**Buburuze de 2009 in actiune (31)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, am vazut si eu pozica acum, asa de dulce dormea Miru cu soricelul , un ingeras, nu tero

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor hai ca citindu-va ma-ti distrat tare de tot piky tu cu ce t-ia zis bunica
cris dormea bestial miru
anna si eu an uteru malformat congenital si mai devreme de doi ani nu am voie sa raman , ary mananca ff bine dimineata un biberon de lapte la pranz papa cam treisferturi de castronel cu ciorbita, la 5 banana cu biscuite cam la fel acu am marit portia 2 m,ere 2 banane cu biscuite
cris dar poze de la nunta nu mai faci rost??
simina si tu la fel cu pozele ce faci??
ema lasa ca asa sunt baietii indiferenti la tot, deci tot o fata iti trebuie si tie asa ca na gand pe bebe 2
multumesc pentru sustinere este tare bine sa te mai scoate cineva la liman.
si nu am cine sa ma ajute ca mama saraca se imparte in trei,eu si surorile mele
azi ary a foast pe post de mascarici toata ziua numai chitibuseli a facut

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Neata,

Poftiti , este pe toate gusturile si preferintele!

Getik, ma bucur ca macar cu noi mai uiti putin de griji. Pup-o pe Ary cea nazdravana Mananca f bine buburuza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Anna-delicioasa cafeaua!
Cris-ce scumpa e Miru cum doarme ea cu soricelul!
Picky-tu chiar esti curajoasa cu bebe 3!Asa zice si mamaia mea apropo de facut fata!Cum mai e Stefi?Tinem pumnii azi sa nu doara tare.
Getik-e bine ca iti mai ridica moralul discutia cu noi aici!
Andutu de vreo 3 zile nu prea mananca-bea lapticul(nici ala tot) si mai rontaie cate un biscuite ceva iar seara papa cate un iaurtel.Nu-mi dau seama ce are si sincer si daca ma duc la doctor nu cred sa ma lumineze-probabil se uita sa vada sa nu aiba rosu in gat si daca e asa-antibiotic.Mai stau pana vineri si daca tot asa se prezinta ma duc la doctor.Altfel e vioi,se joaca.....
Va pup!Mai intru mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici
haideti la o calda,perfuzabile cu nes ,trabuce si vougue

picky eu nu-mi fac griji daca miru are putin peste 37..e mortala bunica-ta ..papitoiul ala al ei e din plush si nu imi mai fac probleme,mai ales ca i-am gasit biberonul sub buci de multe ori si ma chinuiam sa il scot si ea in somn se aseza si mai bine pe el;mamaaaaaaaaaaaaaa crea ar fi prea tare ca din a treia incercare sa iasa gemeni sau...tripleti,foarte bine v-ati ganditsi asa va linistiti si nu va mai enervati su toate rubedeniile
ana hainute finute si frumoase am gasit,dar ma uitam si in magasine si gama pentru baieti e asa de..mica..;nuuuuuuuuuuuuuu..e tot tero,dar in repaos
getik pai era in plan ca duminica trecuta sa luam pozele care cica sunt vreo 2000 dar ne-am intalnit in parca si cat ne-am plimbat kinderii s-a facut 8 searaasa da weekendul asta iau si pozicile si filmarile
ana multam de cafeluta

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
ma doare bostanullllll
picky ca bine zici e, hai, nu cat 10 dar cat 3 tot face....seamana cu fratemiu cand era mic...ala ma ametea at putea sa se miste si cate pozne facea
ano e un scumpel, ca toate buburuzele dealtfel... ca daca nu eraaaaa era zburat de mult pe geam....la inceput bb2 nici nu incapea in disc, acu e cu semnul intrebarii....deci e o evolutie, nu????
getik nu-s indifereti deloc....is poznasiiii si dotati cu o doza mare de independenta asa fato, revino-ti ca nu ai voie sa fii cu moralul jos, ai de crescut un copil..
simino poti sa nu ii dai antibiotic, e un siropel care la noi a functionat brici...da trebe dat zile, nu mai putin ...sumetrolim se num, si Darius avut rosu in gat in Rom si m-am pus bat contra antibioticelor, ca se prescriu cu o asa mare usurintaaaaaaaa si atunci mi-au zis sa dau sumetromim si daca nu cedeaza trecem pe antibiotice...a functionat...numai tre sa mergi sa vezi exact ce are
cris fata sa-ti bagi cuptorul undeva....mancati-as eu ochii tai...cacuam dehis contul comun si asta imi lipsea sa vaz acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

anna multam de
eu azi am primit colet si trebuie sa ma duc la posta sa si pun dar am o lene de ma doareeeee si este timpu afara sta sa burniteze si nu mai am benzina sa ma duc cu masinaa, deocandata sunt in stend by.
revin mai incolo

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Fetelor ma bucur ca v-am amuzat putin, ce sa-i faci, mamaia le scoate de le prea scoate, dar tataia e si mai si...sunt cei mai perfecti bunici pe care ii am..si tare comici impreuna, sa vedeti cand se ciondanesc..acum sunt ca 2 copii cu pretenti si mofturi..

Stefi cand s-a culat aseara avea tot 37,4, acum de dimineata avea 37. Sa vedem ce ne zice si doctora diseara si sa vedem in care dimineata mergem la spital ptr recoltare de sange.
Pe seara a mancat putina mancarica de la tati si a gustat putin budinca de gris(o bunatate ) dar asta jucandu-se si venind din cand in cand sa ia cate o bucata ..

Anna e bine totusi ca i le amesteci in mancarica..Stefi nui placea nici un fruct, exceptie banana pe care nu i-o dadeam din cauza reactiei pe care o avea de la ea..apoi a inceput sa ii placa pepenele galben si para, asa dintr-o data fara sa o oblig sau sa aplic vreo metoda, am lasat-o e ea sa pape cand considera ca e timpul. Tu daca-i dai frucutul intreg sa-l pape el nu il vrea?!
Getik ma bucur ca alaturi de noi mai uiti de griji, hai fruntea sus ca aveti un copil minunat si nu trebuie sa treaca prin aceleasi stari prin care treceti voi
Anna multam de cafea
Simina deci metoda asta e veche..Ano pune-o in practica ..Legat de papica lui Andu, sa nu fie o perioada, ca stiu ca mie doctora mi-a zis ca au erioade in care nu mai papa is perioade in care papa mult..oricum daca ar fi avut rosu in gat ti-ar fi facut febra ..si speram sa revina la sentimente mai bune
Cris multam de cafea..stiu ca nu-ti faci griji, dar ti-ai face daca nici nu vrea sa pape, nici nu e activa , daca sta doar lipita de tine, daca noaptea plange in sonm..
Ema deci bb2 e cu semnul intrebarii? super..pai ia vedeti cine stie, poate, poate apare si pe la voi o fetita sau preferi tot baietel cu masinute?! Sa stii ca si fratele meu era teroare..cate batai, nazbatii, prostii faceam impreuna, dar tot tipul numai noi fetele era vinovate ca baiatul era mic si febletea alor mei ..dar si ce frumos ne jucam toti 3 cu papusile .

Apropo fetelor voi ce fel de cereale le dati la bebei? A mea mai papa din cand in cand cereale de la mine, fulgi din malai/porumb(cum le-o zice) am incercat cereale de bebei si nu ii plac...musli la fel sunt prea tari si ea neavand maselute mai greu sa le mestece..mai sunt si alte tipuri de cereale ptr bebei?..ca aici sincer doar vreo 2-3 tipuri am vazut

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 18+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

simina un lui andu sa nu fie rosu in gat,ci doar o toana la mancarica
ema si azi am in program chefal la cuptor cu lamaie si vin alb
picky ce fain ca ai asa bunici.pai asat nu e prea bine,sper sa nu fie de la burtica cand se planfgea ea mititca..pai cereale de bebei nu mai papa de mult ca le scuipa,dar intotdeauna cerealele mele sunt mai bune(acelea din fulgi de porumb)si nu pot sa mananc ca vrea si ea

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Vai ce urat e afara am venit si noi acum din parc, fi-miu cu smiorcaieli ca nu i-a ajuns uta Acum s-a apucat sa deseneze de zor cu cariocile

Ema, pai imi place tare semnul ala de intrebare legat de bebe inseamna ca sunt sanse mari de o fetita cu ochi albastri
Picky, eu nu-i dau cereale ca nu stiu de care, am incercat sa-i dau cand era mai mic din alea praf, dar acum nu-i mai dau. Incerc sa-i dau fruct in toate variantele posibile, mai mult de doua gurite mici nu vrea. Aseara zburda de fericire cu un mar in mana, s-a facut de doua ori ca musca si atat
Cris, cum se mai simte Miru, e racita sau doar caninul o supara?
Getik, e departe posta de tine?
Siminelu, daca nu are nici febra si e si vioi nu cred ca e rosu in gat, cred ca tot dintisorii il supara de nu papa, sau o fi meteodependent si s-a suparat ca s-a tricat vremea

Mergi la inceput