Bazar Umanitar***49***

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Io o vreau pe cea de la poza 16 (sau una cu acel tip de fir) marime 50-52. Si mi-ar placea si un fular cu margini usor crete asortat cu caciulita.
Sunt foarte frumoase, ai maini de aur!

adica asta: http://good-times.webshots.com/photo/2774995760059491989mFYprc

Si as vrea sa nu fie neaparat umanitare

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid
georgi Nu ma refeream la neincredere. Caci asa ar insemna sa nu credem nici persoana care zice ca nu primeste pachet. Dar nu este cazul, cel putin aici, la umanitare si cand este vorba de persoane pe care le cunoastem. Insa daca cei de la posta pierd pachete, ar trebui sa plateasca pt asta. De aceea e bine de pastrat confirmarile de trimitere pana ajung pachetele la destinatari.

Care este termenul in care poti sa consideri ca nu mai primesti pachet?

Kid... eu cred ca cea mai putina incredere o am in memoria proprie... pt binele meu ar trebui sa pastrez chitantele ca sa ma pot verifica eu pe mine la nevoie..

Ola lume... va urez o saptamana minunata si ma pun pe recuperat.

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Va rog frumos sa va dati cu parerea, daca ati fi interesate, de caciuli/fulare de acest gen, pt ca as vrea sa fac o actiune pt David:
http://good-times.webshots.com/album/560508280lnYUkd?start=0
aici e albumul.
Caciulile vor fi 10 lei, iar setul 20 ? Si aici va puteti da cu parerea.
Multumesc.
Si daca mai e vreo mamica ce vrea sa participe la procesul tehnologic

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Maai,ce am vazut acolo ,vreau si eu dar pentru mine ,deci vreau si eu bon de ordine. La procesul tehnologic,daca nu as fi atat de inceata si m-ar invata cineva cum se fac as face . Stiu sa crosetez dar imi ia mult pana termin un lucru. Doar sa am un motiv resios termin repede,cum ar fi venirea frigului. Dar eu fac chestii simple.
Ma bucur ca au inceput sa se liciteze si lucrusoarele donate de mine,o sa mai pun anunturi,ca am primit cateva lucrusoare de la o mamica de dovlecel de 2009,azi le-am facut pozici,sper ca la noapte sa pun si anunturile.
Va pup.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica
vreau sa intreb daca este vreun sterilizator la bazar?ca nu am timp sa cuat poate ma ajutati voi...sau poate are cineva de dat...nu,nu-l dau pe LP desi doamne ce m-as bucura macar o zi sa nu suga sa-mi treaca si mie durerile astea insuportabile de la sani...vreau pt suzete ca le tot scapa pe jos si eu tot stau si fierbsi cred ca in curand si pt biberoane intentionez sa mai mulg si sa=i dau cu bibe ca ma termina durerea

Nushu... sunt niste agatatori de suzeta in comert. le prinzi de hainuta si cand scuipa suzeta nu cade pe jos. Nu sunt scumpe. Te-ar ajuta mult

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu as vrea pentru mine asa ceva http://good-times.webshots.com/photo/2774995760059491989mFYprc in doua nuante, eventual, maxim trei. Cu tot cu fular. Pacat ca nu am fetita....

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mamagiuliei,sunt bestialeeeeeevizionez pozele si ma decidPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mamagiuliei eu as vrea fotomodelul. re sa zic, ca nu ma pot abtine, asa o fata cu o fatza, cu trasaturi si ochi atat de frumosi, nu stiu cat de des am avut ocazia sa vad. E superba!! Ia-ti pusca, Daria, ca o sa ai de pazit la fata asta, nu gluma!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ok, eu ma bag, deschid azi lista pt 10 bucati sa le si fac iarna asta . Merg sa vad azi de ate
Ideea e sa stiu data maxima de predare. In fct de ce tre` sa fac, stiu sa zic si cate zile imi ia.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

deci, io... adica io, ma supar rau de tot daca nu faci si pt. baieti. ai auzit, mama lu' giulika cea superba? inventeaza macar un model. sunt invidioasa de-mi sare inima din kept di ciuda, da?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Foarte, foarte frumoasa Giulia! Daria, sa-ti traiasca printesa! Si eu as vrea, dar nu e graba, ca nici nu ma pot hotari la model inca.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput