**Buburuze de 2009 in actiune (31)**
Raspunsuri - Pagina 7
elena_adina spune:
Neata!
Am un somn de crap,dorm pe picioare.
Am intrat sa semnez condica,sa dau si eu o sau un pahar de lapte si ma duc sa fac poze la hainele lui Razvan ca sa ma laud un pic
Edit: Poze hainute
Razvan si mamy va
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
anna-mama spune:
Adina, am vazut hainutele, sunt super, imi place costumasul de fas Preturi?
Cris[, tu chiar vrei sa mor de pofta cand aud ce gatesti Lasa, zi, ca ma mai inspir si eu S-a culcat Miru pana la urma?
Picky, cum mai e Stefi, mai are febra? O mai doare burtica? Cacuta a facut? Pofta de mancare are? Sa nu fie vreo enterocolita. Sanatate multa!
Ema, ce bine ca doarme Darius mai mult, asa s-a intamplat si cu Vladut, in primul an se trezea pe la 5-6 dimineata, acum s-a mai lungit somnul pana pe la 8.00.
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Salutare!
A venit curentul din pacate asa ca nu am plecat mai devreme de la birou .Si imi facusem iluzii ca stau mai mult cu Anducu azi....asta e.
Cris-ma dai gata cu ce prepari si unde mai pui ca acum imi e si o foameeeeeee...
Getik-super a reactionat sotul tau la cerintele maica-sii.Bv tot asa!cum mai e Ary mai e maraici?
Anna-felicitari ptr somnicul de noapte!La noi nu se intra cu cartela si deci nu am fi ramas pe aici iar daca nu se anunta controlul de la vama nici nu veneam azi-si cand te gandesti ca nesimititii nici nu au mai venit.S-au dus planurile mele pe ziua de azi.
Ema-ce de camasi.....Bine ca nu trebuie sa le calci tu macar.
Ati fost f tari cu incalzitul cu fierul de calcat.
Picky-ce o avea mititica -o durea-o burtica? sa treaca repede durerea si febra.
Cat despre ce povestesti despre fosta si copiii ei-e f nedrept ce se intampla.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
elena_adina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Adina, am vazut hainutele, sunt super, imi place costumasul de fas Preturi? .... |
Anna sa stii ca nu chiar scumpe.Blugii si geaca albastra cu vestuta au costat cam 2 milioane,iar costumasul de fas mi l-a trimis mama din Italia,pe eticheta scria 85 euro.Gecuta are si manusi din alea cuata care se scot prin maneci,dar am uitat sa le fotografiez.
Razvan si mamy va
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
cris_82 spune:
picky ai dus fata la dr.???ce are mititca??
adina super hainutele si eu i-am luat mirunei niste lucrusoare,si numai de iarna,si am luat si pentru finutz ca acus vad ca se face anul si nu am de nici unele
ana s-a culcat ea,si am vrut si eu sa ma bag langa ea,dar a fugit cu soarele mai incolo si nu m-a vrut pe mine
simina imi pare rau ca s-au dus pe apa sambetei planurile tale,dar uite..mai e putin si vine weekendul
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Simina, ce pacat ca nu ai putut sa stai acasa cu Andutu, offf, pun eu batul pe ei
Cris, nu ne arati si tu achizitiile de iarna ale lui Miru? Da chiar, i-ai luat ghetute?
Adina, din Italia zici, se vede, la noi costumas asa nu am vazut decat la Coccodrillo
Picky, nu ne zici cum sunteti?
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
elena_adina spune:
Waaaiiii,da unde sunteti?
Fug sa-i fac baita lui Razvan.
Razvan si mamy va
Poze Razvanel
Happy-mamy
getik1 spune:
happy in searaasta ca nu am mai avut mult de recuperat sincer nici chef nu aveam.
ary a facut circ toata ziua si acu pe seara m-ia facut caca de 3 ori ff moale. are 37,3 si urla in gurita nu ma lasa sa bag mana, acu sa mai linistit si poate o ia si somnu, dar ma doare capu si sunt varza nici nu am avut timp sa fac curat.
adina frumoase hainute.poop baiatu
cris tu ce ai cumparat hai cu pozele
piky tu ce ai facut cu puca la doctor?
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
nicuratze nu am putut sa vad pozele
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
eumada spune:
Buna seara...
Azi am fost la locul de joaca din mall..de fapt unul din ele..prima data cand a mers Eva....atata fericire nu am putut sa vad nicicum...eram doua capre eu si cumatra,cu doua capre mici care saram pe ala gonflabil...fiica-mea radea de se prapadea....ce mai,s-a distrat copios,se intelege bine cu Ioana,fetitza cumetrei mele,se joaca frumos amandoua..nu ai treaba...trimit maine vreo doua poze pe contul comun.In seara asta mi-a zis cu ochisori inlacramati..."mama buba gula" si mi-a aratat gingiutele.O daore de ii vine sa planga saraca.si mie,ce mai.
Am luat examenul era vorba de examenul de experti contabili,defapt de finalizare a cursului.Cand am dat prima data nu am luat,a doua oara abia nascusem de trei zile acum m-am ocupat si am invatat...sa fie acolo.acu` tre` sa dau de baut.....etc etc.va pup.
Ary urla ca si fii-mea de la dinti,
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009