aia imi iese din scala
In rest sunt bune (astea uzuale... hemoleucograma, colesterol, glicemie, trigliceride, sumar urina...oki, tensiune 10/6, puls 75, plamani, electrocardiograma....)
Trebuie sa ma uit ce e Ho ho ho...Noi nu putem sa ne uitam la filme ca sare Ioana ca ea se sperie, e mica!!:)))

Editez ca ma incurcai...:)))
Tu ma intrebai de rochie, nu de analize...
Pai la gradinita Maria are maine inspectie, isi da doamna gradul. Ioana sta acasa si Maria e singura costumata, ca e Zana Toamna. Asa ca m-am apucat sa fac costum.
Daca vor costum de halloween bagam niste urechiuse si un botic de iepuras si la Ioana si gata...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

crital, bravoo, esti cu talent in deshte ;)) bine ca iesii bine la itepeu
iegzecutai si io din tirg un costum de fantoma, nush daca le-or place da` fu primu unisecs care`mi sari in oki ;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cristalina, super Zana-Toamna, cred ca Maria e super-incintata!! Sanatate lui John!

Tocmai mi-au sosit costumele - pina la urma nu a fost tocmai cum am comandat eu intrucit nu mai aveau pe stoc - asa ca eu sunt inger in loc de vrajitoare, iar Tudor va fi politist in loc de cowboy; costumul lui Stefan cred ca va mai trebui ajustat - nu am gasit decit pentru 7-8 ani, deci macar pantalonii si tot trebuie un pic scurtati, dar ma descurc eu cu asta, bine ca mi-am luat de-o grija cu petrecerea asta!

Ho, ho, ho e filmul cu Banica Jr, nu? Da, imi amintesc ca e ok - l-au dat la Pro TV parca de Craciunul trecut?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La costumul cu toamna mai merge un cosulet cu o rosie, un gogosar, o gutuie, niste nuci, un strugure, etc... ca doar ne aduce roade bogate nu?

Eu m-am scos de haloween, vineri au party la gradi si e si ziua lui mircea, o sa iasa super haios!! In rest ...m-am apucat si eu de vomitaturi, nu stiu de la ce dar mi-am dat si matzele afara, bleah...pana joi trebuie sa fiu pe picioare ca joi iar e zi de umblat brambura.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
io-st gutunarita mai rau.adica acu ma doare si capu' si gatu'. copchiii deocamdata n-au nimic.
va pupez de la distanta sa nu dau nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! V-am scris un mesaj la 6 dimineata, secondata de Matei care desena cuminte la ora aia (familie de ticniti ), dar vad ca nu e...
Andries, sanatate multa, am patit-o si eu saptamana trecuta si inca tin regim, cica e un virus urat

Olivia, nu am facut un calcul final...mi-e frica... Petro m-a anuntat foarte serios ca nu-si mai permite sa mai sustina (financiar) deocamdata finisarea casei, asa ca o sa terminam cand da Domnul... Mai avem gardul, balustradele (la scara si balcoane), sapa nivelanta la parter, ultimul strat de var la parter, finisarea semineului, aleea pentru masina, un perete de dat cu tencuioala decorativa, nu foarte mult dar destul cat sa nu fie casa locuibila...

Eu m-am scos cu halloween-ul, vineri avem petrecere, merge si Matei, e de ajuns . Aseara mieuna printr-un supermarket ca vrea nu stiu ce costum dar i-a trecut... Oare privirea mea l-a convins?

V-am pupat, sanatate bolnavilor mari si mici si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata si din capitala grevista !!
La noi astia se intrec deja cu gluma, de citeva zile incoa toot opresc energia electrica, dupa care ii dau drumul doo-trei secunde si iara tzac, opresc !? Cred ca sint chititi sa mai strice niscaiva electrocasnice ...heheh !
Sanatate multa tuturor, Roxi, Andries ... nu mai stiu daca mai era cineva pe lista, sper sa nu !!
Si o zi linistita sa avem ! Sper ca bucurestencele nu au drumuri lungi azi prin trafic ..

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza..vin eu in dimineatza asta cu cafeaua,mare si tare(este a treia noapte cand nu dorm bine deloc,o pazesc pe mandra care tot im face febra si dupa doua zile de antibiotic,oare este normal?)
Vad ca vorbiti de haloween,Maria din pacate a avut mare ghinion cu gradi(sper ca cu scoala sa aiba mai mult noroc)asa ca la ei nu se organizeaza nik,nici acu,nici de craciun,nici de 8 martie...daca-si revine pana-n week-end am sa o duc prin oras la o chestie trestie
Cristalina si mie imi iese siderimia mare,dar fiind singura analiza iesita din standarde cica n-ar trebui sa ma ingrijorez..faina rochie i-ai facut Mariei
hai sa avem o zi bunarevin la pauze ca azi am o zi luunga

Mergi la inceput