Copilasi de Iulie - August 2004 * 58

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oliv, condoleantele noastre cele mai sincere sa se odihneasca in pace bunicul tau.
Lia, multumim, stem ok. ceva muci dar nimic important.
Carmencito bai ce tare e Ilincaaaa!!! mor dupa ea.
vreau si eu la Istetila asta!!! e si in cta??
Patrick e ff incantat de baschet - nu cred ca face pe moment mare scofala dar devreme ce vine transpirat e super ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

daria nu poti sa o duci chiar peste tot...eu tare mult as vrea un sport si un instrument..dar cum situatia financiara nu ne pemite...asta este!

Mergi la inceput

Gabi, am gasit si link-ul ala, era vorba de originaldecor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxana - Istetila din pacate s-a terminat (este concurs national, deci si in Cta!!) - parca mai este o sesiune in primavara insa - nu mai gasesc acum detaliile pt ca nu mai gasesc site-ul...
Edit ca l-am gasit, ma uitam aiurea: www.istetel.ro

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Olivia, condoleante, o varsta frumoasa a avut bunicul tau...Da, copiii sunt derutati la varsta asta sa stii cand vine vb de asa subiect, in vara am gasit o mica pasare in parcare la noi la bloc, moarta pe jos, si ca sa nu se joace copiii pe langa ea, sa calce pe ea, se dadeau pe biciclete, cu mingea, etc., am luat-o, am impachetat-o in niste frunze din alea mari de vita de vie si am ingropat-o intr-un colt de rondou. Au fost foarte impresionati de intreaga procesiune si au intrebat daca la fel se intampla si cu oamenii cand mor. Am zis ca da, in mare. Insa pe ei ii preocupa mai ales ce se intampla cu corpul din pamant, asa ca, decat sa le spun realitatea cruda, le-am spus ca in timp, din locul unde am pus corpul va creste un copacel sau o floare. Au fost destul de linistiti cu aceasta explicatie. Eu una recunosc ca nu imi place deloc cand Dani imi pune intrebari despre cealalta viata si lume si asa ceva, pt ca eu una consider ca trebuie sa fie orientat si concentrat inspre viata asta aici, cu noi, pe acest pamant, si abia pe la 90 de ani de viata pamanteasca sa se preocupe de ce o fi si pe cealalta lume. Sa traiasca cu credinta in D-zeu insa cu picioarele pe pamant.

Roxana, nu ai vrut sa le iei copiilor mobila din aia combinata cu patuturi suprapuse? La noi asa e cererea, patuturi suprapuse, Danu si-a ales locul de sus deja :P Insa nu stiu inca daca si cat vor fi de suprapuse, ma gandesc ca lui ii va trebui un birou special pe masura lui unde sa-si scrie temele. Am vazut si la voi masuta aia dragalasa, colorata, le-am luat si eu una, cu doua scaunele, insa nu cred ca ii va mai fi suficienta pt scoala.
Deci lui Patrick ii place bachetul...super!
Cred ca suntem singurii ramasi fara activitati extra ...mai-mai, tre sa luam atitudine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

eu mi-am comandat subiectele editiei anterioare a concursului Istetel, pt grupa pregatitoare si Danu le-a rezovat acasa fara absolut nici o problema, sunt foarte distractive, incitante si motiveaza copilul f bine, ii dau incredere in sine, si chiar daca a stat 30 de minute (cel mai mult din viata lui pana acum) cu creionul in mana la masuta de scris, cel putin a fost fff incantat ca a stiut sa rezolve toate subiectele singur.

Mergi la inceput

Lia este f important sa le faca in conditii de "stres" adica la gradi ,contra cronometru..eu il inscriu pt a se obinuit cu ideea de concurs si nu pentru premii..Nasol este ca unele educatoare nu vor sa se implice...

Mergi la inceput

Lia, nu paturi suprapuse ca au fiecare camera lui. ca doar de aia am facut circul cu mutatul si cu santier 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, condoleante
trimis declaratiile, vazut pat si eva (brei, pat facea patu` intr`o poza sau mi s-a parut?;))
vazut si baietii lu` gabi, vazut si gorodeii, sper ca treij`opt ie numaru` la apartament sau marimea la papuci;))

Mergi la inceput

vazut si eu pasaricile de la Iesi..super scumbi!..restul le vad mai tarziu

Mergi la inceput