**Buburuze de 2009 in actiune (31)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata, am venit la fara chef de nimik,ary de la 7,30 urla si face spectacol, ma disperat nu mai pot daca o tine asa pana diseara ma urc pe peretrii
poop revin mai incolo

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ema e bine ca sotul isi calca singur camasile, bine ca are timp..pai stii si tu ca trebuie musai camasa si ziua...bine ca noi nu avem probleme cu camasile..si oricum sotul nu ar avea timp sa si le calce deci tot eu i le-as fi calcat..nu ca acum nu-i calc tricourile de munca ..faza cu camasa neagra si alba m-a amuzat teribil..le scoti nu gluma
Cris pai pe tine te apuca bucatareala de plictiseala insemana ca tero nu mai e chiar asa tero daca iti da liber sa faci si altceva...ai fetita ascultatoare asa ca bcura-te..eu nu pot face nimic fara fiica mea legata de piciorul meu, mai nou daca nu o bag in seama incearca sa-mi dea pantaloni jos...i-a zis tacsu sa nu faca lucrul asta cand avem musafiri.Multumesc mult
Simina sper ca daca nu stai mult la birou iti vei petrece timpul cu Razvi
Getik imi pare sincer rau de sot ca a ramas fara job ar putea intre timp sa-si caute altceva, bine un e graba mai ales ca are dreptul la salariu. Si faza cu soaca-ta si socru-tu e tare si buna replica sotului..vad ca statul acasa il face sa te inteleaga is pe tine, pana la urma tu esti sotia lui si mama copilului lui. Ari din premergator in pat? mama ce le mai trece prin minte la bebei .
Nu, sotul meu nu e slab de inger ci doar inimis si pune pe alti inaintea lui...asa a fost si cu familia mea, i-a ajutat chiar daca ne-am lasat pe noi, iar acum toti ne-au intors spatele..si bine ca a mai fost si influenta familiei lui, ca vezi doamne lasa o femeie cu doi copii si l-au facut sa se simta vinovat...cum sa faca asa ceva..ca stii si tu unde-si baga parinti coada distruge tot...Iar cat despre batut sau pedepsit nu poate sotul sa faca lucrul acesta, sa-l pedepseasca ptr ce face la masa acasa..ca daca se ajunge si la asta atunci copii nu o sa mai vina deloc la noi, si o sa-l doara ca pana la urma sunt copii lui...da ii pedepseste ptr ce face la noi...oricum au inceput sa nu prea mai aiba chef sa vina la noi, a inceput sa bage motive, ba ca eu sunt prea rea, ba ca la noi se plictiseste ca noi nu iesim nicaieri cu ei, pe la terase, bowling(ca asta ii place celui mare) ba ca iese cu prieteni si altele.mergem in parc si el sta plictisit pe o banca ..mai bine zis sictirit....dar sotul i-a zis..nu am bani, si eu as iesi in fiecare weekend dar daca nu ne permitem...dar ce sa inteleaga un copil caruia i s-a dat orice atunci cand a vrut.deci vina mamei..ca asa i-a invatat cu de toate oricand si oricat..deh daca are bani..

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 17+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Anna neata, felicitari ptr inca o noapte super
Getik dar ce are de e maraita?!
Ema la tine ploua?! ca aici toata noaptea a plouat si vad ca nici acum nu se opreste..si aveam in plan sa iesim la plimbare...

Gata a venit iar copila la mine..cu un degetel in gurita is cu manuta pe mine..nu stiu ce are ca in ultima perioada e foarte dependenta de mine....

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
beu cafea....mi-am facut singura ca aia de la voi e rece
cris nu ti-e rusine bre????? ia uite la ea vrea donatii.....ntz ntz ntz. poi sa stii ca ma gandesc....faza e ca is la mama draq ca altfel ma vezi si pe mine la bazar cu "camasa frumoasa"
getik istoria feonului e ca asa....zilele trecute cris a ramas fara butelie, cum stii, si a stricat o intrebare la mine, ce ar putea sa ii dea norutei mele de papa la pranz....si cum e noruta la mijloc, am scotocit in capul meu tehnici de supravietuite.....am intrebat daca are mancare facuta si la frigider, raspuns afirmativ asa ca i-am zis sa o incalzeasca cu feonul, era si ea saraca in dubii, si eu dupa mi-a filat lampa cu fierul de calcat...sa puna papica intr-o craticioara mica si sa puna craticioara pe lama fierului....a functionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am spalat copilul la fundulet si incerc sa recuperez, cat m-o lasa

Picky, nu ne deranjeaza deloc ca ne spui ce te framanta, de asta suntem aici Imi pare rau ca nu ai rezolvat nimic cu actele, offf, te innebuneste birocratia asta! Ce scumpa Stefi cum viseaza noaptea intens Vai, si mi-e asa drag cand povestesti cat e de sociabila si afectuoasa , mi-ar fi placut si mie sa fie Vladut asa.
Simina, azi tragi chiulul, ai?! Foarte bine, stiu ca teare ma bucuram si eu daca pica la serviciul curentul. Doar ca mi-amintesc ca o data s-a luat si la mine la serviciu curentul si nu mai putea iesi nimeni din cladiri ca aveam usa care se deschidea pe cartela si functiona cu curent Sa ne povestesti cum ai petrecut ziua de azi
Ema, tragi chiulul? vezi ca o sa fii prima care incepe borcanul cu penalizari
Cris, azi ce mai bucataresti? stii de ce mi-e pofta, de niste ciuperci fripte cu usturoi Da, asa e, a inceput Vladut sa incerce sa spuna mai multe cuvinte, dar le poceste de n-ai vazut
Getik, imi pare rau ca Ary e maraita, sper sa-i treaca repede ce o supara ma bucur ca comunici mai bine cu Cez si pt el sunteti voi mai importante decat mama si tatal lui.
Mada, ma bucur ca sunteti bine si ca da rezultate tratamentul homeopat

Am terminat de citit? Nu-mi vine sa cred

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Na ca pana am scris eu a mai scris si Ema si Picky, citesc si revin cand ma lasa piciul ca acum vrea sa le dea papa la pesti, si a invatat si cum se deschide acvariul

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ano ma leshiiii.......au acu juma de ora am facut ochi, la mine si-a marit progr de somn piticul...creca recupereaza si el anul in care nu a dormit
picky el are tinuta "impusa" cum ar veni....se poate fuce si in jeansi dar na, e birou, e alea alea, calca in weekend, eu stau la tv si el calca..... ploua maiiiii, de asearaaaa.....am iesit aseara putin cu piticul si ne-a prins ploaia...iar de asnoapte non stop. asta e....si cica va mai ploua, am vz stiri, iar in zona "muntoasa" lapovita. se tine scai de tine ca sa nu mai pleci, de asta

Mergi la inceput

Vin cu vesti proaste
Stefi are febra, 38,4 si o doare rau ceva, am incercat sa pun mana pe burtica nu ma lasa, zice buba, m-am chinuit sa-i bag un perdolan ca la fel nu ma lasa ca-i fac buba...dintisori nu prea se vad sa iasa.. Acum am adormit-o plangand si suspinad de durere ...astept sa vedem cum se manifesta febra...daca e mare, peste 38,5 sigur nu e de la dintisori, deci clar e altceva De aceea statea lipita de mine iar eu mama denaturata credeam ca e dependenta de mine

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

vad ca sectoriciul si-a luat paturica si soareceles i s-a dus inpat ca deh,e obosita nu de alta dar ne azi dimineata de-a frecat si pe mine si pe ta-su cum a vrut pasarica ei..

picky deget in gurita non-stop + maraiala + lipiceala de mami = dintisori..
ana ma bucur ca vladut si-a revenit in sfarsit cu somnul ca sa dormiti si voi linistiti
getik are ea ceva...un pentru mica urlatica sa aiba mila de creierii lu' mami
picky eeeeee,pai ma ajuta la treaba,de aia ma si bucataresc in stil mafiot..bine zis unde isi baga coada parintii si restul rudelor,se duce naibii totulcel mai bine ca tine..distanta cat mai mare ca e super asa...cati ani ziceai ca are Tony??stii ca de la o anumita varsta nu mai vor sa aiba activitati comune cu parintii(bine ca la voi e clar ca ma-sa e cea care i-a invata foarte prost si pe de o parte copilul nu are nici o vina)si poate li se si spune din partea cealalta cum se se poarte la voizic si eu..
ema stii ca tot neamul ma stie acuma si se crucesc mai ceva daca l-ar fi vazut pe al cu coarne??uite asa raman eu in analele istoriei neamului meu
ana se pare ca suntem gand la gand azi fac un fel de tocanita de ciuperci cu mamaligutasi deseara cartofi prajiti cu cascaval ras pe deasupra si carnita care a ramas de aseara..lasa tu,eu cred ca cea mai frumoasa perioada e ea in care se chinuie saracii sa vorbeasca si le iese numai perle..ce scump e
ia sa nu mai critici tu baiatul ca uite ce responsabil e

n-a ca a fugit din pat

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

asta da faza criminala

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta