**Buburuze de 2009 in actiune (31)**
Raspunsuri - Pagina 9
Simina1980 spune:
Doar va salut ca nu pot sta.A venit vama in control si am o groaza de situatii de facut ptr ei!
Picky-sanatate la puca!
Anna-mi-l si imaginez pe Vladut cu totoseii si margelele!
Getik-sa te faci repede bine sa nu ia si Ary!
Cris-ai pus pozele?
Va pup!
Ma cheama datoria!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
cat ma bucataresc si doarme maimutica,sa va mai scriu oleaca
ana ce tare cred ca e mortal cu botoseiii si margelelehmmmm,se pare ca astia vor sa devina si bucatari pe langa jobul lor actual de teroristi
getik eeeeee,pai si eu de unde sa stiu??i-a mai propune-i inca o aspirina sa-si ia raceala inapoi
simina spor la treaba si sa scapati repede de aia de la vamaam pus pozele pe mail
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
cris_82 spune:
P.S. restul nu le mai pun ca le-am achizitionat de la elena si va uitati voi pe pagina ei
BAZAR
anna-mama spune:
Simina, succes cu controlul, sa iasa bine!
Cris, am vazut ghetutele, sunt rosii si frumoase si o sa o domneasca piciorusele lui Miru in ele la cat sunt de imblanite
Fi-miu tocmai scoate covorul din sugragerie pe hol cred ca a vazut ca nu l-a mai batut taica-su de mult
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
ana pentru un sezon,nu avea rost sa ma arunc mai mult,si asa am dat o nimica toata pe ele...ei,uite cine are 2 barbati in casa cum se cunoaste
BAZAR
emanouela spune:
am asa o lene si nu am chef de nimic
vad ca sunt copii bolnavi...sanatate...ma scuzati ca-s telegrafica dar na, mai sunt si eu naspa din cand in cand
vad eu cum e starea de spirit mai tarziu
cris...vazut ghete, super misto
cris_82 spune:
ce pana mea faceti???shomati??
BAZAR
cris_82 spune:
neataaaaaa,ce faceti gagici??haideti la o calda,perfuzabile cu nes si acum la alegere in functie de cat de bine vreti sa va pastrati pentru la iarna..trabuce sau vougue
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Ce faceti pe frigul asta?A fost frig azi noapte ca dimineata cand am coborat aveam parbrizul inghetat la masina si a durat ceva pana s-a dezghetat.Asta e,vine iarna.
Nu a scapat nici azi de controlul de la vama asa ca am zis sa intru acum dimineata pana vin astia......sper sa plece repede ca doar e vineri si nu prea am chef de munk dar om vedea.Si unde mai pui ca la 3 mai am si programare la service la revizie-am un chef sa ma duc de mor.
Picky-cum mai e puca?Ati ajuns la doctor aseara?
Anna-.Vladut ce face?Mai trage covorul?
Cris-super ghetutele!Sa le poarte Miru sanatoasa!
Andu a primit niste ghetute frumoase de la matusica lui insa sunt cam inalte si ii e cam greu sa mearga cu ele-mai incercam si daca nu se descurca o sa-i luam altele.
Ema-azi cum esti?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
neata am venit la dar nu pot sa scriu nimik ca urla aricica rau s-a trezit devreme si acu este maraita urlatikarevin mai incolo.
cris superbe cizmulitele
simina bafta cu controlo sa treaca repede
anna a fost super tare vladut cu covoru
piky ce face puca, ai fost la doctor ce va zis, a mai facut febra??
emoo tu ai scapat de starea aia naspa??????/
revin
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar