Bazar Umanitar***49***
Raspunsuri - Pagina 47
Laura25 spune:
Carmina, ce ai facut, mama?! Ai vrut musai ciorapeii aia. Din cate imi amintesc, nu au costat atata de noi cat ai dat tu. Dar caut bonusuri pe masura si ii fac sa isi merite banii
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Imi cer mii de scuze ca nu am intrat sa spun ca am primit colete de la Monnvas - multumim frumos,bratara e criminala, de la Sabina p. e absolut superba capa si multa sanate Alexiei si sa treceti cu bine si acest hop si de la Adra_bell- multumim frumos. Le-am ridicat de la posta fiind pe picior de plecare din localitate si de aceea nu am reusit sa anunt. Va pup.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
ellinia spune:
Neatza!
Am ridicat dimineata de la posta colete de la Mihaela77O si Batmanita.
Mihaela, geanta este foarte frumoasa si multumesc frumos pentru bonus!
Batmanita, puloverul este foarte frumos, multumim!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
szivarvany spune:
Va rog frumos sa va dati cu parerea, daca ati fi interesate, de caciuli/fulare de acest gen, pt ca as vrea sa fac o actiune pt David:
http://good-times.webshots.com/album/560508280lnYUkd?start=0
aici e albumul.
Caciulile vor fi 10 lei, iar setul 20 ? Si aici va puteti da cu parerea.
Multumesc.
Si daca mai e vreo mamica ce vrea sa participe la procesul tehnologic
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mistral spune:
Mamagiuliei,eu sigur sunt interesata.Se vor face la comanda,indicand modelul?
Mami de Bia si Andreea
kid spune:
E o plata pe mailul comun facuta prin paypal, daca am inteles eu bine nu s-a facut plata in cont umanitar, ci in al vanzatorului?
A scris Admin ca a mai rezolvat o serie de doleante, daca nu a modificat nimeni pana acum, ma bag eu.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mistral Mamagiuliei,eu sigur sunt interesata.Se vor face la comanda,indicand modelul? Mami de Bia si Andreea |
Da Mistral, as incerca sa le fac cum mi-ati cere - model/culoare
PIDANA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Va rog frumos sa va dati cu parerea, daca ati fi interesate, de caciuli/fulare de acest gen, pt ca as vrea sa fac o actiune pt David: http://good-times.webshots.com/album/560508280lnYUkd?start=0 aici e albumul. Caciulile vor fi 10 lei, iar setul 20 ? Si aici va puteti da cu parerea. Multumesc. Si daca mai e vreo mamica ce vrea sa participe la procesul tehnologic Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
si mie mi-ar placea macar o caciulita din cele de acolo, daca se poate pe comanda si mai mare (pt mine) ar fi si mai bine.
szivarvany spune:
Da, se poate
kokiy spune:
Mama lui Giulica ,putem face deja comanda...ca eu ma bag prima pe lista,dupa Mistral bineinteles ,stiu ca se va face coada ,asa ca vreau sa primesc bon de ordine
asta http://good-times.webshots.com/photo/2987177890059491989ZUsrkj
Promo 50%