Bazar Umanitar***49***
Raspunsuri - Pagina 3
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex confirm plata de la mady 22 de lei multumim frumos. La Multi Ani sarbatoritior de azi Mihaita, Luca si Lucas. Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi si sa va bucurati parintii. la copilasi si la mamici. |
pt. alex hapaleti:22 lei
de la diannaalex: 19+3= 22 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4258 7
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=952 5
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4245 7
si miha e bolnavior si n-a facut vaccinul. e pe tratament o saptamana.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Leditia Carmina,iti zic la multi ani sanatosi si fericiti si aici,ca poate nu ai primit mesajele pe mess.Va pupam si va imbratisam cu drag. Anna,cum mai sunteti?Ce face Vladut..? Pe mine ma doare asa tare o masea de minte care tot iese de multa vreme si nu se mai termina cu iesitul asta..faza e ca mi-a iesit cumva un colt in gingie pe lateral..si ma jeneaza in obraz si ma doare toata falca si urechea dreapta,abia mananc,vorbesc..Nu pot nici sa dorm pe partea dreapta..Fii-miu cu cucuie imense si chinuit si el de masele..imi pare k mi-a slabit desi mananca f bine..nr de scaune iar s-a marit,deci iar crestem doza de kreon..Ce sa mai..numai de bine.. Alex&Sara,sanatate multa. Am primit si hainutele de la alex_andra ,mersi mult Andra.Nu am avut timp sa le pozez(bine,mi s-au stricat si acumulatorii si mi-au curs si nu stiam eu ce naiba am pe maini..cica e toxica chestia aia.Sper sa reusesc sa le pun sapt asta..Acum is umbra lu fii-miu,de frica sa nu aiba vreun simptom de la cazatura si io sa nu vad. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
Leditia, mergi la un stomatolog, eu zic ca 90% nu e crestere de masea de minte, ci infectie la tine acolo. Am patit-o de 2 ori, de asta spun. Si eu ajunsesem sa nu pot deschide gura, nu puteam mesteca, ma durea de ma urcam pe pereti. Mergi mai bine sa te vada, sa iti dea un antibiotic, ceva calmante, ce e necesar. Santate multa!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
valentina_22 spune:
La multi ani fericiti tuturor celor care isi sarbatoresc astazi onomastica. Sa cresti mari, puiuti!
Multi ani impreuna, plini de dragoste si clipe minunate pentru draga noastra Carmina!
Multa, multa sanatate lui pui mic Sara de mami Alex. Ati incercat Prevenar-ul? Si Alexa mi-a facut cateva episoade de urate de otita, dar dupa vaccinare nu a mai patit nimic. Au trecut de atunci 2 ani. Si la Andrei merge bine.
Ledi, sanatate micutului cascador. Nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi, dar tu stii cel mai bine. Mie doctorii mi-au spus cand, atomica mea a cazut rau de tot de la o inaltine de cca 150 cm, s-o observ atent si daca nu sunt semne de somnolenta, pierderi de echilibru,de cunostinta sau tulburari de vedere sa nu-mi fac probleme.
Astazi, deoarece soata a fost libera am reusit sa ajung la posta pe o ploaie mocaneasca si sa ridic pachetele de la Dodo si Ada.
Dodo, ce minunatii iti ies din manute... Multumim mult de tot. Hainutele sunt deosebite si abia astept sa se intoarca Alexandra sa le vada.
si Adei pentru lucrusoarele primite. Bonusul este deosebit si ne va prinde tare bine la vara.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
RHYANNA spune:
citat din mesajul lui Monnvas Am pus azi colete pt - iarna - mistral Rhyanna, scuze, maine sper sa pun si pt tine! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
nu-i nici o problema draga
RHYANNA spune:
carmina draga la multi ani si noi facem 17 ani pe 25 octombrie
si sper sa o sarbatorim tot cum visezi si tu
sau poate mergem la un teatru
RHYANNA spune:
aaaaajjjjjjjjjjjjjutoooooorrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!1
fetelor vorbesc cu voi si fac prostiii
poate se supara PAPI pe mine
trebuia sa-i trimit CV -ul de acasa unei persoane importante (avea recomandare si trimiteam direct pe e-mailul directorului-vrea sa-si schimbe jobul;)
si l-am trimis pe al meu din greseala
apoi am facut corectia si l-am atasat pe al lui
il sun sa-i spun minunea
s-a bazat pe mine si eu gresesc stupid
diana2242 spune:
La multi ani Carmina si inca multi multi ani la fel de frumosi ca acestia primiii si poate reusiti sa sarbatoriti voi cumva.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
simonapro spune:
La multi ani fericiti sarbatoritilor zilei!
Multi ani impreuna cu bucurii si impliniri Carmina
Dyana: ce mare a crescut Rares, un adevarat cavaler
Leditia: trebuie sa mergi la stomatolog si eu am patit de cateva ori asa cu o masea de minte care nu e iesita toata, si trebuie dezinfectat locul acolo, nu e grea operatiunea, dar nu o neglija, sa nu se infecteze mai tare, lui David sa treaca mai repede cucuiul.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)