Copilasi de Iulie - August 2004 * 58
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Trimiteti soarele inapoi
Polux, ce frumos e acolo la voi. Aici problema ar fi ca Giulik ar arata ca magaru` intre oi la spectacole deh, daca asta e vreo problema ... ce sa mai zic eu. Imi pare rau pt toata situatia. Ma bucur insa ca ea n-a pus la suflet, a inteles explicatiile si mergem inainte.
Lia, e asa irelevant cat mananca, serios. Daca ar avea importanta, Giulia n-ar avea 22 de kg, ci 32. Multa, multa sanatate la voi si tie nervi de otel
Ioana, super tortul si super eleganta Maria
Haideti la semnat condica
O zi de luni usoara
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roxanaz spune:
revin cu ceva poze, vineri am montat patutul de "copil mare" al Evei : http://picasaweb.google.com/108606992022426331786/Octombrie2010?authkey=Gv1sRgCMn94Ly-l8a-9gE#5531885376231278914
carmenp spune:
neata, ie luni, brr
lio, sanatate multa voo acolo, az`nuapte bifat ilinca febra, banuiesc ca de la git ca`n uichend fu cu teo cu rolele si cred ca de aci i se trage. inca nu m`am programat la pediatru, incerc s`o scot cu nurofen, vit c si vibrocil, poate ie cu noroc;))
liliana, ce vorbesti tu acolo mi se pare sefeu, oricum jos palaria pt adeluta si vic, ca si el parca e la avansati. nu stiu ce sfat sa-ti dau, e cu dus si intors...
roxana, uelcam bec
cietva poze de la plimbarea cu role http://family.webshots.com/photo/2824744080082489038QXADBT
io nu poci videa pozele acu
szivarvany spune:
Super dulci Eva si frat`so , evident si Ilinca
Dorsilia spune:
hello
Roxana, bine ai revenit, si bine ca sunteti ok, am vazut pozele si-mi place tare mult patutul, dupa gustul meu daca ar fi fost as fi vrut sa aiba mai smooth muchiile, colturile, unghiurile drepte mai rotunjite (asta e un fix al meu cu mobilerul pt copii, pt ca ai mei sar in pat, pe pat, se imping, tavalesc, si se pot accidenta daca mai au si ceva muchii nerotunjite in jurul lor, noi si acum mai avem montate protectiile alea de silicon pe colturile meselor, paturilor, si pe unde mai avem colturi) Sa inteleg ca ai mutat copiii in camera lor, pe amandoi impreuna ? Noi ne gandim sa facem asta la anul, din vara asa, dp ce renovam.
Carmen, sanatate Ilincai, sa treaca gatul...probabil e rosu in gat si jena aferenta pe fond viral, nu cred ca de la role se trage
Liliana, parerea mea e sa nu fortezi nota cu Adela, chiar daca e isteata foc, e totusi un copil de 6 ani si uneori copiii nu-si dau seama cand isi forteaza limitele, in timp pe termen lung un efort sustinut poate deveni obositor pt ea, frustrant, cheful copiilore fluctuant, la fel si tonusul, nu stiu, eu nu m-as grabi sa "sar" clasele, insa numai tu poti decide in perfecta cunostinta de cauza
aici se muceste in continuare, si se anunta o zi calduta cu 19 grade, deci ne vom aerisi putin. Ma bucur ca vine vacanta, mai scapam de caietul pt liniute :P
o zi buna tuturor!
kim222 spune:
buna dragele mele..eu am avut un we urat..vineri al 12.30 noaptea sam primit vestea..bunicul de la Rucar in sfarsit si-a gasit linistea dupa 6 ani de suferinta...implinea curand 90 de ani...Asa ca am fugit la inmormantare, am venit azi noapte al 12..azi nu m-am putut scula,imi plezneste si capatana..urasc inmormantarile!..si uite asa am ramas doar cu o bunica din 4 si ea avand 88 de ani..
Luca intr-o noapte ma suna sa-mi spuna ca-i este dor de m ine si :
-mami unde esti?
-la Rucar nu ai inteles ce s-a intamplat??
-ba da..dar unde l-au pus...in pat?
-da
-..si voi ce faceti?
-aprindem lumanari (ca sa nu zic ca-l pazim..)
-..adica stati cu mortul in casa?!?
-bine..sa-i spui te iubesc din partea mea lui tataie..
deci iaca cat de derutati sunt copii..
szivarvany spune:
Condoleante, Kim
Pupam Luca cel istet
cristalina spune:
Neata,
Olivia, condoleante
Felicitari lui Luca Istetila!
Liliana, chestiile astea cu evaluarile se fac periodic!? Eu zic sa o lasi pe ea sa aleaga (parerea mea...asta ca iti spun tie, pentru ca daca o intrebam eu pe Maria daca vrea la scoala oricum nu conta) Ma rog, sa zicem ca nu o lasi sa aleaga, dar oricum tine cont de parerea ei...daca ea zice ca e okay...
Oricum, bravo ei !
Roxana, frumos patul. Eva e superdulce cand mananca Sunt simpatici foc!
Carmen, ce gratioasa e balerina pe role...Pai tu ce voiai, sa transpire pe role si sa nu va alegeti cu nimic...
Daria, Maria voia balet, eu i-am spus ca nu se poate...cand m-a intrebat de ce i-am explicat ca e mai mare decat alte fetite. A ajuns singura la concluzia ca e grasuta asa ca nu se poate face balerina...
Roberta, felicitari sahistului!
Ioana, am vazut poze ...frumoasa toamna la Ieshi.
38!? tinereteee!:))
Lia, sanatate multa si sa treaca mucii. Ioana vorbeste pe nas de la muci (ca nu i-au trecut) dar iti povesteam ca ii tratez cu indiferenta. Sper ca macar pana la vacanta sa nu ia altceva ...
Eu am o leneee, o lene colosala.
Si o scarba vis-a-vis de faptul ca trebuie sa plec in Anglia...
O saptamana excelenta sa avem!
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la noi!
LMA cu intirziere pentru Gorodelul-Sef!!!
Kim - condoleante...
Cum a fost un weekend asa de frumos, nu am scapat ocazia sa facem niste poze - le gasiti aici...
Si eu i-am inscris pe copii la Istetila - de la Tudor am deja diploma cu "FB" (la noi la gradi s-au dat calificative, nu note - sau cel putin asa a fost la grupa mica); educatoarea mi-a spus ca si Stefan s-a descurcat bine pina la asocierea de cifre cu multimi si s-a incurcat la 2 si 3...nu-i bai, important este ca s-a descurcat!
Pe Tudor l-am inscris si la Voinicel - inteleg ca se desfasoara cindva saptamina aceasta.
Vineri seara avem petrecere de Halloween cu gradinita - au inchiriat o sala asa ca m-au "obligat" sa fac rost si de costume - am comandat ceva pe net, sa vad acum daca imi si sosesc...
Roxana - foarte buna ideea cu mocheta, la asta nu m-am gindit!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.