**Buburuze de 2009 in actiune (31)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mi-am culcat si eu baiatul si am zis sa vad ce mai faceti. La noi a iesit soarele asa ca plecam la uta din nou cand se trezeste piciulica.
Voiam sa va intreb cam cat mananca puii vostri la o masa?

Getik, iti inteleg stresul si inteleg ca nu ai cum sa nu fii ingrijorata, dar o sa fie bine, atata timp cat ai familia sanatoasa o sa va descurcati voi, in plus ati muncit atata si aveti camara plina, va descurcati voi cumva. Cred ca Ary e agitata si ca te simte pe tine, dar mai cred ca uiti de tot cand ii vezi zambetul si ii auzi gurita Tare simpatica Ary
Picky, sigur nu-i dau dintisori lui Stefi, fi-miu mananca prost si este agitat atunci cand il supara maselutele, deja m-am obisnuit cu asta. Sper sa fie bine si sa-si revina rapid Hihi, abia astept sa vad ce e samburelul grasunelul, sper sa nu ma fi inselat instinctul si sa fie o printesa, desi iti spun din experienta ca si un baietel e super simpatic desi tare mult mi-as fi dorit o fetita.
Ema, spor la facut bagaje, te ajuta si Dariusica la impachetat?
Cris, cum mai sunteti?

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Getik off imi pare nespus de rau sa aud ca treceti prin astfel de probleme...nu ai cui sa-i ceri un ajutor?
Anna cat mananca Stefi la o masa? ciuguleste..2-3 lingurite si gata..inainte papa mai binisor dar nu tot din castronel, doar la spaghete ce se infigea, dar aseara am avut si nu a mancat deloc ...pur si simplu strage buzitele sa nu ii bag mancarica ..in rest cere fructe, clementine, struguri, pepene galben ..suc ..de porticale proaspete bineinteles ..Sunt curioasa acum daca papa ceva, dar o mai las putin ca doar ce s-a trezit..si apoi mergem si noi afara chiar daca e sub 10 grade Eee stiu ca si un baietel e dragalas dar o fetita e mai scumpa, sa ii faci parul, sa ii cumperi rochite, fustite...eee ..oricum ce o fi sanatos sa fie..tati si eu ne dorim ca bb2 sa fie tot fetita sa se joace impreuna cu papuselele..si as vrea(numai eu ca sotul nu mai vrea) ca bb3 sa fie baietel ..cer prea mult, nu?!

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 18+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Picky, imi faci in ciuda vad stiu ca e tare frumos sa ai o fetita si sa o poti aranja ca pe o papusica, mi se scurg ochii dupa rochite, dar asta e, nu a fost sa fie de data asta Te-ai uitat in gurita la Stefi, pot fi dintisorii, ceva in gatut sau poate pt limbuta? Daaa, frumos si un bebe 3, si sotului meu tot 3 copii i-ar placea Vladut mananca aproximativ o treime de castronel, cam asta este portia lui, nu stiu sa zic ce inseamna in grame, dar eu am impresia ca ar trebui sa pape un castronel la varsta lui...

Mergi la inceput

Anna pai uite asa te pun la treaba ptr bebe 2..fetita ..ce zici accepti provocarea?! Ce frumos ca sotul vrea 3..al meu a spus ca-ii ajung 4...dar vad eu cum negociez si poate il facem si pe bebe 3...mai tarziu oricum
Asa zic si eu ca ar trebui sa pape cam un castronel dar se pare ca nu se intampla minunea asta..nu?! La voi poate ptr ca tatzi e inca baza?! in rest ce mai papa?
Uite Stefi a fost tare fericita cand a vazut papica, i-am pus si nu mi-a mancat, s-a jucat cu lingurita si cu mana in mancare si i-au scapat doar in gurita degetelele sa le linga in rest nimic.;incerc mai tarziu dupa ce venim din parc.
M-am uitat la ea in gurita, i-am bagat si degetul sa vad daca se simte ceva si nimic...limbuta ii e ok, in gat nu m-am uitat ca nu am cum..dar vorba ta poate tousi ii iese ceva ca nici pe dintisori nu vrea sa se mai spele, refuza si daca-i dau periuta manaca pasta si atat . Maine mergem la pediatra ca am facut programare sa se uite la Stefi si sa ne dea trimitere la spital ptr analizele la sange si urina..ca aici nu se ia sange de oice pediatru(si cred ca nici in Ro). Si cand a avut 3 zile de la nastere i-a luat sange ptr analize si doar la prematuri a putut sa-i ia unde aveau alte ustensile...si a urlat mititica ..sunt constienta ca si acum va plange de durere dar ma gandesc ca e ptr binele ei si linistea noastra.. consider ca ar fi normal ca in fiecare an sa ii fac un set de analize si daca toti ii fac vreau sa-i alfu si grupa sanguna..sau sunt prea grijulie/paranoica?!
Merg sa imbrac fata si iesim la plimbare..nu am nici un chef mai ales ca imi e si rau...dar trebuie ptr copila..pe Picky nu-l iau asa ca o sa fie mai usor

si ne auzim mai tarziu..

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Picky, as accepta provocarea daca ai avea si o metoda sigura sa iasa fetita? Dar sa stii ca noi nu ne mai protejam de cand l-am nascut pe Vladut, deci teoretic ar putea sa vina bebe oricand, numai ca nu prea ne nimerim in perioada fertila...dar nici nu ma supar ca stiu ca nu prea e o perioada potrivita...plus ca am si uter retrovers Da, Vladut inca papa tzatzi si stiu ca asta il face sa manance mai putin decat normal. De papat manaca orice fel de tocanite si ciorbite, toate legumele, lapte cu orez sau gris, orice fel de carne, dar nu-mi manaca fructe, oua si branza (branza doar in prajituri si oua doar batute cu branza, dar nu-i dau decat sa guste de la mine ca sunt prajela ) E bine sa-i faci si grupa daca o intepi, si sunt de acord cu tine ca e bine sa-i faci analizele, dar mi-e asa mila de ei....lui Vladut i-a facut cand a fost internat in spital si avea o usoara anemie. Tin pumnii ca sa fie totul bine la control la pediatra, astept vesti maine. Plimbare frumoasa si relaxanta, si ai grija de burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

salutare ..fi-mea a dormit si eu atipisem langa maimutica dar a sunat tati de la scoala,as ca s-a dus naibii somnul meu..

simina si eu sper,nici nu ma mai lasa sa ma uit in gurita,dar daca o intreb unde-s dintisorii,isi baga toata mana in gura si rontaie de nu se poate
ana hai bine..azi a fost mai putin tero decat ieri
ema ia nu o da pe ocolite ca si tu la fel ca mine te-ai gandit..fata,cica pana la 2 ani jumate trebuie sa aibe 20 dintiasa ca pune mana si numara ca sigur mai aveti si voi de tras..
picky sunt perioade si perioade,nu cred ca stau ei si se infometeaza,daca ii e foame sigur o sa cearaam si ceai,doar sa zici de care vrei P.S poza e la semnatura..
getik capul sus ca nu o fi dracul chiar atat de negruai umbplut camara ..aveti animalute..tai un pui,scoti din beci zarzavati=oase si tragi o papica de te lingi pe degete
ana nu stiu sa-ti spun in gramaj cat papa miruna,dar pot cu certitudine sa afirm ca e sac fara fundnu are opritor si toata ziua ar rontai..chiar daca la masa nu papa tot din castronelul ei,eu sunt multumita..acus ma gandesc ca nu o s-o mai las decat o juma de ora sa doarma ca la noapte sa nu faca pe nebuna ca vrea joaca..si asa cand vine ora de nani incepe si alearga prin casa si o apuca jumuleala cu ta-su
picky bebe 3 ?????????????fata,esti o curajoasa
ana adevarul e ca pentru fetite e foarte usor sa o imbraci,ba nu stii ce sa mai alegi si cum sa o asortezi ca sa fie in trend am inceput sa iau deja hainute pentru finutz,dar parca sunt atat de putine nuante si modele...
picky nu cred deloc ca esti paranoica,si eu as face la fel daca ar fi ceva cu sectorista meatinem pumnii pentru maine sa nu doara tare

gata,s-a trezit singura maimutica

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bb3????????? ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pe mine ma face asta cu nervii....nu stiu ce vrea, in gura nu ma pot uita ca o inclestaza
picky foarte practica e masina....intradevar dar cu piticul drum lung...brrrrrr, mi-a ajuns...plus ca e si iarna, e complicat rau. nu esti paranoica, stai relax, normal ca tre sa vezi ce e cu puiul tau ...tinem pumniiiiii
ano nu mai poate de atata ajutor.....il doare la tenisi
cris are 8 dinti, 2 masele, atata am putut depisa....mai am 1 an si.....au timp sa ma nauceasca de cap. ce face tero?
getik nu ai voie sa fii deprimata....ia uite ce fetita ai, tre sa o cresti nu sa fii deprimata

Mergi la inceput

Salutare din nou,

Nu am mai fost la plimbare, Stefi nu avea chef sa stea sa o imbrac...si are si 37,4 febra..nu stiu daca se poate numi febra dar temperatura e mai mare ca cea pe care o are de obicei 36,5..asa ca ceva tot este ..

Anna pai hai sa-ti zic un dialog dintre mine si mamaia mea si atunci tragi concluziile metodei ptr a face fetita:
Mamaia: auzi da ia zi cum ai stat?!
"Eu: adica la ce te referi?
Mamaia: pai ai stat cu gura cascata sau cu gura inchisa?
Eu: ce?!
Mamia: pai ai stat cu gura cascata ca de aceea e fata. "
Asa ca te intreb pe tine Ano, tu cum ai stat la Vladut? Menstruatia ti-a venit? Pai calculeaza si tu cand sunt zile fertile si at sigur apare bebe, daca o faceti bineinteles... ee perioada potrivita nu o sa fie niciodata..eu zic ca potrivit ar fi acum cand Vladut e micut, e mai frumos sa creasca amandoi impreuna decat sa fie o diferenta de varsta vizibila intre ei...asa ca hai curaj..
Stefi prefera mai mult ou fiert ca e meme, azi a fost prima oara cand i-am facut omelta, in schimb ochiuri mai fac cand mancam si noi..ok, ai putea sa ii faic ochiurile in apa si atunci nu mai sunt prajeli
Branzica ai incercat mozzarela? Iar fructele nu-i plac? nici un fruct? Stefi nu mi-a papat fructe pana pe la 9 lunite acum le adora..gris cu lapte nu i-am dat dar vreau acum cand vine soata sa fac budinca de gris..oare e buna?!
Da asa am zis si eu sa-i aflu si grupa, e dureros, mai ales ca are frica de doctori si chiar si at cand ginecologul imi face eco, incepe sa planga ca-i face buba lu' mami..in toate filmuletele de la eco se aude plansul ei , dar na, trebuie sa- fac niste analize ca nu-mi place..acum o saptamana si ceva avea 12 kg dezbracata, acum imbracata are 11,700, bine nu ma pot lua dupa asta, dar..mai bine sa i le fac

Cris vizionat pozicile delicioase..e mortala poza cum doarme ea cu partenerul ei fidel eu inca nu indrazesc sa-i dau vreun papitoi in patut, ramane doar plapuma si cu aia o invelesc doar pana la mijloc..cu toate ca-si mai da cateva lovituri de patut in incercarile ei de a se rasuci in alte poziti si a se dezveli...dar evit alte obiecte prin patut...de ce.. nu stiu..is paranoica rau, nu? si nu-ti mai zic ca ma trezesc de zeci de ori pe noapte, bine si ptr a merge la toaleta dar si ptr a vedea ce face Stefi ...asa e, is curajoasa, nu?! sa ma si vad in postura de gravi is mamica de 3 si vb dupa, da? si ar fi culmea bb3 sa fie de fapt 2..si at sa ma vezi

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Ema pai stii ca la unele persoane un copil face cat 10..asa si al tau..si la Cris .
Da acum iarna e mai nasol cu masina de mers si cu copil mic..am fost cu fata cand avea 3 luni jumate..super a fost, nici nu ziceai ca avem bebe in masina, acum daca ar fi sa mergem ar fi mai greu ca nu sta mult timp in scaunel si trebuie sa face opriri mai dese...da' na, nu stim cand mai avem drum in tara....ca pe bebe 2 ma bate gandul sa-l botezam aici si cine vine bine, cine nu iar bine..

Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Noi am fost la uta, i-am dat lui Vladut papa de seara si acum el citeste si eu am intrat repede sa vad ce mai ziceti

Picky, mortala metoda de facut fetite pai daca e, o incerc Lui Vladut nu-i place niciun fruct, tu cum ai facut de a mancat Stefi pana la urma? Eu ii mai dau amestecate cu alte mancaruri, in seara asta i-am amestecat mar copt in orezul cu lapte. Ieri i-am dat para cu biscuite si ca sa pape macar cateva lingurite l-am lasat sa manace singur, asa ca de placerea de a papa singur a bagat in gura Offf, sper ca e bine Stefi si nu i-a mai crescut temperatura, poate ca alergase si de asta ii crescusa un pic temperatura. Dar e bine ca Stefi e intelegatoare si poate sa stea in casa, eu pe Vladut daca il tin o zi e mare lucru Vai ce simpatica e Stefi cu buba, ce grija are de tine si de bebe, cred ca o sa-l "sufoce"cu atata dragoste pe bebe, e o dulce
Cris, e bine ca papa Miru de toate, de asta face echipa buna cu Darius eu ma bucur ca papa ca la cate probleme am avut cu mancarea acum stam super bine, dar daca nici copiii mancaciosi nu papa un castronel intreg atunci inseamna ca nu stam asa de rau Da, asa e, destul de greu sa gasesti hainute finute si deosebite pt baietei, sper sa gasesti tot ce-ti doresti pt finut Sa inteleg ca nu a mai facut febra Miru?
Ema, haide, ca nici bestiuta tu e chiar asa tero, e un scumpic si ar mai fi loc de un bebe 2 si la voi

Mergi la inceput